Motorrijden bij RACE-KIDS

Opstappen en zelf ervaren

Je kind vangt aan als ‘opstapper’ in de beginnersgroep met andere rijders met een gelijk vaardigheidsniveau. Na 4 sessies van 10 minuten motorrijden, is je kind meestal ‘wel op’, moe maar voldaan. Er is een eigen en deskundige begeleiding op die groep. Als ouder help je actief mee met de begeleiding in die groep (je gaat mee het parcours op!).

Wij verzorgen op die dagen alles wat nodig is om deel te kunnen nemen. Dat doen we tegen aantrekkelijke prijzen. Vanaf 7 jaar en 120cm lichaamslengte kan je jouw kind aanmelden voor de opstapevenementen via het menu Agenda.
Is je kind groter dan 165cm en zwaarder dan 50 kilo, of wil jij als ouder eens samen met je kind, allebei op een eigen pocketbike of lichte schakelmotor meerijden, lees dan de mogelijkheden op de RACE-KIDS Senior pagina

Meer informatie

Beter leren rijden bij de Rookies

In het begin, als opstapper, kunnen jullie als gezin ervaren of het leuk genoeg is om vaker te doen het deelname eens per maand in de gezinsagenda te plannen. Lid worden heeft voordelen dan.  Je kind laten instromen in de Rookies rijders groep.

Het praktisch voordeel daarvan is dat je een race-outfit van hoge kwaliteit kunt aankopen en mag meenemen naar huis. Je kind heeft zo dus ook in een veilige (race-)outfit om bij jouw achter op de motor mee te rijden! We kennen voor leden ook een kleding omruil optie. Informeer ernaar.
Rookies rijden 5 sessies per event dag.  Check onze prijzen, wordt Rookies lid en meldt je kind aan voor deelname aan ons volgende evenement via het menu Agenda.

Meer informatie

 

Na de Rookies door in de Academy

Tijdens deelname bij de Rookies leert je kind nieuwe vaardigheden. De trainers en instructeurs leren je kind ook beter kennen. Er is een leerprogramma voor handen die persoonlijk wordt gerapporteerd en gearchiveerd. In die periode wordt er met regelmaat gesproken over een langere termijn visie die inhoud krijgt in de Academy rijdersgroep. We blijven onze mogelijkheden en jullie ambitie afstemmen. Realistisch en objectief.

Samen ontdekken we de kansen en mogelijkheden voor een semiprofessionele ontwikkeling, als jullie ambitie daarop is gericht. We hebben diverse motoren waarmee we rijders verder helpen na hun aanvangstraject. Daarin zijn we uniek. Je kind kan dus vele jaren over onze kennis en mogelijkheden blijven beschikken. Lees meer over de Academy op hun eigen pagina.

Meer informatie