RACE-KIDS 2020 jaarafsluiting

Geen groepsvorming, minder sociale contacten en thuis blijven. De nekslag is het verbod om binnen te mogen sporten. Iets dat we in deze periode graag doen. Na Rutte’s toespraak gisteravond is de conclusie helder; alle RACE-KIDS motortrainingen tot 18 januari 2021 vervallen.

Corona beperkingen
Natuurlijk doet ons dat verdriet, want net als jullie, zien we elke week weer uit naar motorsport plezier en genieten wij ook enorm van alle vrolijke en enthousiaste kinderen. In de rol van trainers en instructeurs voelt het zo goed om onze passie met jullie te mogen delen. Alle kinderen, die in groepsverband samen genieten met sporten op de motor. Ontspannen en veilig verleggen ze hun grenzen, ontwikkelen zij zich als jong mens en sporter; mooi toch! Die visie en strategie blijven we ook in 2021 uitrollen vanuit onze aanwas en breedtesport aanpak.

Terugblik 2020
Inclusief 2 keer een Corona lockdown hebben we op 14 sportlocaties op precies 50 sportdagen totaal 1416 kinderen hun sportieve motorsportbelevenissen kunnen bieden. We zijn trots en tegelijk blij dat we deze aantallen samen met jullie hebben kunnen realiseren. Dus dank voor jullie inzet én offers! Gelukkig konden we onze passie blijven delen, al blijft het onwennig met die anderhalve meter en geen handen schudden.

Vooruitblik 2021-2025
We spreken met diverse partners over een duurzame invulling om nieuwe motorrijders te werven en een deel daarvan te begeleiden en op te leiden tot wegracesporter met competitiedrang. Onder partners verstaan wij pocketbike importeurs, competitie organisaties, locatiehouders en trackday organisaties op grote circuits, maar ook motorzaken en de sportbond KNMV. Een goede ontwikkeling waarvan we de eerste resultaten aanvang 2021 kunnen presenteren. Al verloopt het misschien langzaam, we boeken progressie voor de invulling van sportbeoefening voor pocketbikes tot en met Supersport 300 rijdersgroepen. Dus houd moed en blijf optimistisch, de toekomst blijft je uitdagen!

Feestelijke start
Ja we sluiten 2020 wat eerder af en zonder estafettedag inclusief jaarfeest. Dat houden jullie tegoed in 2021! Voor de komende weken, rust lekker uit, droom samen over een sportieve toekomst en deel vooral je toekomstvisie en praktische suggesties met ons. Wees een bron van inspiratie voor ons allen. Voor nu en namens alle RACE-KIDS vrijwilligers; bedankt voor een fantastisch 2020 en alvast een gezonde en veelbelovende start in 2021!

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl