RACE-KIDS estafette in Poeldijk en vooruitblik op 2022

We zijn alweer begonnen aan de laatste maand van 2021. Tussen de feestdagen door organiseert RACE-KIDS diverse sportdagen in Nijverdal en Den Haag, waaronder de Estafette Race tijdens onze seizoen afsluiter op zondag 19 december. In deze nieuwsbrief blikken we terug op 2021 en kijken we vooruit op 2022 waarin we het 10-jarig bestaan van RACE-KIDS gaan vieren!

[1] VROOAM Estafette Race en eindfeest in Den Haag!
Zondag 19 december organiseren wij onze jaarlijkse seizoensafsluiter bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk regio Den Haag. Dit doen wij met onze klassieker; de VROOAM Estafette Race!

Wil je meedoen aan deze race over 2 uur? Dat kan wanneer je dit seizoen al eens eerder hebt deelgenomen aan een RACE-KIDS sportdag bij voorkeur bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. De teams worden gevormd door het RACE-KIDS begeleidingsteam. Een combinatie van drie rijders, uit elke niveaugroep één rijder, vormen samen één Estafette team. Wel zullen de rijders uit iedere groep, zoals de beginnersgroep niveau 1, altijd gezamenlijk in de baan rijden. We maken de teams ongeveer even sterk, wat natuurlijk garant staat voor een spannende en kansrijke wedstrijd!

De estafette combineren we met een gezellig eindfeest, die hopelijk onder de huidige coronaregels kan doorgaan met alleen de rijders en hun gezinsleden. Meer informatie en aanmelden via: https://www.race-kids.nl/estafette/

[2] RACE-KIDS bestaat 10 jaar in 2022
2022 wordt een bijzonder jaar voor RACE-KIDS, want we bestaan dan namelijk 10 jaar! Om dit jubileum te vieren zullen we gedurende het jaar uitpakken met allerlei leuke activiteiten, speciale (win)acties en blikken we tijdens diverse momenten terug op de afgelopen decennia. Natuurlijk ontbreken de gebruikelijke RACE-KIDS sportdagen op onze verschillende locaties niet op de kalender. Binnenkort volgt er meer informatie over ons 10-jarig bestaan. We gaan er samen een geweldig 2022 van maken!

[3] RACE-KIDS blikt terug op 2021 en kijkt vooruit naar 2022
Eind maart 2021 konden we vanwege de corona lockdown pas weer met onze opstap en trainingsdagen aanvangen. Toch hebben we in 2021 nog ruim 50 sportdagen en bijna 1700 deelnemers kunnen laten genieten van sportief motorrijden en racen. Ruim 85 % zagen we 3 keer of vaker terugkomen, wat voor ons een goed teken is. Wij spreken nu al van een geslaagd 2021 omdat we veel van onze doelstellingen hebben behaald en mooie plannen kunnen en mogen uitrollen in 2022.

Voor 2022 hebben we naast ons 10-jarig jubileum vele mooie ideeën op de planning staan. Eén van de dingen is dat we op grotere schaal gaan experimenteren met elektrische pocketbikes, zodat we op meer locaties kunnen rijden zonder overlast voor de omgeving. E-pocketbikes komen daarnaast bij RACE-KIDS in de verhuur, zodat je deze zelf mee naar huis kan nemen en de motoren enkel nog hoeft op te laden. Qua trainingsmogelijkheden gaan we in het buitenseizoen minimaal één keer per maand op de TT Junior Track in Assen rijden en daarnaast blijven we ook sportdagen organiseren op onze andere outdoor locaties. Voor de Academy rijders komen er meer mogelijkheden met betrekking tot het leerplan. Ook het rijden op grotere motoren op de grote circuits krijgt een impuls nu er meer Yamaha R3 (supersport 300) motoren aangeschaft zijn. Zoals we voor de Molenaar NSF cup en Yamaha R125 al veel aanwas konden realiseren willen we dat in de komende 10 jaar ook voor de Supersport 300 klassen proberen. Zo gaan we ook maandelijks in Assen een introductie (opstap)dag organiseren voor schakelmotoren. En zoals eerder in deze nieuwsbrief aangeven gaan we ook volop stilstaan bij ons 10-jarig bestaan met mooie activiteiten en acties!

[4] Kalender komende periode
Hieronder zie je onze voorlopige kalender voor december en januari. Wil jij je direct aanmelden of zoek je meer informatie over deze sportdagen, ga dan naar www.race-kids.nl/agenda

Dan rest ons nog om namens het gehele RACE-KIDS begeleidingsteam jullie allen alvast een leuk Sinterklaasfeest, gezellige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe te wensen!

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl