Hedel 2022

Sportmiddagen 2022 in Hedel
7 mei (zaterdag middag vanaf 13:00 uur)
4 juni (zaterdag middag vanaf 13:00 uur)
18 juni (zaterdag middag vanaf 13:00 uur)
Meer dat volgen nog

Parcours locatie en navigatie adres
Vos Truckparts
Binnenkamp 1
5321 KA Hedel
Route tip: afslag Kerkdriel/Hedel (afrit nummer 19) op de A2

Parkeren
Als je voor het brede pand voor het hek staat, kan je door de poort rechts voor het pand langs rijden. Aan de zijkant staat de RAE-KIDS opstelling. Daar krijg je aanwijzing waar de auto het best te parkeren.

Aanvang
Om 13:00 uur kan je komen en aanmelden en de outfit ontvangen. Rond 13:30 uur starten we met het programma. Afhankelijk van aantal deelnemen en de diversiteit van motoren die we inzetten zal het einde vermoedelijk rond 16:00 uur zijn.

Aanmelden is mogelijk voor
1. Opstappers en beginners (als je niet over een eigen motor of race-outfit beschikt verzorgd RACE-KIDS dat).
2. Ervaren rijders die over een eigen circuitmotor en veilige outfit beschikken.
Het aantal groepen en de samenstelling daarvan wordt bepaald door de RACE-KIDS organisatie. Suggesties zijn altijd welkom.

Voorwaarde tot deelname
Elke rijder dient eenmalig via de website aangemeld te worden zodat de persoonlijke en begeleiders gegevens bekend zijn. Als er nog ruimte beschikbaar is op de aangevraagde sportdag, wordt dat bevestigd via SMS of App-bericht.
Een ervaren deelnemer kan in een 2e rijdersgroep deelnemen, mits bevestigd door de organisatie. Deelname in een extra rijdersgroep betekend ook extra deelname kosten (dat stemmen we vooraf met je af en is afhankelijk van de deelname opties).

Nieuwkomer info Aanmelden sportdag

Doelstelling RACE-KIDS sportdag(en)
Alle rijders en hun gezinsleden een veilige en gezellige motorsportdag aanbieden.

Nieuwkomers (Opstappers) krijgen de ruimte om voor het eerst kennis te maken met het zelfstandig leren rijden op een afgesloten parcours. Alle rijders, van beginner tot kampioenschapsdeelnemer, worden ingedeeld in een ‘gelijkwaardige groep’. Zo kunnen alle deelnemers hun veiligheid en plezier optimaal ervaren. Elke groep heeft begeleiding van een motorsporttrainer of -instructeur.

Begeleidingsteam

Dag organisatie / Catering
Stichting RACE-KIDS Motosport Rookies en medewerkers van Vos Truck Parts faciliteren deze sportmiddag. 2 dagen voor de sportdag wordt de planning definitief gemaakt en kan het zijn dat aanmelden en deelname niet meer mogelijk is voor deze sportdag in Hedel. We laten je dat weten. Er is een kantine waar we gebruik van kunnen maken voor thee, koffie en frisdrank. Breng zelf wat te eten mee en een (opklapbare) stoel. 

Toegestane motoren/modellen
1. Pocketbike (6,5″) (6,5″ is het formaat wielen in inch maat)
2. NSF-100 (12″)

Tijdschema volgt nog

Lay-out

Aanmelden

BaCo info