Hedel (Den Bosch)

Aankomende sportdagen in 2023 in Hedel
Zaterdag 27 mei (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 26 augustus (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 9 september (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 23 september (12:30 uur-16:00 uur)

De met plezier doorlopen sportdagen in 2023
Zaterdag 18 maart (12:30 uur-16:00 uur)
Zaterdag 15 april (12:30 uur-16:00 uur)

Parcours locatie en navigatie adres
Vos Truckparts
Binnenkamp 1
5321 KA Hedel
Route tip: afslag Kerkdriel/Hedel (afrit nummer 19) op de A2

Parkeren
Als je voor het brede pand (van Vos Truckparts) voor het hek staat, kan je door de poort rechtsaf, voor het pand langs rijden.  Dan 2 x links af, parkeren doe je achter het pand. Wij staan met de bus normaliter op het plein rechts van het pand.

Aanvang
Vanaf 11:30 uur ben je welkom kom niet later dan 12:00 uur. Meld je dan bij onze medewerkers bij de bus voor het aanmeldproces en toewijzing van de materialen en groepsindeling. Rond 12:30 uur starten we met het programma en de eerste groep zal dan gaan rijden. Het programma zal rond 16:00 uur afgerond worden. Alle rijders zijn ingedeeld in een opstap of geoefende rijdersgroep. Dat geldt voor zowel de Pocketbike als de NSF-100 schakelmotor.

Tijdschema groepen

Aanmelden is mogelijk voor
1. Opstappers en beginners (als je niet over een eigen motor of race-outfit beschikt, verzorgd RACE-KIDS dat).
2. Ervaren rijders met een eigen motor en outfit.

Voorwaarde tot deelname
Elke nieuwe deelnemer dient eenmalig via de website aangemeld te worden zodat de persoonlijke gegevens bekend zijn voor reservering van outfit en motor. Daarbij vragen we ook om de contactgegevens van de begeleider(s). Als na aanmelden er ruimte beschikbaar is op de aangevraagde sportdag, wordt dat bevestigd via SMS of App-bericht.
Een ervaren deelnemer kan eventueel met 2 motoren in 2 groepen deelnemen. De organisatie bepaald of dat die sportdag ook kan. Deelname in 2 rijdersgroepen betekend ook extra deelname kosten (dat stemmen we vooraf met je af en is afhankelijk van de deelname opties).

Nieuwkomer info Aanmelden sportdag

Doelstelling RACE-KIDS sportdag(en)
Natuurlijk de rijders en hun begeleider(s) zijn van harte welkom, maar ook andere gezinsleden of bekenden. Ons doel is iedereen een betrokken, veilige en vooral gezellige motorsportdag te bezorgen.

Nieuwkomers (Opstappers) krijgen de ruimte om voor het eerst kennis te maken met het zelfstandig leren rijden op een afgesloten parcours. Alle rijders, van beginner tot kampioenschapsdeelnemer, worden ingedeeld in een ‘gelijkwaardige groep’. Zo kunnen alle deelnemers hun veiligheid en plezier optimaal ervaren. Elke groep heeft begeleiding van een motorsporttrainer of -instructeur.

Begeleidingsteam

Dag organisatie / Catering
Stichting RACE-KIDS Motosport Rookies en medewerkers van Vos Truck Parts faciliteren deze sportmiddag. 2 dagen voor de sportdag wordt de planning definitief gemaakt en kan het zijn dat aanmelden en deelname niet meer mogelijk is voor deze sportdag in Hedel. We laten je dat weten. Er is een kantine waar we gebruik van kunnen maken voor thee, koffie en frisdrank. Breng zelf wat te eten mee en een (opklapbare) stoel. 

Toegestane motoren/modellen
1. Pocketbike (6,5″) (6,5″ is het formaat wielen in inch maat)
2. NSF-100 (12″)

Lay-out

Aanmelden

BaCo info