Referenties

“Allereerst complimenten, jullie pakken het goed aan en geven op deze manier de jeugd een kans om te ervaren wat motorrijden is. Ik heb vanuit mijn omgeving veel positieve reacties gehad alsook vragen om meer informatie…”.

“Ik vond de dag gisteren uitstekend georganiseerd, we hebben veel plezier gehad. Indi moet nog wat aan zelfvertrouwen winnen, fijn dat hij zelf kan bepalen wanneer hij de volgende stap neemt…”

“De enige opmerking die we hebben is dat er op het moment dat de kinderen de grote ronde mochten rijden, er niemand bovenop stond om de kinderen in de gaten te houden. Het is dat mijn vriend onze jongens in de gaten hield en Divano kwijt was, en ineens iemand bovenop plat zag liggen en dat was Divano dus. En we willen graag reserveren voor de volgende dag. De jongens hebben er nu al weer zin in”.

“Hey Goedemiddag, Daniel heeft de morgen met een zeer goed gevoel bij jullie afgesloten. En heel veel geleerd. Bij deze willen we ons graag weer opgeven voor de volgende trainingsdag. Je mag ons wel op de hoogte houden wanneer er weer een RACE-KIDS dag is”.

“Wij zijn erg blij met RACE-KIDS en zijn zeer tevreden hoe het gisteren ging. Op dit moment hebben wij geen suggesties voor verbeteringen, omdat het voor ons de eerste keer was. We vinden het juist erg knap hoe jullie het allemaal organiseren en hoe jullie omgaan met de kinderen. We hopen dat wij als ouders en Rio nog heel veel plezier gaan beleven aan RACE-KIDS”.

Meld je aan

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl