5e sportdag als Lid

Na 4 opstap dagen profiteren van lid worden

Als na de opstapfase blijkt dat motorsporten jullie ‘ding’ is, en jij of je kind vaker willen meetrainen, wordt je lid. Daardoor komen er nieuwe en interessante mogelijkheden voor je beschikbaar:

    • Je mag deelnemen in de rijdersgroep met begeleiding door een instructeur
    • Je kan gebruik maken van ons PITTS leerprogramma
    • Als je voor je kind outfit aankoopt via RACE-KIDS, mag je het na een groeifase inruilen voor een grotere maat


Een compleet en veilig outfitpakket bestaat uit een thermo onderpak, Macna race-overall van leer, Macna handschoenen van leer, een losse Macna rug-protector, een HJC integraalhelm met vizier en FALCO raceschoenen. Alle outfit delen zijn A-merken en afkomstig van Europese leveranciers. Op termijn is de inruiloptie voordelig, omdat de RACE-KIDS outfit met je kind ‘mee-groeit’. We streven ernaar om alle leden op deze wijze ook een uniforme en “stoere” uitstraling te geven.  De aangekocht outfit neem je mee naar huis, wij faciliteren die voorziening dan niet meer. Het mag ook voor privé doeleinden gebruikt worden, zoals tijdens het meerijden bijvoorbeeld achterop je straatmotor. Het is jullie outfit, in eigendom! Als je het wilt omruilen voor een grotere maat zijn daarvoor mogelijkheden tegen bijbetaling. Informeer ernaar.
Klik door naar de prijspagina voor een outfit pakket.

 

Vaardigheden bijleren en registreren in PITSS™

Onze ervaring is dat kinderen maar ook volwassenen graag hun grenzen verleggen. Dat stimuleren we ook, veilig en sportief. Voor elke deelnemer mag elke sportdag weer een belevenis worden. Letterlijk en figuurlijk gaat ontwikkelen met vallen en opstaan. We organiseren op de sportdagen diverse rijdersgroepen waarin op gelijkwaardige en in vermogen beperkte motoren wordt gereden. We houden rekening met ervaring, leeftijd en gewicht. Alles plannen we vooraf op basis van alle aanmeldingen en vanuit het belang van veiligheid en plezierbeleving. En ondanks dat de deelnemers rijden in groepsverband, krijgen ze feitelijk toch een soort van ‘privé les’. Dat lukt omdat de instructeurs en trainers persoonlijke aandacht geven en met het PITSS programma ook aan persoonlijke verbeterpunten kunnen werken. Ook de ouders krijgen hiermee een stimulerende rol voor hun kind. RACE-KIDS ontwikkelde in eigen beheer het “Personal Interactive Training Support System”, afgekort PITSS™. Het is een praktische applicatie en een fantastisch hulpmiddel om de ontwikkeling en progressie van elke deelnemer te monitoren. Zeker dankzij de geïntegreerde tips en aanwijzingen voor rijder en begeleiders.

naar agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl