Opstappen en ervaren

Vanaf 7 jaar mag het kind deelnemen en zelf de pocketbike kindvriendelijke motor zelf besturen. Voor kinderen die inmiddels langer dan 165 cm of zwaarder dan 50 kilo zijn, bieden we ook diverse mogelijkheden. Bel ons dan even, nadat je de pagina RACE-KIDS senior hebt bekeken, dan kunnen we de opties bespreken.

De opstapprijs

Deelnamekosten* staan vermeld op de pagina prijzen. Voor €90,= All-in* neemt je kind deel in een leren race-overall op onze standaard motoren. *All-in betekend inclusief:

 • Huur van beschermende kleding
  (breng thermo ondergoed met lange mouwen en broekspijpen mee)
 • Inzet van het begeleidingsteam
 • Huur 2takt pocketbike motor
 • Bijdrage in kosten voor huur event locatie
 • 5 sessies van 10 minuten rijden

Aanmelden?

Inschrijven kan via de agenda pagina. Daarbij vragen wij de 1e keer (als je gegevens dus nog niet bij ons bekend zijn) om informatie te verstrekken die we nodig hebben voor de planning van de motoren, outfit en indeling in de rijdersgroepen.

Je ontvangt automatisch per e-mail een bevestiging van de invoer van alle gegevens. Controleer die gegevens zelf ook. Wij verwerken de aanmelding en reserveren alle materialen voor de opgegeven dag. Lukt dat niet, dan melden we dat. In de week van het evenement ontvang je nog een email of WhatsApp bericht met de details van de sportdag waarvoor je aangemeld hebt. Meedoen in eigen outfit is mogelijk, geef het dan bij het aanmelden door. Minder kosten zijn in dat geval niet van toepassing! Deelnemen met een eigen motor is als opstapper NIET mogelijk. Bel ons als je andere wensen hebt, dan bespreken we welke opties er zijn.

Betaling

Vooruit betalen, nadat je hebt ingeschreven. Op de contactpagina staan onze gegevens. Geef je naam en deelname datum dan ook door bij de bank overschrijving. Als je later dan 4 dagen voor het evenement inschrijft, kan je mobiel bankieren of bij uitzondering in contanten betalen op de sportdag zelf tijdens het aanmelden die dag. Als je weet dat je kind is verhinderd, kan je tot 3 dagen vooraf het evenement kosteloos afmelden. Dan schuiven we de betaling door naar een volgende datum waarop je wilt deelnemen. Later afmelden of niet verschijnen op de sportdag betekend niet doorschuiven en 20 euro bijdrage aan de dagkosten voldoen.

De eerste keer

In het kort; wat kun je verwachten op de 1e deelname dag en in welke volgorde normaliter:

 1. Aanmelden bij de RACE-KIDS official (waar je ook je motor en outfit toegewezen krijgt)
 2. De beschermende kleding aantrekken
 3. Uitleg over het gebruik van de motor en het parcours
 4. Kind gaat 1e sessie motorrijden (ouder/begeleider loopt mee)
 5. Kind rijdt de 2e, 3e en 4e sessie (ouder assisteert de kinderen op aanwijzing van de trainer)
 6. Kind en ouder volgen de besprekingen van de begeleider(s) direct na  de sessies
 7. Afronden opstapdag (opruimen en korte evaluatie van de dag en suggesties voor een volgend event)

Schrijf nu in voor een evenement naar keuze vermeld in de RACE-KIDS agenda.

* deelnamekosten zijn exclusief schade: met schade wordt bedoeld onderdelen die door een serieuze crash (af)breken of onbruikbaar vervormen. Komt weinig voor, en omvat dan vaak een onderdeel van 10-20 euro. Het maximum bedrag staat in onze voorwaarden opgenomen (verwerkt in de aanmelding).

meer informatie

naar agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl