Racekamp Juvaincourt

Intro

Juvaincourt, ligt in het Noord-Oosten van Frankrijk. Het kartcircuit van circa 1200 meter lengte is snel en uitdagend. RACE-KIDS is te gast bij de organisator uit België 2 Race.

Faciliteiten

Op de paddock van het circuit zijn toiletten en douches en een circuit camping met 230volt voorziening en een kantine. Aan het begin van het zomerkamp kan aangegeven worden of je wilt warm eten in het restaurant van de kantine. Neem verlengsnoer en verdeelstekers mee. Het zijn Franse aansluitingen, dat wil zeggen met een pen-aarde. We stellen voor om bij elkaar te staan op het ‘paddock op het oude vliegveldterrein’.

Adres

Piste de Karting & Supermotard Freekart 88
240, Rue de Champagne
Aeropole Sud Lorraine
88500 JUVAINCOURT
Frankrijk

Route tip (zeker als je hoog reist zoals met bus, caravan of camper) neem de N57 en de D55, is 10 km ‘om’ en volgens Google zonder tol.
Tanken is met name voordeling in Luxemburg (rondom de stad zelf zijn diverse tankstations aan de snelweg, die mogelijk wel druk bezocht worden) verder is Euro tanken in de buitenlanden zowiezo voordeliger dan in Nederland

Motoren en uitrusting

Je kunt deelnemen met een RACE-KIDS motor, of met eigen materiaal. Dat dien je wel vooraf door te geven zodat we kunnen beoordelen of dat ook past in onze rijdersgroepen. Je kunt, zoals gebruikelijk, een 2takt of 4 takt pocketbike via RACE-KIDS huren.
Verplichte outfit: helm (neem helder en zonnevizier mee), leren overall, raceschoenen, handschoenen (reserve set is aan te bevelen).

Tijdschema

Als je niet op de paddock overnacht, zorg dan dat je 45 minuten voor de 1e sessie aanwezig bent, en je meldt bij de RACE-KIDS minitruck op de paddock. De kinderen zullen meer dan genoeg rijden dus vergeet ze niet op tijd naar bed te doen.

Circuit

Lay-out

Kosten

Kosten om mee te doen bij dit evenement zijn:

  • het vaste bedrag dat je bij RACE-KIDS betaalt +
  • baanhuur (te betalen bij de organisatie 2RACE € 40,- per dag) +
  • verzekering (te betalen bij de organisatie 2RACE € 40,- voor 4 dagen of € 15,- per dag)

  Begeleidingsteam

   • Henk Schotman (algehele coördinatie RACE-KIDS activiteiten)
   • Robert Schotman (instructeur en trainer RACE-KIDS Academy deelnemers schakelmotoren)

  Algemene informatie

  Safetyplan Racevlaggen Spelregels Checklist BaCo info