Opstapper

Kinderen die tussen 7 en 13 jaar oud zijn en een lichaamslengte hebben tussen de 116 en 164 centimeter zijn welkom bij RACE-KIDS. Ze mogen zelf motorrijden en ervaren hoe het is om zelf een motor te besturen.

Bij de eerste deelname delen we nieuwkomers in een eigen groep in. De opstap groep krijgt, onder begeleiding van een ervaren trainer, vier sessies tijdens het evenement

Deelname als opstapper kan al vanaf 60 euro per dag all in (excl. schade*) en is inclusief:

  • Beschermende kleding pakket ‘Stof’
  • Begeleidingsteam
  • Huur 2takt motor
  • Bijdrage kosten trainingslocatie

Deelname kan na aanmelding via de website, waarbij je die informatie aan Stichting RACE-KIDS verstrekt die nodig is voor het maken van een rijders planning, groepsindeling, toewijzing van motoren en het verstrekken van de outfit. Je ontvangt per email een bevestiging van de aanmelding. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging dat je kind is ingepland. Kunnen we het niet goedkeuren dat krijg je een bericht met opgave van reden.
Extra veiligheid door een leren overall of raceschoen geef je bij het aanmelden in.

Wil je kind met eigen outfit meedoen, dan kan dat in overleg. Meedoen met een eigen motor is niet mogelijk. Dat is wel bespreekbaar voor het vervolgtraject, maar is pas zinvol als het kind voldoende basisvaardigheden geleerd heeft.

Betaling is contant op locatie op de dag van deelname. Vooruit betalen is dus niet nodig.

 

meer informatie

naar agenda

Bij RACE-KIDS kunt u ook terecht voor de aanschaf van een veilige motorrace outfit. Nieuw & gebruikt!

Contact

Stichting RACE-KIDS
Van Eesterenplein 279
3315 KX Dordrecht

Henk Schotman
+31 (0) 647 250 810
info@race-kids.nl