VROOAM Estafette race 2020

VROOAM Endurace race 2 uurs in Estafette teams
Op zaterdag 19 deember 2020 willen we de sportieve endurance race op het lange en uitdagende circuit bij Van Der Ende Racing Inn te Den Haag / Poeldijk houden. Afhankelijk van de Corona regels gaat dat wel of niet lukken.
Als het niet lukt, maken we er een ‘gewone’ trainingsdag van.

Als de Estafette wel kan doorgaan, dan zijn dit de basis spelregels:
Elk team bestaat uit een groep van 3 rijders. Eén rijder uit niveau A, één uit niveau B en één uit de niveau C rijdersgroep. De organisatie maakt de groepsindeling. Wij verwachten weer genoeg groepen van elk 3 rijders te kunnen samenstellen die ook met elkaar strijd zullen leveren. Elke team rijdt met één transponder. De start wordt een ‘Le Mans’. Rennend naar de overkant van de baan, daar op de motor ‘springen’ en wegrijden. Zie hier de film van de Le Mans Start 2018.

Vanwege Corona zal er in 2020 geen aanvullend feest en sportprogramma zijn!
We zijn om 8:00 uur aanwezig en starten om 9:00 uur met de 1e rijdersgroep. 12:00 uur valt de finish vlag waarna we samen even alles opruimen en de prijsuitreiking doen. De kosten zijn hetzelfde als een normale RACE-KIDS deelname en start vanaf 50 euro. Een prijs wordt er niet uitgereikt om groepsvorming te voorkomen.

Tijdschema Lay-out

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl