Meppen

Locatie
Route: Via snelweg Emmen- Duitsland
volg A37/E233/B-402/B-70
Straat adres: Am Rögelberg 5, 49716 Meppen

Aanvang
Tegen 9.00 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck. Als je er dan ook bent, mag je helpen alles klaar zetten. We starten rond 9.40 uur met de eerste rijdersgroep. Er zijn 3 rijdersgroepen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Rond 12:20 uur zijn we klaar met het rijden. Het wordt gewaardeerd als we samen even opruimen. Dan is er na afloop tijd om te evalueren en bij te praten in het café!

Toelichting Corona maatregelen

Het aantal personen die indoor samen en tegelijk mogen sporten is door de overheid momenteel beperkt tot 30 in totaal. Dat geldt voor de combinatie van volwassenen en kinderen en het RACE-KIDS begeleidingsteam. Dat beperkt ons in de operationele uitvoering van de indoor trainingen, daarom moeten we het aantal rijders per niveaugroep beperken.
We kunnen een maximum aantal rijders toelaten, dus meldt op tijd aan. Vol is vol.
Mondkapje binnen verplicht voor personen vanaf 13 jaar.
Respecteer de onderlinge afstand van 1,5 meter als je stilstaat.

Corona preventief sporten

We plannen 3 niveau groepen! Opstappers, en RACE-KIDS leden (beginners en racers) hebben voorrang bij inschrijving.
Omkleden zoveel mogelijk thuis of in de auto zodat er weinig ruimte en tijd nodig is om daarvoor samen te zijn in de hal. Zij die outfit huren bij RACE-KIDS doen het omkleden in de hal. Als er niet wordt gereden ga je zo snel mogelijk als rijder inclusief je begeleider naar de 2 ruimtes die aangrenzend aan de hal boven beschikbaar komen voor de rijdersgroepen. Blijf als groep bij elkaar in dezelfde ruimte zodat we eenvoudig en op tijd ons van en naar de hal kunnen verplaatsen. Er mag niet worden gedronken of gegeten tijdens die ochtend binnen, niet in de hal, niet in de verblijfsruimten. Dat kan je buiten of in je auto nuttigen. HOUD AFSTAND, vorm geen groepen!
RACE-KIDS draagt de eindverantwoording over deze sportdag en zal bij controle worden aangesproken als er onbehoorlijk gedrag vertoond wordt.

Indeling rijders in niveaugroepen (afhankelijk van inschrijvingen kan dit aangepast worden):
Groep A = Rijders die aanvangen met motorrijden (deze groep heeft een eigen tijdslot)
Groep B  = Rijders met (beperkte) ervaring
Groep C  = Ervaren en/of competitie rijders
Groep B+C rijden 5 sessies, groep A (opstap) 4 sessies.
Groep C vangt als eerste aan, daarna B en vervolgens groep A. Dat herhaald zich daarna telkens weer!

Als een rijder qua niveau teveel afwijkt van de andere rijders in diezelfde groep, zullen we in het belang van alle rijders en de veiligheidsbeleving, die rijder indelen in een andere groep. Dat doen we in overleg met de rijder, ouder en de groepstrainer/instructeur.
Als een rijder zelf in een andere groep wil, wordt dat besproken met de groepsleider, en indien die het veilig vind, kan dat ook geregeld worden. Dus niet zelf en zonder overleg veranderen van motor of rijdersgroep!

Faciliteiten
Bij het circuit is een café aanwezig waar je kunt verblijven, je mag er niet eten en drinken, dat kan alleen buiten.

Tijdschema Lay-out

BaCo info Begeleidingsteam aanmelden

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl