Lidmaatschap

We hopen dat je na de eerste sportdagen zoveel plezier beleeft hebt aan het motorrijden dat je blijft deelnemen. Na de 4e sportdag kan je onbeperkt deelnemen door lid te worden. De voordelen als lid nog eens op een rij gezet:

  1. Je kind kan een outfit pakket aankopen via RACE-KIDS en die later ook weer inruilen voor grotere maten (schoenen en leren overall). RACE-KIDS biedt een interessante prijs voor het complete outfit pakket bestaande uit: leren raceoverall, helm, leren handschoenen, raceschoenen, rugprotector en thermo onderpak.
  2. Inruil mogelijkheden als de outfit niet meer past, neem daarvoor dan contact met ons op.
  3. Je kind wordt getoetst voor deelname in het leerplan zodat kan worden bepaald welke vaardigheden al beheerst en welke nog aangeleerd kunnen worden. Dat maakt het les krijgen van de instructeurs ook effectiever.
  4. Je kind kan opgenomen worden in het leerprogramma PITSS; een rapportage systeem voor o.a. rijvaardigheden inclusief uitleg voor rijder, ouder en begeleidingsteam. Zo wordt het hele team ondersteund en inzicht geboden over de verbeteringen en wijze van aanpak.
  5. Deelnamevoorrang op speciale evenementen (o.a. zomerkamp, estafette race, jaarfeest, demonstratie dagen)
  6. Mogelijkheden tot proefrijden op andere motoren (4Takt, lichte schakelmotoren, zwaardere schakelmotoren, elektrische motoren)

Kosten RACE-KIDS lidmaatschap: € 73,- per 12 maanden. € 120,- per gezin als ook een 2e of 3e persoon lid wordt.
Als je nog vragen of speciale verzoeken hebt, neem gerust contact op met Henk Schotman gsm 0647250810

Als lid zijn de prijzen die je per evenement betaald op deze pagina te vinden.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl