Opstappen en ervaren

Bij RACE-KIDS zelf motorrijden en ervaren hoe het is om een motor te besturen. Vanaf 7 jaar en 120 cm lichaamslengte zijn kinderen welkom en mogen het een dag met ons uitproberen. Is het kind inmiddels langer dan 165 cm of zwaarder dan 50 kilo, kijk dan bij RACE-KIDS senior. Na vijf keer deelnemen hopen wij dat het kind zo enthousiast is geworden, dat het wil blijven deelnemen, dan kan het lid worden.

De opstapprijs

De deelnamekosten staan vermeld op de pagina prijzen en worden ook vermeld bij de keuzes tijdens het aanmelden.
De all-in kosten zijn vanaf €70,= voor stoffen outfit en €90,= voor een leren race outfit en is inclusief:

 • Huur van beschermende kleding
 • Inzet van het begeleidingsteam
 • Huur 2takt pocketbike motor
 • Bijdrage in kosten voor huur event locatie
 • 4 sessies van 10 minuten rijden

Aanmelden?

Inschrijven kan via de agenda pagina. Daarbij vragen wij de 1e keer (als je gegevens dus nog niet bij ons bekend zijn) om informatie te verstrekken die we nodig hebben voor de planning van de motoren, outfit en indeling in de rijdersgroepen.

Je ontvangt automatisch per e-mail een bevestiging van de invoer van alle gegevens. We controleren die gegevens en reserveren alle materialen voor de opgegeven dag als dit mogelijk is. Lukt dat niet, dan melden we dat. Lukt het wel dan ontvang je een bevestiging van deelname meestal via een Whatsapp bericht.
Vink bij aanmelding aan of je kind in leer of in stof outfit zal deelnemen en of je raceschoenen huurt of eigen schoenen gebruikt. Meedoen in eigen outfit is vaak wel mogelijk, maar geef het vooraf wel door.
Deelnemen met een eigen motor is niet mogelijk.

Betaling

Op de dag van deelname betaal je voor aanvang van de 1e sessie, contant of via mobiel bankieren. Is je kind in de planning opgenomen, maar verhinderd en het kan niet meedoen, dan wordt slechts 20 euro in rekening gebracht.

De eerste keer

In het kort; wat kun je verwachten op de 1e deelname dag:

 1. Aanmelden bij de RACE-KIDS official waar je motor en outfit toegewezen krijgt
 2. De beschermende kleding aantrekken
 3. Volg de uitleg over motorgebruik en het parcours
 4. Kind rijdt 1e sessie (ouder loopt mee)
 5. Kind rijdt 2e, 3e en 4e sessie (ouder werkt samen met de trainer/groepsbegeleider)
 6. Afronden opstapdag (evaluatie en suggesties voor een volgende keer)

Lees de uitgebreide versie van de opstapdag onder meer informatie of schrijf nu in voor een evenement naar keuze zoals in de agenda vermeld.

* deelnamekosten zijn exclusief schade: met schade wordt bedoeld defecte onderdelen. De maximale bedragen staan in onze voorwaarden opgenomen (verwerkt in de aanmelding).

meer informatie

naar agenda