Koop nu een motoroutfit voor je kind en krijg 5 RACE-KIDS lessen erbij!

Wil jij je kind veilig mee achterop de motor nemen en je kind een plezier doen door het zelf te laten ervaren hoe het is om op een mini-motor te rijden? Dan is deze RACE-KIDS aanbieding echt wat voor jou! Bij aanschaf van een complete motoroutfit voor je kind in de maand mei, krijg je vijf opstaplessen bij RACE-KIDS cadeau.

Het mooie weer komt eraan en dat betekent dat het tijd wordt om met je motor op pad te gaan. En wat is er nou leuker dan je kind mee achterop te nemen wanneer je gaat toeren. De veiligheid en een goede outfit voor je kind is daarbij erg belangrijk. RACE-KIDS biedt uit voorraad complete motoroutfits aan in kindermaten, schoenen vanaf maat 30 en race-overalls vanaf lichaamslengte 120 cm. Een compleet pakket bestaat uit een helm, motorpak, handschoenen, rugprotector, mini-motorlaarzen en een thermo-onderpak. Deze outfit biedt voor een kind optimale bescherming voor achterop de motor en kan tevens gebruikt worden als je kind komt rijden tijdens RACE-KIDS evenementen.

Bij RACE-KIDS kunnen kinderen op een veilige en plezierige manier leren motorrijden. De motoren worden door RACE-KIDS geregeld, zodat je deze niet hoeft aan te schaffen en je rustig kan ervaren of je kind plezier heeft aan het motorrijden. Tijdens de eerste dag leren we kinderen zelfstandig rijden met onze minibikes en vervolgens benadrukken we het plezier en nut van samen rijden en leren trainen. Dit alles wordt gedaan door een team met ervaren begeleiders.

RACE-KIDS heeft voor de meivakantie een prachtige aanbieding, waarbij je voor €995,- een compleet motoroutfit voor je kind kan aanschaffen en daarbij vijf opstaplessen bij RACE-KIDS krijgt. Deze actie loopt tot 27 mei. Bij interesse kan contact op worden genomen met Henk Schotman via info@race-kids.nl of +316 47 250 810.

De lessen die je tijdens de mei-actie in de pakketprijs erbij krijgt kan je inzetten voor RACE-KIDS evenementen tot eind oktober. De motoroutfit bestaat uit:
– Macna motorpak         – HJC integraal helm                     – Falco mini-motorlaarzen
– Macna rugprotector    – Macna handschoenen                – Crivit thermo-onderpak

In mei heeft RACE-KIDS volop evenementen op de kalender staan. Hieronder een overzicht van de aankomende evenementen. Meer informatie is te vinden op www.race-kids.nl en direct inschrijven voor een evenement kan via www.race-kids.nl/agenda/. Meld bij het inschrijven of je gebruik wilt maken van de aanbieding van een compleet outfit inclusief vijf lessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl