#11 Ambassadeur

 

 

 

Ik ben geboren op is 02-07-2011.
Wat mij bijzonder maakt, is dat ik in het dagelijks leven een rustige ingetogen jongen ben. Ik ben niet erg uitbundig. Zodra mijn helm opgaat, verander ik echter in een zelfverzekerde jongen en komt meer mijn lef en karakter naat boven.

Mijn leukste sportherinneringen.

Mijn favorieten herinneringen zijn het winnen van de Nederlandse kampioenschappen in 2021/2022 en mijn deelname aan het Wereldkampioenschap (WK). Hier ben ik erg trots op. Daarnaast vond ik de ontmoetingen met mijn idolen op diverse WK’s erg gaaf.

Mijn motorsporthistorie.

6 jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de motorsport, door deel te nemen aan een training bij RACE-KIDS op het junior Track in Assen. Toen is bevestigd dat motorrijden mijn passie is en zijn we het veel vaker gaan doen. Na veel trainen, ben ik overgestapt naar de Ohvale en hiermee ben ik 3 keer Nederlands kampioen geworden. Ook heb ik met de Ohvale 2 keer deelgenomen aan het WK in Valencia.
Op deze prestaties ben ik het meeste trots, maar ben er ook trots op hoe ik mentaal gegroeid ben.

Jouw relatie met RACE-KIDS. 
Ik ben 6 jaar geleden begonnen bij RACE-KIDS. Kennis gemaakt met de motorsport.
Daar veel kilometers gemaakt onder goede begeleiding. Na de overstap naar de grote wielen heb ik niet meer op de pocketbikes gereden en sindsdien zijn we minder aanwezig bij RACE-KIDS dagen. In de zomer train ik nog wel regelmatig op de RACE-KIDS dagen, maar in de winter rij ik geen pocketbike meer, dus dan ben ik niet aanwezig.

 

 

Mijn social media

Facebook: levi.flier.1
Instagram: leviflier

Mijn herinnering aan RACE-KIDS die ik met jou, wegracesport enthousiasteling, wil delen?

Het is er altijd gezellig en er is goede begeleiding.

Mijn fitheidsprogramma

Tot voor kort deed ik aan voetbal, maar dit was niet meer te combineren met de competitie die ik reed in Oostenrijk. Nu ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Mijn tip als jij wil starten met motorrijden of sportief racen
Eerst goed leren rijden en techniek ontwikkelen voordat je overstapt naar een grotere of een snellere motor.

Info 1e inschrijving