Investeren in sport

Al een motor kopen?! Kom een aantal dagen motorrijden. Ervaar de ins en outs van motorsport. Informeer over de trainingsmogelijkheden in groepsverband. Besef dat in je eentje rijden en oefenen, zeker voor een kind, snel saai wordt. Motorsport is een teamsport. En om daarin te ontwikkelen heb je een variatie aan circuits, andere rijders en begeleiders nodig. Met een goed team zal je kind veel sneller de racevaardigheden aanleren.  In ‘onze droom’ blijven jullie voor eeuwig motorrijden. In dat beeld past ook de ouder die geduldig is met zijn kind, zoals je dat bent met zijn trajecten in het reguliere onderwijs. Niemand kan precies uittekenen hoe 6 jaar sport er uit gaat zien voor jullie. Bij RACE-KIDS zal elk kind zich structureel in sportief en sociaal opzicht kunnen blijven ontwikkelen.

Wegrace als sport beoefenen is vooral een ’termijn dingetje’ ! Besluit niet te impulsief. Benut de opstap dagen bij RACE-KIDS. Als lid krijg je nog tijd genoeg voor oriëntatie en ‘paddock weetjes’.

Inzetten op duurzaam breedtesporten, daar is ons sportieve aanbod op ingericht. Vanuit onze missie zal een koopvoorstel aan jou compleet zijn, met inhoudelijk:

  1. Een volle kalender met trainings- en race-dagen, circa 50 sportdage gedurende 52 kalenderweken per jaar, elk jaar. Daarin altijd volop deelnemers in divers niveau groepen, om je kind mee te laten ‘sparren en plezier te beleven’
  2. Een team met ervaring in het begeleiden van opstappers,  beginners en geoefende racers (kampioenschapsrijders tot EK niveau)
  3. Instructeurs die met ervaring in NK/EK/WK competities, nieuwe rijders helpen ontwikkelen en doorgroeien naar hun eigen potentiele top
  4. Een structureel leerprogramma (PITSS) waarmee elke deelnemer zijn sportresultaten kan monitoren en zijn persoonlijke ambities leert omzetten in daden
  5. Verkoop van rijdersoutfit met inruilopties bij een groeiend postuur ( vanaf 120 centimeter tot 170 centimeter lichaamslengte)
  6. Verkoop en inruilopties van de ArianeMoto K2Re elektrisch aangedreven pocketbikemotor

Wil je lange termijn blijven motorsporten dan zijn wij zeker een goede sportclub. Met bij het RACE-KIDS team vooral de focus op de jeugd en bij het RACE-FUN team vooral de focus op de oudere jeugd en volwassen rijders. Kom het maar uitproberen en ervaar jouw progressie en sfeerbeleving.

De kleinste motoren: E-Pocketbike

Met het oog op Europese regelgeving en vooral het plezier voor jonge kinderen adviseren wij om te investeren in de toekomst. RACE-KIDS gaat sportief de K2Re ArianeMoto elektrische pocketbike uit Spanje zelf inzetten (zie foto). De motor heeft een aantal unieke voordelen die ons erg aanspreken: Geen uitlaat geluid, minder trillingen voor de rijders (geen tinteling in de handen meer), motor door kind zelf te starten met drukknop. De top drie die we horen vanuit de jonge berijders. Voor de ouders is minder stank achter in de auto ook erg fijn. En er is veel minder onderhoud en vooral onderhoudskosten nodig om te blijven rijden. Dat vinden wij als organisator van sportdagen dan weer heel prettig. Door eigen gebruik van de K2Re motoren, bij opstap tot en met NK kampioenschappen, wordt onze ervaring verwerkt in een compleet en functioneel verkoopaanbod. Je kunt de motor voor een dag huren, door in te schrijven voor een sportdag. Zo kan je de motor en onze sportdag eens ervaren.

Vanaf Oktober 2023 worden de K2Re motoren uitgeleverd voorzien van kill switch en stuurdemper inrichting geleverd in Nederland tegen een all in verkoopprijs van  3.660 euro excl 21% BTW. Vraag hier jouw offerte aan.

RACE-KIDS partners voor lichte categorie schakelmotor:

RACE-KIDS kan een rol spelen in bemiddeling tussen vraag en aanbod. Zoek je een NSF-100 of 125cc circuitmotor, laat het ons weten. Wij houden zoveel mogelijk bij wie waarop rijdt of juist is gestopt en mogelijk een motor of race-overall te koop heeft die voor jou geschikt is. Soms complete race uitrustingen.

Dit zijn zoal gangbare ‘marktprijzen’

NSF100 (gewicht 85 kg / 8 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

KTM 125cc (gewicht 135 kg / 13 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

Yamaha125cc (gewicht 135 kg / 13 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

We adviseren op basis van persoonlijke ervaring onderstaande servicepartners (met ook de mogelijkheid tot levering van de motoren en onderdelen):

NSF 100 cc circuitmotor: Arie Molenaar motoren in IJsselstein.
KTM 125cc circuitmotor: VOSS motoren in OSS
Yamaha 125cc circuitmotor: Alle Yamaha merkdealers

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl