Terugblik zomerkampen en volle kalender voor nazomer

In de afgelopen periode heeft RACE-KIDS prachtige zomerkampen gedraaid. Zo waren we op de TT Junior Track in Assen en zijn we tweemaal afgereisd naar Ecuyers in Frankrijk. Nu gaat de focus op de nazomer, waarbij we in september en oktober veel mooie sportdagen hebben gepland.

[1] Schitterend zoals altijd
Het jaarlijkse racekamp op de TT Junior Track in Assen is een combinatie van vakantie en weekje genieten van de motorsport. Maar het is ook leerzaam zoals onze vele rijders op de pocketbikes en lichte schakelmotoren hebben gemerkt. Want samen plezier maken is samen leren. Tussen en tijdens de sessies coachte het begeleidingsteam de rijders en probeerden hen tips te geven om bijvoorbeeld de volgende keer nog iets netter en sneller door de bochten te gaan. Het zomerkamp werd traditiegetrouw afgesloten met een aantal ronden over het grote TT Circuit Assen. Alle deelnemers, begeleiders en ouders: enorm bedankt voor een geweldig racekamp!

[2] Heerlijk getraind in Ecuyers
In juli en augustus zijn we een keer afgereisd naar Ecuyers, een prachtig circuit in Frankrijk waar we met een groep van onze Academy rijders hebben getraind. Het is een ideale baan om bijvoorbeeld met een Supersport 300 motor te rijder. Samen met het begeleidingsteam werden de sessies tussendoor ook geanalyseerd, waardoor de aanwezige rijders de volgende training weer met nieuwe inspiratie en tips de baan in konden. Het gevoel van samen racen, samen plezier maken en samen leren – zoals wij dat RACE-FUN noemen – kwam tijdens de trainingsdagen perfect tot zijn recht. En dat het RACE-KIDS begeleidingsteam zelf ook snel is, liet Birgit Scheffer half augustus zien toen zij als eerste en tweede over de finish kwam in de twee races tijdens het gastoptreden in de Yamaha R3 Cup tijdens het Duitse IDM kampioenschap evenement in Assen.

[3] Prachtige nazomer kalender
De afgelopen weken hebben we als RACE-KIDS hard gewerkt aan onze kalender voor september en oktober. We zijn blij om deze nu te kunnen presteren. Afgelopen zondag waren we op de TT Junior Track in Assen. Komend weekend staan er zelfs twee sportdagen gepland: zaterdag 10 september zijn we in Hedel en een dag later zijn we in Dordrecht. Verder gaan we in september ook weer indoor rijden bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Daarnaast doen wij ook onze locaties in Staphorst en Assen aan. Wil je nou voor de eerste keer opstappen en woon je in het westen van het land? Dan is het een aanrader om in het weekend van 24 en 25 september naar onze opstapmogelijkheid in Bodegraven te komen. Meer informatie en direct aanmelden is zoals gebruikelijk te vinden via www.race-kids.nl/agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl