Deelnemen als lid

In een ‘leren-outfit’ bij de Rookies groep

Als in de opstapfase blijkt dat motorsporten jullie ‘ding’ is, en je kind wil vaker meetrainen, dan stroomt het door naar de beginnersgroep. In deze groep zijn er 5 rijsessies van ook elk 10 minuten. Meerijden kan uitsluitend in een leren overall. Omdat je kind lid wordt, krijgt het een speciaal aanbod: een compleet outfit pakket kunnen aankopen met daarbij een inruiloptie. Een compleet outfit pakket bestaat uit een thermo onderpak, MACNA leren race-overall, leren handschoenen en rug-protector, HJC integraalhelm (met helder en getint vizier) en FALCO raceschoenen (schoenen met bescherming van de enkel en voorzien van slider op de ‘neus’). Naast deze A-merk onderdelen ben je in de toekomst met ons complete pakket extra voordelig uit. Want  als je kind groeit en de overall te klein wordt, kan je die inruilen voor een grotere maat. Datzelfde geldt ook voor de raceschoenen. Ons aanbod is dus vooral op termijn extra voordelig, omdat de RACE-KIDS outfit met je kind ‘mee-groeit’. Daarnaast stralen we dan uniformiteit uit, dat vinden kinderen ‘stoer’. Als we voldoende 2e hands (ingeruilde) pakken en schoenen hebben, kan daar wellicht ook een aankoop mee gedaan worden.
Oh ja, de outfit is van jullie, dus je kind kan veilig en in een stoere race-outfit bij je achter op de straatmotor meerijden!

In een duurzaam leertraject met het RACE-KIDS lesprogramma

Onze ervaring is dat kinderen graag hun grenzen verleggen. Dat stimuleren we ook. Maar wel veilig en sportief en altijd vanuit een breedtesport gedachte. Voor jouw kind moet elke deelname weer een belevenis worden, waar het zich in kan ontwikkelen als mens en als sporter. Soms gaat dat met vallen en opstaan. Met gelijkwaardige rijders en bij voorkeur in dezelfde leeftijdscategorie, kan het veel plezier beleven. De motoren zijn in vermogen beperkt. We wijzen de motoren toe op basis van de persoonlijke vaardigheden. In de beginnersgroep introduceren we het leerprogramma. Dat is een opzet waarin leerthema’s in diverse aspecten persoonlijk onder de aandacht worden gebracht. We bieden daarmee de meerwaarde van ‘privé les’ terwijl we dat om kosten efficiency in groepsverband verzorgen. Dit principe hanteren we tijdens het gehele opleidingstraject tot op het grote circuit met grote motoren. We creëren een sfeer waarin vooral het ‘samen’ sporten, ontwikkelen en presteren centraal staat. Voor rijders met aanleg voor het racen bied ons leerprogramma voldoende inhoud en begeleiding om versneld door te stromen naar een door de KNMV gesubsidieerd talentenprogramma.

Ons leertraject is een fantastisch hulpmiddel om de ontwikkeling en progressie van elk kind te monitoren. En met geduld groeit ook het begrip tussen coureur, begeleidingsteam en sponsoren. Het is een bewezen lesmethode dat de afgelopen jaren al meerdere rijders op kampioensniveau heeft gebracht.

meer informatie

naar agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl