RACE-KIDS zomerkampen, status sportdagen, toffe video’s en meer

In deze nieuwsbrief geven we een update over de RACE-KIDS sportdagen en kijken we vooruit naar onze kalender voor de komende periode. De vakanties komen eraan en dat betekent ook dat we ons ook weer kunnen verheugen op mooie zomerkampen. In deze nieuwsbrief nog meer leuke nieuwtjes en video’s. Veel leesplezier!

Corona en motorsport
Dankzij de hoge graad van inentingen mogen we weer meer samen sporten. Dat houdt voor RACE-KIDS in, dat we weer vergunningen krijgen vanuit de gemeentelijke evenementen afdelingen. Zo komt Dordrecht weer in beeld eind juli. Nu konden we al onder de corona beperkingen sporten, maar vaak mocht er dan maar beperkt begeleiding mee of mochten we met minder sporters tegelijk actief zijn. Per 1 juli gaan veel remmen weer los. Voor het Junior Track (TT Circuit) in Assen geldt een bijzondere regeling. Daar geldt een toegangscontrole via de Corona Check-App. Voordeel is dat binnen de hekken dan ook weer alles mag zoals voor de Corona beperkingen! Lees er meer over via: https://www.race-kids.nl/assen-jt-sportdag/

Grote prijs van FieTTen een groot succes!
NTS RW Racing GP, het enige Nederlandse team in de Grand Prix, organiseerde als promotie-evenement voor de 90e Motul TT Assen een leuke middag op de TT Junior Track. Dit gebeurde op dinsdag voor de TT. RACE-KIDS was door NTS RW Racing GP gevraagd om mee te werken aan het evenement, onder andere door motoren te leveren en ondersteuning te beiden. Het werd een prachtige middag, waarbij jonge rijders samen met Grand Prix coureurs Hafizh Syahrin en Barry Baltus de baan in mochten. Barry de Vries van de Meppeler Courant was van de partij en maakt in een video een prachtig sfeerverslag van het evenement.

Update zomerkamp Assen en Juvaincourt
In augustus gaan wij zomerkampen organiseren in Assen en in het Franse Juvaincourt. We beginnen van 2 t/m 4 augustus op de TT Junior Track in Assen. Het zomerkamp in Juvaincourt staat gepland van 12 t/m 15 augustus. Het mooie nieuws is dat vanwege de coronaversoepelingen het hele gezin hierbij aanwezig kan zijn. Wil je meedoen aan één van de zomerkampen? Dat kan! De aanmelding sluit op 20 juli. Let wel op dat er voor het Asser Zomerkamp de Corona Check-App controle aan de poort geldt. Zie daarvoor ook het item “Corona en Motorsport” in deze nieuwsbrief.

Meer informatie zomerkamp TT Junior Track in Assen: https://www.race-kids.nl/racekamp-assen/

Meer informatie zomerkamp Juvaincourt in Frankrijk: https://www.race-kids.nl/racekamp-juvaincourt/

Review – kinderen en ouders over RACE-KIDS
Regelmatig ontvangen we van ouders hele mooie berichten na afloop van één van onze evenementen. Nu kregen wij onlangs dit bericht van rijder Nathan en vader Hans, die we jullie niet willen onthouden.

Hi Henk,

Nathan was super enthousiast en ondanks een crash ging hij toch door. ? Medaille trots mee naar school.

Verder goed georganiseerd en leuk om alle kids zo enthousiast te zien. Erg grappig om de grote verhalen te horen na een sessie ?. Ze denken allemaal dat ze het ronde record keer op keer verbreken…

Ik denk wel dat Nathan verder wil, maar we laten het hem even bezinken. Als hij er steeds weer over begint dan boeken we wederom een sessie enzovoorts

Groet Nathan en Hans

Kalender komende periode
Hieronder een afbeelding van de kalender voor de komende periode. Aanmelden en meer informatie is zoals altijd te vinden via: www.race-kids.nl/agenda.

RACE-KIDS is er ook voor de oudere jeugd en jong volwassenen!
Naast dat RACE-KIDS voor kinderen de mogelijkheid biedt om te leren motorrijden en beginnend racen, is het bij ons ook mogelijk voor de oudere jeugd en jong volwassenen om aan onze sportdagen deel te nemen.  Sportief rijden op een parcours op een afgesloten terrein met ervaren instructeurs; beter en veiliger kan het niet toch? Bekijk dan het onderstaande filmpje en laat je inspireren!

Ook zin om een keer deel te nemen aan een dag van RACE-KIDS? Neem dan met ons contact op via info@race-kids.nl.

 

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl