Prijzen

Maak een keuze uit onderstaande opties

Opstappen
Kinderen mogen vijf keer deelnemen als ‘opstapper’ en zo ervaren hoe leuk en spannend zelf motorrijden is. Wij verzorgen alles wat die dag nodig is om deel te nemen. Op een Rookies sportevenement rijden de opstappers 4 sessies van 10 minuten.

 

Lid worden
In de eerste 5 evenementen mag je de keuze maken of motorsporten eens per maand, of wellicht vaker, op de gezinsagenda komt te staan. Vanaf de 6e keer is lid worden de route die leidt tot de vele voordelen die de organisatie RACE-KIDS kan aanbieden in jullie vervolgtraject. Op een Rookies sportevenement rijden de beginners 5 sessies van 10 minuten.

 

Outfit pakketten
We bieden ook voordelige en hoogwaardige race-outfit met interessante aankoop en omruilopties zodat de veiligheid van de rijder meegroeit en in balans blijft met de snelheid en risico’s.

 

Evenementen
Leden kunnen een motor huren, lid zijn van het racing team, een tussentijdse leerplan beoordeling aanvragen of vragen naar extra rijderscoaching.

 

Motoren
RACE-KIDS biedt motoren aan om op afgesloten terreinen mee te rijden en racen.

 

Technische service
Leden met een eigen motor kunnen hun motor laten afstellen conform onze voorwaarden, zodat ze gelijkwaardig worden aan de RACE-KIDS motoren.

 

Deelname voorwaarden
Klik op de volgende pagina op de afbeelding om de voorwaarden te openen in pdf-formaat.