Lid worden

Je beleeft plezier aan het samen motorrijden en wilt dat minimaal eens per maand doen bij RACE-KIDS. Dan wordt je lid en kunt profiteren van het sfeervol en veilig motorrijden en sportief racen.
De voordelen:

  1. Je kind wordt getoetst i het leerplan zodat vaardigheden kunnen worden bepaald en de indeling in de diverse rijdersgroepen aansluit bij het niveau en gevoel van veiligheid.
  2. Je kind kan een outfit pakket aankopen via RACE-KIDS en die later ook weer inruilen voor grotere maten (schoenen en leren overall). RACE-KIDS biedt een interessante prijs voor het complete outfit pakket bestaande uit: leren raceoverall, helm, leren handschoenen, raceschoenen, rugprotector en thermo onderpak.
  3. Inruil mogelijkheden als de outfit niet meer past, neem daarvoor dan contact met ons op.
  4. Je kind wordt opgenomen in het leerplanprogramma PITSS; een rapportage systeem voor o.a. rijvaardigheden inclusief uitleg voor rijder, ouder en begeleidingsteam. Zo wordt het hele team ondersteund en inzicht geboden over de verbeteringen en wijze van aanpak.
  5. Prijsvoordeel op de evenementen en deelnamevoorrang op speciale evenementen (o.a. zomerkamp, estafette race, jaarfeest)
  6. Mogelijkheden tot proefrijden op andere motoren (4Takt, lichte schakelmotoren, zwaardere schakelmotoren, elektrische motoren)

Als lid zijn de prijzen die je per evenement betaald op deze pagina te vinden.
Kosten RACE-KIDS lidmaatschap: € 60,- per 12 maanden. € 100,- per gezin als ook een 2e of 3e kind lid wordt.
Als je nog vragen of speciale verzoeken hebt, neem gerust contact op met Henk Schotman gsm 0647250810

Aanmelden voor RACE-KIDS Rookies lid

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl