Opstappen en ervaren

Vanaf 7 jaar en 120 cm lichaamslengte mag het kind deelnemen en zelf de pocketbike kindvriendelijke motor zelf besturen. Voor kinderen die inmiddels langer dan 165 cm of zwaarder dan 50 kilo zijn, bieden we ook diverse mogelijkheden. Bel ons dan even, nadat je de pagina RACE-KIDS senior hebt bekeken, dan kunnen we de opties bespreken.

De opstapprijs

Deelnamekosten* staan vermeld op de pagina prijzen. Voor €90,= All-in* neemt je kind deel in een leren race-overall op onze standaard motoren.


*All-in betekend inclusief:

 • Huur van beschermende kleding
 • Inzet van het begeleidingsteam
 • Huur 2takt pocketbike motor
 • Bijdrage in kosten voor huur event locatie
 • 4 sessies van 10 minuten rijden

Aanmelden?

Inschrijven kan via de agenda pagina. Daarbij vragen wij de 1e keer (als je gegevens dus nog niet bij ons bekend zijn) om informatie te verstrekken die we nodig hebben voor de planning van de motoren, outfit en indeling in de rijdersgroepen.

Je ontvangt automatisch per e-mail een bevestiging van de invoer van alle gegevens. We controleren die gegevens en reserveren alle materialen voor de opgegeven dag als dit mogelijk is. Lukt dat niet, dan melden we dat. Lukt het wel, dan ontvang je een bevestiging, meestal via een Whatsapp bericht.
Vink bij aanmelding aan of je kind in onze veilige stoffen outfit, of in de extra veilige leren overall-outfit en in de ultra veilige outfit, dat is inclusief raceschoenen, wil deelnemen. Meedoen in eigen outfit is vaak wel mogelijk, maar geef het vooraf wel door.
Deelnemen met een eigen motor is als opstapper niet mogelijk. Bel ons als je andere wensen hebt, dan bespreken we welke opties er zijn.

Betaling

Je kunt vooruit betalen. Geef je naam en deelname datum dan ook door. Onze bankrekening staat vermeld op onze contact pagina.
Op de dag van deelname pas betalen mag ook. Bij de aanmelding kan je contant (cash) of via mobiel bankieren het totaal bedrag voldoen.
Is je kind in de planning opgenomen, maar op de dag toch verhinderd (of het wil/durft toch niet te rijden), dan wordt slechts 20 euro in rekening gebracht.

De eerste keer

In het kort; wat kun je verwachten op de 1e deelname dag:

 1. Aanmelden bij de RACE-KIDS official waar je motor en outfit toegewezen krijgt
 2. De beschermende kleding aantrekken
 3. Uitleg over het gebruik van de motor en het parcours
 4. Kind rijdt 1e sessie (ouder loopt mee)
 5. Kind rijdt 2e, 3e en 4e sessie (ouder werkt samen met de trainer/groepsbegeleider)
 6. Kind en ouder volgen de besprekingen van de begeleider(s) direct na  de sessies
 7. Afronden opstapdag (opruimen en korte evaluatie van de dag danwel suggesties voor een volgend event)

Schrijf nu in voor een evenement naar keuze vermeld in de RACE-KIDS agenda.

* deelnamekosten zijn exclusief schade: met schade wordt bedoeld onderdelen die door een serieuze crash (af)breken of onbruikbaar vervormen. Komt weinig voor, en omvat dan vaak een onderdeel van 10-20 euro. Het maximum bedrag staat in onze voorwaarden opgenomen (verwerkt in de aanmelding).

meer informatie

naar agenda