Zoetermeer

Aankomende sportdagen in 2023 in regio Zoetermeer (Benthuizen)

Zaterdag 30 september (11:30 uur-16:00 uur)

outfit

De met plezier doorlopen sportdagen in 2023
Zondag 2 april (11:30 uur-16:00 uur)
Zondag 30 april (11:30 uur-16:00 uur)
Zondag 21 mei (11:30 uur-16:00 uur)
Zondag 11 juni (11:30 uur-16:00 uur)

Parcours locatie en navigatie adres
C. Qualm verhuur en aannemingsbedrijf
Boslaan 10, 2731 LD Benthuizen
Mocht je aan de Benthorn (vent weg van de Hogeveenseweg N209) staan voor het gesloten hek! Rij dan door (terug) naar de rotonde bij het Argos Tankstation en dan de boslaan oprijden. Volg dan het bord C. Qualm!

Parkeren
Je kunt gratis parkeren, langs de weg bij de sportlocatie.

Aanvang
Vanaf 11:30 uur ben je welkom. Wellicht zijn we nog aan het ‘opbouwen’, dan is hulp altijd welkom. Je kunt je melden bij onze vrijwilligers als je RACE-KIDS outfit ontvangt om veilig te kunnen deelnemen.  De geoefende rijdersgroep vangt aan zodat we iets meer tijd hebben voor de nieuwkomers om uitleg te geven over de motor en het proces die dag. Rond 12:30 uur starten we met de 1e sessies rijden. We streven ernaar dat je uiterlijk 16:00 uur weer huiswaarts kunt. Alle rijders worden ingedeeld in een veilige groep, de opstap, beginner of geoefende rijdersroep (3 groepen).

Tijdschema

Aanmelden is mogelijk voor
1. Opstappers waarvoor wij een motor en race-outfit meebrengen.
2. Geoefende beginners die zelf outfit hebben, maar rijden op een RACE-KIDS motor.
3. Geoefende beginners die zelf outfit en eigen pocketbike motor hebben.

Voorwaarde tot deelname
Elke nieuwe deelnemer dient eenmalig via de website aangemeld te worden zodat de persoonlijke gegevens bekend zijn voor reservering van outfit en motor. Daarbij vragen we ook om de contactgegevens van de begeleider(s). Als na aanmelden er ruimte beschikbaar is op de aangevraagde sportdag, wordt dat bevestigd via App-bericht.

Nieuwkomer info Aanmelden sportdag

Doelstelling RACE-KIDS sportdag(en)
Natuurlijk de rijders en hun begeleider(s) zijn van harte welkom, maar ook andere gezinsleden of bekenden. Ons doel is iedereen een betrokken, veilige en vooral gezellige motorsportdag te bezorgen.

Nieuwkomers (Opstappers) krijgen de ruimte om voor het eerst kennis te maken met het zelfstandig leren rijden op een veilig parcours. Alle rijders worden ingedeeld in een ‘gelijkwaardige groep’. Zo kunnen alle deelnemers hun veiligheid en plezier optimaal ervaren. Elke groep heeft begeleiding van een motorsporttrainer of -instructeur.

Begeleidingsteam

Dag organisatie / Catering
Stichting RACE-KIDS Motosport Rookies en medewerkers van C. Qualm verhuur en aannemingsbedrijf faciliteren deze sportmiddag. 2 dagen voor de sportdag wordt de planning definitief gemaakt en kan het zijn dat aanmelden en deelname niet meer mogelijk is voor deze sportdag. We laten je dat weten. Er is een kantine waar we gebruik van kunnen maken voor thee, koffie en frisdrank. Breng zelf wat te eten mee en een (opklapbare) stoel. 

Toegestane motoren/modellen
1. Pocketbike (6,5″) (6,5″ is het formaat wielen in inch maat)

Aanmeldpagina

Vrijwilliger info