Racekamp Assen

Het Racekamp

Aanvang
De dag voor de start van het zomerkamp kan je op het paddock arriveren en je overnachtingsuitrusting installeren. Vanaf 15:00 uur in de middag is er 230volt op de paddock beschikbaar. Breng zelf een verlengsnoer mee en bij voorkeur een verloop van ‘reguliere 230v’ naar campingstekker aansluiting. Op de ‘paddenstoelen’ die verspreid over het paddock terrein worden opgesteld, zullen beide aansluitingen beschikbaar zijn.
Sanitair, waaronder douches, zijn die dag ook beschikbaar. Alle voorzieningen blijven tot en met het einde van het kamp beschikbaar. Kosten voor deze voorzieningen zijn verrekend in de deelname prijs via RACE-KIDS, wij dragen af aan de organisator.

Overnachting
Is mogelijk met eigen voorzieningen zoals tent, caravan, camper, vouwwagen etc. De aanwijzingen vanuit de organisatie wat betreft locatie en gebruik van de beschikbare ruimte op de paddock zijn bindend.

Motoren en uitrusting
Je kunt deelnemen met een RACE-KIDS motor en outfit, of met eigen materiaal. Dat dien je wel vooraf door te geven zodat we kunnen beoordelen of dat ook past in onze rijdersgroepen. Je kunt, zoals gebruikelijk, een 2takt of 4 takt pocketbike via RACE-KIDS huren. Ook de complete outfit daarbij. In de RACE-KIDS rijdersgroep is er alleen ruimte voor pocketbikers. Geen lichte schakelmotoren.
Verplichte outfit: helm (neem helder en zonnevizier mee), leren overall, raceschoenen, handschoenen (reserve set is aan te bevelen).

Tijdschema
Als je niet op de paddock overnacht, zorg dan dat je 45 minuten voor de 1e sessie aanwezig bent, en je meldt bij de RACE-KIDS minitruck op de paddock. De kinderen zullen meer dan genoeg rijden dus vergeet ze niet op tijd naar bed te doen.

Kosten Junior-track Assen
De reguliere RACE-KIDS kosten per rijder worden in rekening gebracht met een opslag per gezin van 25 euro (per dag/nacht) ivm gebruik van alle (paddock)voorzieningen. Als je wilt deelnemen aan onze RACE-KIDS Zomerkamp BBQ (op dinsdagavond) komen daar extra kosten bij. Mogelijk afhankelijk van de weersverwachtingen, extra kosten voor tent voorzieningen. De eventuele extra kosten delen we over alle deelnemers en worden vooraf dan ook kenbaar gemaakt. We zorgen dat er koffie en thee voor de volwassenen en limonade voor de kinderen beschikbaar is die dagen. Wij organiseren geen ontbijt, lunch of avondeten (op de BBQ avond na dan).

Begeleidingsteam

    • Henk Schotman (algehele coördinatie RACE-KIDS activiteiten)
    • Nolke Douma (voor technische assistentie)
    • Peter Verschoor en Mandy Schotman (instructeur en trainer RACE-KIDS pocketbike groep)
    • Robert Schotman en Kas Beekmans (instructeur en trainer RACE-KIDS Academy deelnemers schakelmotoren)

Algemene informatie

Safetyplan
Racevlaggen
Spelregels
Verbeterpunten Checklist
BaCo info RACEKIDS evenementen

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl