Poeldijk zaterdag

Sport-locatie
Van der Ende Racing Inn
Poeldijk (Den Haag)
Nieuweweg 57K 2685 AS

We parkeren rechts van het pand, nabij de overhad deur.
Je kunt voor en aan de zijkant parkeren, uitsluitend in de P-vakken. Hou de ‘rijbaan’ vrij!

Toelichting Corona maatregelen

Het aantal personen die indoor samen en tegelijk mogen sporten is door de overheid momenteel beperkt tot 30 in totaal. Dat geldt voor de combinatie van volwassenen en kinderen en het RACE-KIDS begeleidingsteam. Dat beperkt ons in de operationele uitvoering van de indoor trainingen, daarom moeten we het aantal rijders per niveaugroep beperken.
We kunnen maximaal 12 rijders per niveau groep inplannen. Vol is vol.
Mondkapje binnen verplicht voor personen vanaf 18 jaar.
Respecteer de onderlinge afstand van 1,5 meter als je stilstaat.

Corona preventief sporten

We plannen 3 niveau groepen! Opstappers, en RACE-KIDS leden (beginners en racers) hebben voorrang bij inschrijving.
Omkleden zoveel mogelijk thuis of in de auto zodat er weinig ruimte en tijd nodig is om daarvoor samen te zijn in de hal. Zij die outfit huren bij RACE-KIDS doen het omkleden in de hal.
Als er niet wordt gereden ga je zo snel mogelijk als rijder inclusief je begeleider naar de 2 ruimtes die aangrenzend aan de hal boven beschikbaar komen voor de rijdersgroepen. Blijf als groep bij elkaar in dezelfde ruimte zodat we eenvoudig en op tijd ons van en naar de hal kunnen verplaatsen.
Er mag niet worden gedronken of gegeten tijdens die ochtend binnen, niet in de hal, niet in de verblijfsruimten. Dat kan je buiten of in je auto nuttigen. HOUD AFSTAND, vorm geen groepen!
RACE-KIDS draagt de eindverantwoording over deze sportdag en zal bij controle worden aangesproken als er onbehoorlijk gedrag vertoond wordt.

Indeling rijders in niveaugroepen (afhankelijk van inschrijvingen kan dit aangepast worden):

Groep A = Rijders die aanvangen met motorrijden (deze groep heeft een eigen tijdslot)
Groep B  = Rijders met (beperkte) ervaring
Groep C  = Ervaren en/of competitie rijders
Groep B+C rijden 5 sessies, groep A (opstap) 4 sessies.
Groep C vangt als eerste aan, daarna B en vervolgens groep A. Dat herhaald zich daarna telkens weer!

Als een rijder qua niveau teveel afwijkt van de andere rijders in diezelfde groep, zullen we in het belang van alle rijders en de veiligheidsbeleving, die rijder indelen in een andere groep. Dat doen we in overleg met de rijder, ouder en de groepstrainer/instructeur.
Als een rijder zelf in een andere groep wil, wordt dat besproken met de groepsleider, en indien die het veilig vind, kan dat ook geregeld worden. Dus niet zelf en zonder overleg veranderen van motor of rijdersgroep!

Aanvang

Om 8:00 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck.
Zorg dat je er uiterlijk 8:20 uur ook bent, want we willen starten met motorrijden rond 8:50 uur. Daarvoor dienen de kinderen aangekleed te zijn en willen wij graag de uitleg (briefing) gedaan hebben!
We ronden af tegen 12:00 uur met de laatste groep rijders. Daarna 10 minuten om de hal leeg te maken zodat de karting weer kan opstarten.

Tijdschema Lay-out Aanmelden

BaCo info Protocol Begeleidingsteam