Hedel (Den Bosch)

Aankomende sportdag  in Hedel

Zaterdag 9 september 2023 (12:00 uur-16:00 uur)

Parcours locatie en navigatie adres
Vos Truckparts
Binnenkamp 1
5321 KA Hedel
Route tip: afslag Kerkdriel/Hedel (afrit nummer 19) op de A2

Parkeren
Als je voor het brede pand (van Vos Truckparts) voor het hek staat, rij je door de poort en dan rechtsaf langs het pand. Aan het einde rij je naar de achterkant van het pand. Daar parkeer je de auto. Je bent dan onze opstelling gepasseerd.

Aanvang
Vanaf 11:30 uur ben je welkom als nieuwkomers zodat we de tijd hebben voor uitleg, uitdelen materiaal en bekendmaken van de sportdag activiteiten. Als geoefende rijders, kom niet later dan 12:00 uur. Meld je bij onze medewerkers bij de bus voor het aanmeldproces. Rond 12:30 uur starten we met het motor sportprogramma en de eerste groep zal dan gaan rijden. Het programma zal rond 16:00 uur afgerond worden. Alle rijders zijn ingedeeld in een opstap of geoefende rijdersgroep. Dat geldt voor zowel de Pocketbike als de NSF-100 schakelmotor.

Tijdschema

Lay-out

BaCo info

Aanmelden is mogelijk voor
1. Opstappers en beginners (als je niet over een eigen motor of race-outfit beschikt, verzorgd RACE-KIDS dat).
2. Ervaren rijders met een eigen motor en outfit.

Voorwaarde tot deelname
Elke nieuwe deelnemer dient eenmalig via de website aangemeld te worden zodat de persoonlijke gegevens bekend zijn voor reservering van outfit en motor. Daarbij vragen we ook om de contactgegevens van de begeleider(s). Als na aanmelden er ruimte beschikbaar is op de aangevraagde sportdag, wordt dat bevestigd via SMS of App-bericht.
Een ervaren deelnemer kan eventueel met 2 motoren in 2 groepen deelnemen. De organisatie bepaald of dat die sportdag ook kan. Deelname in 2 rijdersgroepen betekend ook extra deelname kosten (dat stemmen we vooraf met je af en is afhankelijk van de deelname opties).

Nieuwkomer info Aanmelden sportdag

Doelstelling RACE-KIDS sportdag(en)
Natuurlijk de rijders en hun begeleider(s) zijn van harte welkom, maar ook andere gezinsleden of bekenden. Ons doel is iedereen een betrokken, veilige en vooral gezellige motorsportdag te bezorgen.

Nieuwkomers (Opstappers) krijgen de ruimte om voor het eerst kennis te maken met het zelfstandig leren rijden op een afgesloten parcours. Alle rijders, van beginner tot kampioenschapsdeelnemer, worden ingedeeld in een ‘gelijkwaardige groep’. Zo kunnen alle deelnemers hun veiligheid en plezier optimaal ervaren. Elke groep heeft begeleiding van een motorsporttrainer of -instructeur.

Begeleidingsteam

Dag organisatie / Catering
Stichting RACE-KIDS Motosport Rookies en medewerkers van Vos Truck Parts faciliteren deze sportmiddag. 2 dagen voor de sportdag wordt de planning definitief gemaakt en kan het zijn dat aanmelden en deelname niet meer mogelijk is voor deze sportdag in Hedel. We laten je dat weten. Er is een kantine waar we gebruik van kunnen maken voor thee, koffie en frisdrank. Breng zelf wat te eten mee en een (opklapbare) stoel. 

De met plezier doorlopen sportdagen in 2023
Zaterdag 18 maart (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 15 april (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 27 mei (12:30 uur-16:00 uur)

Toegestane motoren/modellen
1. Pocketbike (6,5″) (6,5″ is het formaat wielen in inch maat)
2. NSF-100 (12″)

Aanmelden