VROOAM Estafette race 2021

VROOAM Endurace race en jaar afsluiting zondag 19 december 2021

Aanmelden 19 december estafette race feest


Op zondag 19 december 2021 is het ‘estafette-endurance-racen’ in Den Haag. Een super spannende race over 2 uur waarbij alle rijders plezier beleven en kans maken op een echte prijs. Vaak blijft het spannend tot de laatste ronde! Op uitnodiging kan je nog deelnemen, want er is nog  zeer beperkt plek in 2 groepen.
Direct na het pocketbike racen is er aansluitend karten, laser gamen of het speciale Glow in the Dark golfen. Kind en ouder kunnen zo nog even samen ‘plezier beleven aan de andere sporten’. De locatie waar we racen, spelen en eten is de indoor karting locatie “Van der Ende Racing Inn” te Den Haag (Poeldijk) www.vanderende.com

informatie over alle activiteiten op 19 dec

In verband met de aangescherpte regels voor het beperken van COVID-19 virus verspreiding gelden er aangepaste regels in de horeca (boven in de karting hal):

  • Iedereen dient in de horeca afdeling aan een tafel te gaan en blijven zitten. Ook kinderen dienen aan tafel te zitten.
  • Men moet 1,5 meter afstand van elkaar houden (uitgezonderd een gezinsgroep)


De Estafette basis spelregels zijn:

Elk team krijgt 3 rijders. Eén rijder uit groep 1/A , van het niveau beginner (A/P1), één van het niveau geoefend (B/P2) en één rijdt op competitie niveau (NK rijder) (C/P3). Het begeleidingsteam van RACE-KIDS maakt de groepsindeling. Wij verwachten dat we minimaal 15 groepen van elk 3 rijders kunnen samenstellen. Groep 1 rijders rijden tegelijk en bij elkaar zodat we de veiligheid kunnen garanderen, Dat geldt ook voor groep 2 en groep 3. Elke team rijdt met één transponder, die wordt per rijdersgroep dan gewisseld (de etafette vorm). Als je een eigen motor hebt rijdt je daarop, huur je normaliter van RACE-KIDS een motor, dan kan dat ook op de 19e geregeld worden. De start is volgens het ‘Le Mans’ principe. Rijders it groep 1 staan opgesteld en gaan rennend naar de overkant van de baan, springen daar op hun motor en starten zo de 2 uurs race voor hun team. Zie hier de film van de beginnersgroep met de Le Mans Start.

Na afloop van de Estafette race start het activiteitenprogramma (zie rode knop hieronder <> informatie activiteiten 19 dec

We verwachten alle deelnemers aanwezig om 8:10 uur uiterlijk. We starten met de briefing om 8:30 uur en de 1e tijdtraining voor de estafette startposities is direct aansluitend. Om 12:00 uur valt de finish vlag. Het ochtend en middag programma is indoor. We hebben dus geen hinder van weersinvloeden op onze activiteiten. Vanaf 12:30 uur staat het karten, midgetgolfen en laser gamen op het programma. Dat is alles rond 14 uur afgerond. Of het feestelijk afsluiten met het lopende buffet door kan gaan, is sterk afhankelijk van wel of niet versoepeling van de regels die de overheid oplegt. Als we kunnen eten zal dat rond 16 uur afgerond worden. Meer info over het buffet wordt nog besproken en uitgewerkt. Op basis van de huidige Covid-19 horeca regels moeten we misschien rekening houden met restricties als :

  • Het maximum aantal ‘eters’ in de zaal wordt tot 40 personen ingeperkt (obv 1 persoon/5m2), zittend aan de tafels;
  • Tijdens het buffet dienen volwassenen en kinderen aan tafel te blijven zitten en zullen de horeca medewerkers het eten en drinken opdienen.

Of we deze beperkingen leuk vinden, nee. Vandaar dat we naar alternatieven mogelijkheden binnen het pand (de horeca) zoeken en die uitwerken momenteel. Wordt vervolgd in de komende dagen.

 

Aanmelden 19 december estafette race feest

Estafette parcours 19 dec 2021

Tijdschema 19 december Race en Activiteiten

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl