2Race en RACE-KIDS organiseren een raceweekend voor alle rijders in Emmen

RACE-KIDS en de Belgische organisator 2Race organiseren 28 en 29 september gezamenlijk een race-evenement op het kartcircuit Pottendijk in Emmen. Van coureurs uit de NK Junior Moto Racing, RAP Holland tot beginnende rijders die voor de eerste keer op een relaxte manier aan een race willen deelnemen; iedereen is welkom en aanmelden is nog mogelijk!

Het evenement van RACE-KIDS in combinatie met 2Race is een mooie kans om zonder druk van een kampioenschap en veilig een lekker raceweekend te rijden met een echt podium en bijbehorende bekers na afloop. Coureurs kunnen racen met hun eigen motor en zonder zich zorgen te maken over punten scoren voor het kampioenschap. Zie het ook als een perfecte training om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe rijders te verslaan.

Iedereen is welkom tijdens dit evenement. Dit maakt het juist extra leuk, want zo ga je ook eens de baan in met een Belgische rijder of iemand die rijdt in een ander nationaal kampioenschap. Het evenement overstijgt de nationale kampioenschappen. Het is toch heerlijk om zonder druk van punten een race te rijden tegen nieuwe tegenstanders?

Misschien ben je nog niet actief in een kampioenschap, dat is ook geen probleem. Wanneer je al wat ervaring hebt op de pocketbike of je schakelmotor, mag je ook deelnemen aan dit raceweekend. Zo kan je onderzoeken of je wellicht in 2020 een heel seizoen in een kampioenschap wilt racen. Rijders die eerder bij RACE-KIDS materiaal gehuurd hebben, kunnen dat ook voor dit evenement aanvragen en zo deelnemen.

Zaterdag 28 september is er veel trainingstijd. Op zondag 29 september zijn de kwalificaties en wedstrijden. De zondag wordt afgesloten met een endurance wedstrijd in de namiddag. Je kan je daarvoor met een eigen rijdersgroep (met je vrienden of vader) aanmelden. Kortom veel rijtijd en veel plezier. Het is mogelijk om je per dag in te schrijven, maar ook enkel voor de sprintraces van zondag of voor de team-endurance wedstrijd.

RACE-KIDS organiseert dit evenement samen met 2Race, een Belgische organisator die al meer dan 20 jaar internationale races organiseert. Meer informatie over dit evenement zoals de klassen, het tijdschema, de baan-lay-out en het aanmelden vind je via deze link: https://www.race-kids.nl/emmen/

Heb je vragen; we beantwoorden ze graag! Neem contact met ons via info@race-kids.nl of stuur via Whatsapp een bericht met je naam naar 06-47250810.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl