Prijzen

Overzicht van de diverse prijs categorieën en informatie pagina’s

Opstappen
Aanvangen als ‘opstapper’ en zo ervaren hoe leuk zelf motorrijden is. RACE-KIDS verzorgt alles wat die dag nodig is om deel te nemen. Op een RACE-KIDS sportdag rijdt de opstapgroep 5 sessies. Je mag 4 sportdagen deelnemen onder de opstapvoorwaarden.

Sportdag
RACE-KIDS opstappers en leden kunnen een motor (blijven) huren, of met een eigen (door RACE-KIDS goedgekeurde) motor deelnemen. Ze rijden 5 sessies op een sportdag. De begeleiders, waaronder instructeurs op de motor, helpen de rijders in het ontwikkelen van rijvaardigheden. Dat doen ze door gebruik te maken van een doeltreffend leerprogramma PITSS. Een meerwaarde!

Lid worden
Na de opstapfase wordt j vanaf je 5e keer aan een sportdag deelnemen lid. Dan kan je onbeperkt vaak meerijden. Je geniet dan van de vele voordelen die de organisatie RACE-KIDS biedt in een duurzame motorsport beleving. Neem contact op met Henk Schotman als je lid wilt worden. Zie de contact pagina op deze site.

Outfit pakketten
Een voordelige en hoogwaardige race-outfit kopen kan bij RACE-KIDS. Vooral interessant zijn de voordelige outfit-omruilopties. Zo blijft de groei van je kind voordelig en in veiligheid meegroeien en in balans met de snelheid en groeicurve van je kind. Informeer ernaar tijdens je bezoek aan onze sportdag en laat je maten opnemen. Of neem contact met ons op!

Motoren aankopen
Huur en aankoop van motoren voor gebruik op afgesloten terreinen en race parcoursen. Soms hebben we ze beschikbaar, informeer ernaar bij RACE-KIDS!

Technische service
Met een eigen motor kan je als lid deelnemen als je die afstelt conform onze voorwaarden. Daarmee zijn ze gelijkwaardig aan de RACE-KIDS motoren en vooral veilig en betrouwbaar voor de kinderen.

Deelname voorwaarden
Opent de RACE-KIDS deelnamevoorwaarden in pdf-formaat.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl