Deelnemen als niet-lid

Vrij rijden

Tijdens diverse RACE-KIDS evenementen is er ook ruimte voor ‘vrij-trainen’, ook als je GEEN RACE-KIDS lid bent. De voordelen van samen trainen willen we delen, in de zin van; kosten kunnen delen, samen plezier beleven, met elkaar sparren, van elkaar kunnen leren en nieuwe vriendschappen sluiten. Daarom stellen we rijdtijd beschikbaar. Tijdens het ‘indoor-seizoen’, rijden we normaliter in drie niveaugroepen. In het buiten seizoen 4 tot 6 groepen. Om iedereen te kunnen indelen is inschrijving vooraf noodzakelijk. Dat voorkomt te volle groepen of te grote niveau verschillen en daarmee onveiligheid. Om deel te nemen vul je éénmalig het aanmeldformulier volledig in, digitaal via de website, zodat we alle info hebben en jouw kind kunnen opnemen in de planning. Zonder aanmelding vooraf, op locatie nog willen inschrijven en deelnemen kan dus niet!

Groepen indeling en aanmelding

Voor het komende indoor seizoen (2019-2020) delen we alle inschrijvingen voor deelname in op basis van 3 niveau groepen. Dat zijn: opstap-/beginnende rijders (groep A), rijders die al veilig zelfstandig kunnen rijden (groep B) en NK/Academy coureurs (groep C). Als op de dag zelf blijkt dat het veiliger is voor jouw kind om van groep te switchen, dan zullen we dat aangeven. Ons begeleidingsteam is daarin leidend. Switchen kan een niveau hoger maar ook lager zijn. Wil je kind vaker deelnemen, dan noteren we het niveau van de groep waarin het die dag veilig en met plezier heeft deelgenomen. Daarmee kunnen we bij een volgend evenement de indeling afstemmen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en hun niveau, kan per locatie wel een andere groepindeling ontstaan. Veiligheid blijft onze hoofdprioriteit.

Begeleiding

Onze leden maken gebruik van RACE-KIDS faciliteiten, daar betalen ze ook extra voor. Mocht je willen deelnemen aan het leerplan en gebruik maken van de begeleiding van trainers en instructeurs, dan kan je een strippenkaart bijkopen. Er is dan eerst wel een toets nodig zodat het begeleidingsteam inzage krijgt in de leerplanvaardigheden die je kind al beheerst. Zo kan je kind profiteren van onze faciliteiten en zich in sporttechnisch opzicht blijven ontwikkelen. Er zijn uiteraard kosten verbonden aan de toets en de begeleiding. Bij het aanmelden staan die vermeld in het formulier en kun je ze optioneel ook aanvinken. Gebruik maken van de RACE-KIDS Motor Technische Services is voorbehouden aan de RACE-KIDS leden.

Aanmelden