Deelnemen als lid

Leren outfit in de Rookies groep

Als in de opstapfase blijkt dat motorsporten jullie ‘ding’ is, en je kind wil vaker meetrainen, dan stroomt het door naar de beginnersgroep. In deze groep zijn er 5 rijsessies van ook elk 10 minuten. Meerijden kan in een leren overall. Omdat je kind lid wordt, krijgt het een speciaal aanbod: een compleet outfit pakket kunnen aankopen met inruiloptie. Een compleet outfit pakket bestaat uit een thermo onderpak, MACNA leren race-overall, leren handschoenen en rug-protector, HJC integraalhelm en FALCO raceschoenen (speciale schoenen met bescherming van de enkel). Naast de A-merk kwaliteit ben je in de toekomst met ons pakket extra voordelig uit. Want  als je kind groeit en de overall te klein wordt, kan je die inruilen voor een grotere maat. Datzelfde geldt ook voor de raceschoenen. Ons aanbod is dus vooral op termijn extra voordelig, omdat de RACE-KIDS outfit met je kind ‘mee-groeit’. Dit is een uniek aanbod.
Oh ja, de outfit is van jullie, dus je kind kan veilig en in een stoere race-outfit achterop je straatmotor meerijden!

RACE-KIDS leerprogramma; een duurzaam leertraject

Onze ervaring is dat kinderen graag hun grenzen verleggen. Dat stimuleren we ook, maar wel veilig en sportief. Vanuit een breedtesport gedachte waarbij het voor elk kind een belevenis moet zijn. Soms gaat dat met vallen en opstaan, maar altijd veilig en afgestemd op de mogelijkheden. In de beginnersgroep introduceren we het leerprogramma bij de rijder en ouder. Het is een persoonlijk traject die in de groep wordt toegepast. Een soort van privé les in groepsverband. Dit principe hanteren we vanaf de beginnersgroep bij de Rookies. Met een uitgebreider programma in de Academy loopt het door tot in de RACE-KIDS Pro rijdersgroepen aan toe.  We creëren graag de groepssfeer waarin rijders in prestaties kunnen groeien en zich als persoonlijkheid karaktervol kunnen ontwikkelen. En voor rijders met aanleg voor het racen bied ons leerprogramma voldoende leermogelijkheden maar zal lengte, leeftijd en mogelijk het beschikbare budget een beperking vormen in een doorstroomtraject.

Ons leertraject is een fantastisch hulpmiddel om de ontwikkeling en progressie van elk kind te monitoren. En met geduld groeit ook het begrip tussen coureur, begeleidingsteam en fans. Het is een bewezen lesmethode dat de afgelopen jaren al meerdere rijders op EK en WK niveau heeft gebracht.

meer informatie

naar agenda