5e sportdag als Lid

Na 4 opstap dagen profiteren van lid worden

Als na de opstapfase blijkt dat motorsporten jullie ‘ding’ is, en jij of je kind vaker willen meetrainen, wordt je lid à 73 euro. 123 euro voor een gezin. Daardoor komen er nieuwe en interessante mogelijkheden voor je beschikbaar:

    • Je mag deelnemen in de rijdersgroep met begeleiding door een instructeur
    • Je kan gebruik maken van ons PITTS leerprogramma
    • Als je voor je kind outfit aankoopt via RACE-KIDS, mag je het na een groeifase inruilen voor een grotere maat, met beperkte bijbetaling.


Een compleet en veilig outfitpakket bestaat uit een thermo onderpak ( 20 euro), Macna race-overall van leer inclusief Knee-sliders (nieuw vanaf 375 euro, gebruikte op aanvraag), Macna handschoenen van leer ( 65 euro), een losse Macna rug-protector (95 euro)  een HJC integraalhelm met vizier (vanaf 110 euro) en FALCO raceschoenen (115 euro, gebruikte op aanvraag). Alle outfit delen zijn A-merken en afkomstig van Europese leveranciers. Op termijn is de inruiloptie voordelig, omdat de RACE-KIDS outfit met je kind ‘mee-groeit’. We streven ernaar om alle leden op deze wijze ook een uniforme en “stoere” uitstraling te geven.  Met eigen outfit maak je geen gebruik meer van de huuroptie en is de deelname prijs der sportdag ook voordeliger. Met een eigen outfit thuis, kan je kind die ook dragen tijdens het meerijden bij jou achterop de straatmotor. Het is jullie outfit, in eigendom! Als je motorpak of schoenen wilt omruilen voor een grotere maat zijn daarvoor mogelijkheden tegen bijbetaling. Helm en handschoenen zien we als verbruiksartekelen. Informeer naar de inruilopties of 2e hands prijzen.
Klik door naar de prijspagina voor details over een outfit pakket.

 

Vaardigheden bijleren en registreren in PITSS™

Onze ervaring is dat kinderen maar ook volwassenen graag hun grenzen verleggen. Dat stimuleren we ook, veilig en sportief. Voor elke deelnemer mag elke sportdag weer een belevenis worden. Letterlijk en figuurlijk gaat ontwikkelen met vallen en opstaan. We organiseren op de sportdagen diverse rijdersgroepen waarin op gelijkwaardige en in vermogen beperkte motoren wordt gereden. We houden rekening met ervaring, leeftijd en gewicht. Alles plannen we vooraf op basis van alle aanmeldingen en vanuit het belang van veiligheid en plezierbeleving. En ondanks dat de deelnemers rijden in groepsverband, krijgen ze feitelijk toch een soort van ‘privé les’. Dat lukt omdat de instructeurs en trainers persoonlijke aandacht geven en met het PITSS programma ook aan persoonlijke verbeterpunten kunnen werken. Ook de ouders krijgen hiermee een stimulerende rol voor hun kind. RACE-KIDS ontwikkelde in eigen beheer het “Personal Interactive Training Support System”, afgekort PITSS™. Het is een praktische applicatie en een fantastisch hulpmiddel om de ontwikkeling en progressie van elke deelnemer te monitoren. Zeker dankzij de geïntegreerde tips en aanwijzingen voor rijder en begeleiders. In 2024 zullen we daar ook video lesmateriaal bij integreren. Krijg een impressie via ons RACE-KIDS you-tube kanaal.

naar agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl