Betrokken ouders

Sportfan en betrokken ouders (m/v):

Als je aanwezig bent op een RACE-KIDS sportdag is het fijn voor ons, maar ook echt leuk voor jezelf om actief betrokken te zijn bij de activiteiten die allemaal gaande zijn op een motorsportdag. We kunnen op de sportdag, op locatie, altijd extra hulp gebruiken. Zeker op de sportdagen in Assen waar we soms tegen de 100 deelnemers laten genieten van hun passie, de motorsport. Ben jij die (jong-) volwassene die zich betrokken voelt en wil inzetten voor bepaald faciliteiten? Bij de activiteiten die hieronder worden genoemd kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ze dienen het belang van de sporten, maar eigenlijk van alle aanwezigen, omdat ze de sfeer en uitstraling ten goede komen. En daar profiteren we allemaal weer van.
Je kunt bijdragen in:

  • Techniek; assisteren bij de service aan de motor zodat deze betrouwbaar en veilig ingezet kan worden (na een incident bijvoorbeeld)
  • EHBO; verrichten de zorg aan de rijder als deze een valpartij heeft gehad, met vallen en opstaan leert een rijder zijn grenzen te verleggen
  • Coördinatie; zorgt dat het tijdschema gevolgd wordt en schakelt ‘hulptroepen’ in indien daar aanleiding voor is
  • Hostess; ontvangt deelnemers bij de aanmelden aanvang sportdag en wijst nieuwkomers ‘de weg’ tijdens de sportdag
  • Promotie; maakt actie en sfeer foto’s of filmmateriaal die we voor ons social media platform kunnen gebruiken of onze (les)documentatie

Alle deelnemers kunnen veilig sporten en daaraan veel plezier beleven. Ouders die deze visie delen, zullen zich, thuis voelen op onze sportdagen. Met geduld en vooral het respect dat elke deelnemer en zeker een kind ‘anders mag zijn’, is begeleiden van sportende kinderen een leuke belevenis en vooral ‘dankbaar werk’. Je houdt het sporten met je kind langer vol als je het samen kunt invullen en er samen van blijft genieten. En als je dat nog kunt delen met de andere sporters en ouders, is het een belevenis, elke sportdag weer. Daarom houden wij het al zoveel jaren vol. Dankzij en met jullie inzet en bijdrage in de sfeer en activiteiten! Dank daarvoor en doe vooral actief mee in deze belevenissen! We vragen je dan ook om te informeren naar de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot een actieve maar bewuste sportouder? Probeer het eens uit!

Meld je aan als begeleider