RACE-KIDS kijkt terug op twee plezierige en leerzame racekampen

RACE-KIDS heeft twee geweldige racekampen achter de rug. Vriendschap, plezier en progressie op de motor waren de drie woorden die de racekampen in het Franse Juvaincourt en het Racekamp op het TT Junior Track het beste omschrijven.

Twee weken geleden reisde RACE-KIDS met een selecte groep rijders af naar Frankrijk om daar vier dagen te gaan rijden op Freekart Juvaincourt. Door intensief te oefenen op de motor en de bijbehorende begeleiding werd er door de rijders veel progressie gemaakt, maar bovenal beleefden de rijders, ouders en organisatie veel plezier met elkaar. De sfeer was relax en ook de ouders hielpen het begeleidingsteam uitstekend met aanwijzingen geven op en rond de baan.

Vervolgens stond afgelopen week het Racekamp op de TT Junior Track in Assen op het programma. De temperaturen waren niet verkeerd, maar er was ook de nodige nattigheid. Maar al met al waren waren dit ook drie geslaagde dagen met veel deelnemers, waarbij de rijders weer veel geleerd hebben van de RACE-KIDS instructeurs. In 2020 gaan we zeker deze racekampen in Frankrijk en Assen weer plannen! Houd onze website www.race-kids.nl in de gaten om je begin volgend jaar hiervoor aan te melden.

Hieronder de kalender van RACE-KIDS voor de komende periode. Direct aanmelden voor een evenement kan via www.race-kids.nl/agenda

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl