Meppen

Locatie
Route: Via snelweg Emmen- Duitsland
volg A37/E233/B-402/B-70
Straat adres: Am Rögelberg 5, 49716 Meppen

Aanvang
Tegen 9.00 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck. Als je er dan ook bent, mag je helpen alles klaar zetten. We starten rond 9.40 uur met de eerste rijdersgroep. Er zijn 3 rijdersgroepen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Rond 12:20 uur zijn we klaar met het rijden. Het wordt gewaardeerd als we samen even opruimen. Dan is er na afloop tijd om te evalueren en bij te praten in het café!

Indeling rijders in groepen:
Groep A  = Opstappers & Beginners
Groep B  = Rijders met (beperkte) ervaring
Groep C  = Ervaren en competitie rijders

Als een rijder qua niveau teveel afwijkt van de andere rijders in diezelfde groep, zullen we in het belang van alle rijders en de veiligheidsbeleving, die rijder indelen in een andere groep. Dat doen we in overleg met de rijder, ouder en de trainer/instructeur.
Als een rijder zelf in een andere groep wil, kan dat in overleg met de groepsleider, de trainer of instructeur worden besproken en wellicht ook geregeld. Dus niet zelf en zonder overleg van groep (of van motor) veranderen!

Faciliteiten
Bij het circuit is een café aanwezig waar je warme en koude dranken kunt bestellen. Het verzoek is geen kop en schotel of glazen mee de hal in te nemen. Dat voorkomt schade en letsel! Je mag zelf eten meebrengen, er is geen keuken open namelijk.

Tijdschema Lay-out Meppen

BaCo info Begeleidingsteam aanmelden

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl