Prijzen

Overzicht van de diverse prijs- categorie en informatie pagina’s

Opstappen
Aanvangen als  ‘opstapper’ en zo ervaren hoe leuk en spannend zelf motorrijden is. RACE-KIDS verzorgt alles wat die dag nodig is om deel te nemen. Op een RACE-KIDS sportevenement rijdt de opstapgroep 4 sessies van 10 minuten.

 

Evenementen
RACE-KIDS Rookies leden kunnen een motor huren, of met eigen motor deelnemen. Ze rijden 5 sessies op een event dag. De begeleiders helpen de rijders in het ontwikkelen van rijdersvaardigheden op basis van een eigen ontwikkeld en doeltreffend leerplan. Een meerwaarde!

 

Lid worden
Wil je vaker komen meedoen, 6 of meer keer per 52 weken, dan is lid worden een pré (must eigenlijk). Je geniet dan van de vele voordelen die de organisatie RACE-KIDS biedt in jullie vervolgtraject. Op een RACE-KIDS sportevenement rijden leden 5 sessies van 10 minuten en in complete race-outfit (leren overall!!).

 

Outfit pakketten
Een voordelige en hoogwaardige race-outfit (nieuwe en gebruikte) kopen kan bij RACE-KIDS. Vooral interessante zijn de voordelige outfit-omruilopties. Zo blijft voordelig de veiligheid meegroeien en in balans met de snelheid en groeicurve van je kind. Informeer ernaar tijdens je bezoek aan ons event of neem contact met ons op!

 

Motoren
Huur en aankoop van motoren voor gebruik op afgesloten terreinen en race parcoursen. Informeer ernaar bij RACE-KIDS!

 

Technische service
Leden met een eigen motor kunnen hun motor laten afstellen conform onze voorwaarden, of laten onderhouden door onze technicus, zodat ze gelijkwaardig worden aan de RACE-KIDS motoren en vooral betrouwbaar zijn. Altijd er mee kunnen rijden!

 

Deelname voorwaarden
Opent de RACE-KIDS deelnamevoorwaarden in pdf-formaat.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl