Deelnemen als niet-lid

Deelnemen bij RACE-KIDS zonder lidmaatschap

Rijders met ervaring, een eigen motor en eigen race kleding kunnen inschrijven voor de RACE-KIDS indoor evenementen. Er worden 5 sessies gereden. Deelnamekosten zijn 30 euro. Aanmelden vooraf is verplicht en kan tot 4 dagen voor het evenement. De 1e keer meld je aan via de website (link hieronder). De volgende keren kan je via App doorgeven dat je wilt deelnemen, ook weer tot 4 dagen vooraf. Tijdens het invullen van het website formulier kan je onze voorwaarden (verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid) nalezen en geef je aan dat je daarmee akkoord gaat. Jouw gegeven verwerken we in ons PlanningsSysteem. Deelname bevestigen doen we via WhatsApp, op het aangegeven mobiele telefoonnummer.

Groepen indeling en aanmelding

Tijdens het indoor seizoen (2019-2020) delen we alle rijders in op basis van niveau groepen. Veiligheid en plezierbeleving staan bij RACE-KIDS voorop. Het begeleidingsteam (instructeurs en trainers) hebben het laatste woord in de groepen indeling. Het kan zijn dat er op de dag wat geschoven wordt om de veiligheid te dienen. Afhankelijk van de opkomst zal worden ingedeeld in 2 maximaal 3 groepen. Dat zijn de opstap/beginners (groep A), rijders die al veilig zelfstandig kunnen rijden (groep B) en ervaren coureurs / NK rijders (groep C). Als er voldoende aanmeldingen zijn van ‘vrij trainers’, zullen we daarvoor proberen één apart tijdslot in te plannen. Daarom is vooraf aanmelden een verplichting.

Begeleiding en curb-gebruik

RACE-KIDS leden maken gebruik van RACE-KIDS faciliteiten en het begeleidingsteam. Daar betalen ze ook extra voor. Als jij ook gebuikt wilt maken van de extra meerwaarde van het begeleidingsteam, kan je een strippenkaart bijkopen. Daarvoor betaal je € 125,00 (25,00 per event). Bij het aanmelden kan je die optie kiezen.
We maken in de eerste vier sessies in een aantal (krappe) bochten gebruik van rubberen curbs en een pylon erbij voor de markering. Deze hulpmiddelen helpen alle rijders. Het toont namelijk de ruime lijn waardoor je die bocht makkelijker kunt nemen. Er is ruimte om er binnendoor en buitenom langs te gaan. Daarmee wordt inhalen veiliger doordat er meer ruimte is voor hen die dat weten te benutten. Tijdens de proefstart sessies worden de curbs en pylonen van de baan verwijderd.

Agenda & Evenement info