Deelnemen als lid

Met ‘race-outfit’ trainen bij de Rookies groep

Als in de opstapfase blijkt dat motorsporten jullie ‘ding’ is, en je kind wil vaker meetrainen, dan stroomt het door naar de beginnersgroep. Die rijden 5 sessies van circa 10 minuten elk. Meerijden kan uitsluitend in een leren overall en met race-schoenen. Omdat je kind lid wordt, krijgt je een speciaal aanbod: een compleet outfit pakket kunnen aankopen met daarbij een omruiloptie. Een compleet outfit pakket bestaat uit een thermo onderpak, MACNA race-overall van leer, handschoenen van leer, een rug-protector, een HJC integraalhelm met helder vizier (getint als optie bij te bestellen) en FALCO raceschoenen (schoenen met bescherming van de enkel en voorzien van slider op de ‘neus’). Alle outfit delen zijn A-merken afkomstig van Europese leveranciers. Met de omruiloptie wordt doorgroeien aanzienlijk voordeliger. Na een groeispurt kan je de overall of schoenen inruilen voor een grotere maat. Op termijn extra voordelig, omdat de RACE-KIDS outfit met je kind ‘mee-groeit’. We streven ernaar om alle leden op deze wijze ook een uniforme en “stoere” uitstraling te geven.  De aangekocht outfit neem je mee naar huis en kan dus ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bij jou achterop de motor meerijden bijvoorbeeld.

RACE-KIDS opleiding volgen met PITSS™

Onze ervaring is dat kinderen graag hun grenzen verleggen. Dat stimuleren we ook. Maar wel veilig en sportief. Voor elk kind moet elke sportdag weer een belevenis worden. Een dag waarin het zich kan uitleven én ontwikkelen. Als mens én sporter. We creëren vooral een sfeer van ‘samen’ sporten die als kindvriendelijk wordt ervaren en voor de ouders ook veel leuker is.

Letterlijk en figuurlijk leren de kinderen met vallen en opstaan zich te verbeteren en te genieten van motorsport. We organiseren de sportdagen voor diverse niveaugroepen waarin op gelijkwaardige en in vermogen beperkte motoren wordt gereden. We houden rekening met ervaring, leeftijd en gewicht, bij de indeling van rijdersgroepen. Alles plannen we vanuit het belang van veiligheid en plezierbeleving.

Al in de beginperiode van het lidmaatschap introduceren we ons eigen leerprogramma en begeleidingsteam. Daarmee kan elke sporter aan zijn eigen vaardigheden werken in een eigen tempo. We benaderen daarmee de meerwaarde van ‘privé les’ maar beperken enorm in de trainingskosten door in groepsverband te sporten. RACE-KIDS ontwikkelde in eigen beheer het “Personal Interactive Training Support System”, afgekort PITSS™. Het is een praktische applicatie en een fantastisch hulpmiddel om de ontwikkeling en progressie van elk kind te monitoren en stimuleren. Er wordt jaarlijks een update uitgebracht.

naar agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl