VROOAM Estafette race 2020

VROOAM Endurace race 2 uurs in Estafette teams
Op zaterdag 21 maart 2020 organiseren wij de sportieve endurance race op de lange en uitdagende baan van Van Der Ende Racing Inn te Den Haag / Poeldijk. Elk team bestaat uit een groep van 3 rijders. Eén uit niveau A, één uit niveau B en één uit niveau C groep. De organisatie maakt de groepsindeling. Wij verwachten weer genoeg groepen van elk 3 rijders te kunnen samenstellen die ook met elkaar strijd zullen leveren. Elke team rijdt met één transponder. De start wordt een ‘Le Mans’. Rennend naar de overkant van de baan, daar op de motor ‘springen’ en wegrijden. Zie hier de film van de Le Mans Start 2018.

Focus ligt op racen
Ons Estafette  programma is in de ochtend maar aanvullend zijn er andere activiteiten te doen:
zoals  Karten, Lasergamen of Glow in the Dark midgetgolfen;

We zijn om 8:00 uur aanwezig en starten om 9:00 uur met de 1e rijdersgroep. 12:00 uur valt de finish vlag waarna we samen even alles opruimen en de prijsuitreiking doen. De kosten zijn hetzelfde als een normale RACE-KIDS deelname. Het minimum is 50 euro. Tussen 12:30 en 13:30 uur ronden we af en hebben we de prijzen ook uitgedeeld.  Aansluitend kan je karten, lasergamen en glow in the dark spelen. Het is verstandig om ruim een week vooraf (of eigenlijk als je dat nu al weet) telefonische jouw kart, lasergame of glow in the dark ‘heat’ te boeken. Want vol is vol en voor kinderen in de karts is dat al snel het geval.

Karten
Deelnemers van de estafette race maar ook iedereen die als toeschouwer mee is, kan op eigen kosten karten. Voor kinderen tot 12 jaar of kleiner dan 150 cm zijn er kinderkarts (minimum lengte 140 cm). De kinderen karten samen op een kleiner (korter) parcours en alleen beneden (dus zonder de verhogingen). Ben je groter dan 150 cm of ouder dan 12 jaar, dan wordt je ingedeeld bij de ‘volwassenen’. De ‘volwassenen’ rijden kart op het hele parcours!
De kosten bedragen € 15,- voor 10 min karten, zelf afrekenen bij Van Der Ende Racing Inn.

Lasergamen
Bij Van Der Ende Racing Inn Poeldijk is de arena volledig uitgerust met landmijnen en extra features. Zodat u niet alleen met een geweer kunt schieten, maar ook met heuse mitrailleurs! Na de game krijgt iedereen een scorekaart met de statistieken van alle deelnemers. De capaciteit is maximaal 20 personen per game (minimale lengte 1,30 m). Een spel lasergamen neemt circa 30 minuten in beslag.
De kosten bedragen € 10,00 voor 12 min vrij gamen, zelf afrekenen bij Van Der Ende Racing Inn.

3D glow in the dark minigolf
De 18 holes bevinden zich in 5 ruimtes met de thema’s onderwater, action heroes, ice age, space en dino’s. Alle ruimtes zijn glow in the dark 3D uitgevoerd! Door middel van de 3D bril waant u zich echt in de wereld van het thema. Een supercoole ervaring voor jong en oud!
De kosten bedragen € 10,00 voor 18 holes. De 18 holes speel je in 60 minuten in groepjes van 4 tot 5 personen.

 

Tijdschema Lay-out

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl