Assen-JT 4 augustus 2023

Slechts 1 dag zomerkamp

Wat een 3-daags sportevenement had moeten worden (2-3-4 aug), is vanwege de vele regenval, ingekort tot één dag, vrijdag 4 augustus. Dat wil zeggen als het vrijdag droog gaat blijven, kunnen we een dag motorsport plezier voorzien. We besluiten donderdag ochtend 3 augustus of de sportdag op 4 augustus, de vrijdag, doorgaat.

Programma

4 augustus wordt een ‘normale opstap en trainingsdag’ zoals die bekend zijn bij RACE-KIDS.

Tijdschema Vrijdag 4/8

Lay-out Vrijdag 4/8

Aanmelden
 

Paddock faciliteiten
WE zien je graag uiterlijk 10 uur verschijnen zodat we op tijd een briefing kunnen doen en starten met het programma. Vanaf 8 uur is de beheerder a wel aanwezig en kan je de paddock op (die kan nog sporen van Truck Start vertonen bezet zijn met tenten etc.) Breng je eigen aggregaat mee voor je bandenwarmers. Het toiletgebouw met wasbakken, toiletten en douches is beschikbaar. In het education centre kan je drinken bestellen en als je eten meebrengt, er is een magnetron die eventueel te gebruiken is om iets op te warmen.
LET OP:  Er mag in de paddock niet gereden worden met gemotoriseerde tweewielers. Ook niet met een e-stepje. De toezichthouder van het TT circuit zal je voertuig tijdelijk in beslag nemen als geen gehoor wordt gegeven aan het verbod en er risicovolle situaties ontstaan. Dit is om de veiligheid te waarborgen voor spelende kinderen en mensen die rustig rondlopen. Voor je circuitmotor geldt. Lopen op het paddock en als je door het toegangshek van het junior track bent, mag je de motor starten en die stapvoets in de pitsstraat berijden tot je op het circuit bent. Dat geldt ook als je na het rijden op het circuit weer de pitsstraat op rijdt en terug het paddock wilt.

Overnachting
Wie niet op de paddock maar wel op korte reisafstand in de buurt willen overnachten, probeer een B&B / Camping / Hotel in de nabije omgeving. Zorg dat je ’s ochtends op tijd bent voor de briefing en je 1e rijsessie. De briefing is vanaf 9:00 uur.

Locatie adres / navigatie
TT Junior Track of TT Education Center in Assen ingeven in Google Maps.
Note: Als je TT Circuit Assen ingeeft stuurt Google je naar de Haarweg 9. Dan kom je uit bij het Welcome Center. Net voordat je de TT- Tunnelweg rechtsaf inslaat op ‘De Haar’ -weg, vanaf de A28 komende, staat bij de T-splitsing met de TT-tunnelweg een verkeersbord waarop vermeld wordt TT-junior Track rechtdoor. Doe dat en na circa 400 meter kan je dan rechtsaf door het hek de TT-Junior Track Paddock oprijden, zie je het Eduation center rechts voor je. Goede reis! 

Zomerkamp spelprogramma (voor kinderen en volwassenen)
Tijdens het RACE-KIDS Zomerkamp zal er naast het bomvolle motorische programma meegedaan kunnen worden aan extra sport- en/of spelactiviteiten. Zo kun je denken aan de volgende activiteiten; 

Partij voetballen (in 3 tegen 3 of grotere teams, geen kicksen maar gewoon op sportschoenen)
Tafeltennissen (als je een eigen batje hebt mag je die natuurlijk meenemen)
Waterballonnen / watergun challenge. Teams nemen het tegen elkaar op met als doel een grote bal door gebruik van waterpistool en waterballonnen op het terrein van de tegenstander te krijgen. Als je zelf een waterpistool hebt, graag meenemen a.u.b. We gaan uit van mooi zomerweer, dan kun je lekker in je zwembroek meedoen.
Hindernisbaan parcours. Snelheid is de graadmeter op waarbij je enkele hindernissen zult tegenkomen? Een zwembroek hierbij dragen is handig
Sjoelen
Mountainbiken (buiten paddock en op eigen initiatief. Met andere samen leuk om te doen, breng je fiets wel mee. Parours op 5 minuten rijden via deze link  www.mtbroutes.nl/drenthe/assen-baggelhuizen)
Zwemmen
(buiten paddock en op eigen initiatief. Met andere samen leuk om te doen, breng je zwemspullen mee. Locatie om te zwemmen is op 5 minuten rijden afstand, mits het natuurwater veilig is om in te zwemmen, zie link:  www.baggelhuizerplas.nl/informatie/actuele-waterkwaliteit/)

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl