Motorrijden bij RACE-KIDS

Opstappen en ervaren

Als je kind aanvangt mag het als ‘opstapper’ meedoen. 5 keer een dag met daarop 4 sessies van 10 minuten motorrijden. Wij verzorgen op die dagen alles wat nodig is om deel te kunnen nemen en dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kan je kind zelf ervaren hoe spannend en vooral leuk zelf motorrijden is. Met ervaren trainers en begeleiders verlopen onze opstap dagen veilig en kindvriendelijk. Vanaf 7 jaar en 120cm lichaamslengte kan je jouw kind aanmelden voor de opstapevenementen via het menu Agenda.
Is je kind ouder en groter dan 170 en zwaarder dan 55 kilo, lees dan de mogelijkheden op de RACE-KIDS Senior pagina.
Wil je als ouder ook eens meedoen en ervaren hoe lastig maar vooral leuk motorrijden is, bekijk dan ook jouw mogelijkheden op de RACE-KIDS Senior pagina.

Meer informatie

Beter leren rijden bij de Rookies

In die eerste 5 opstap-evenementen ervaar je als gezin of motorrijden zo leuk is, dat jullie het  vaker in de gezinsagenda willen gaan plannen. Vanaf de 6e keer deelnemen betekend dat je kind lid word van de RACE-KIDS Rookies groep. Het voordeel is onder andere dat je een race-outfit van hoge kwaliteit kunt aankopen. Die neem je mee naar huis, en mag je kind dus ook aan als het bij je achter op de straatmotor wil meerijden. Groeit het uit de schoenen of leren overall, dan kennen we interessante inruilprijzen. In de eigen outfit en op onze motoren leren we je kind in 5 sessies van 10 minuten per evenement meer rijvaardigheden aan. We beschikken over 14 locaties, meerdere gecertificeerde trainers, ervaren instructeurs en ruim 30 minimoto en ruim 10 schakelmotoren. Voor het opleiden gebruiken we een uitgekiend leerprogramma en rijden de Rookies deelnemers op door ons gehuurde kartcircuits en trainingsparcoursen. Zomers buiten en ’s winters binnen. In deze fase is motorrijden breedtesport. Dat betekend dat voor ons de focus ligt op samen voordelig, veilig, verzorgd en sportief motorrijden. Check onze prijzen, wordt Rookies lid en meldt je kind aan voor deelname aan ons volgende evenement via het menu Agenda.

Meer informatie

Na de Rookies door in de Academy

Tijdens deelname bij de Rookies leren de trainers en instructeurs je kind goed kennen. In die periode wordt er met regelmaat gesproken over een langere termijn visie. We blijven onze mogelijkheden en jullie ambitie afstemmen. Realistisch en objectief. Dat kan ook met de beoordelingen dankzij ons leerprogramma. Samen ontdekken we de kansen en mogelijkheden voor een semiprofessionele ontwikkeling, als de ambitie daarop is gericht. We hebben lichte en zwaardere categorie schakelmotoren waarmee we rijders verder helpen na het minimoto traject. Daarin zijn we uniek. Je kind kan dus vele jaren over onze kennis en mogelijkheden blijven beschikken. Met ervaren instructeur (zelf een EK/KW racer) kan motor en kennis worden ingehuurd om te trainen op o.a. het TT-Circuit Assen, F1-Circuit Zandvoort en het GP circuit Nürburgring (Duitsland). Lees meer over de Academy op hun eigen pagina.

Meer informatie