Contact

Henk Schotman
Mobiel telefoon: +31 (0) 647 250 810
E-mail: info@race-kids.nl

Stichting RACE-KIDS
Van Eesterenplein 279
3315 KX DORDRECHT
Nederland

KvK-nummer: 57114951
Stichting RACE-KIDS is vrijgesteld van BTW plicht

Rabobank te Dordrecht
IBAN: NL09 RABO 0180 4409 42
BIC: RABONL2U

De RACE-KIDS organisatie heeft als doel om kinderen en hun gezinnen veel rijplezier te bieden. Ontspannen, plezierig en gezamenlijk genieten van motorrijden. Met ons aanbod en onze werkwijze benadrukken we het duurzaam motorrijden met voor iedereen een gelijke kans op doorgroei naar sportief racen, in competitie verband.

De stichtingen RACE-KIDS en MaRoCi zijn zelfstandig maar benutten de stichting Dutch Racing Academy voor communicatie en activiteiten die een groter marktbereik dienen.
Er zijn samenwerkingen met de RAI vereniging, NOC-NSF, sportbond KNMV en diverse race- en circuit organisaties en communicatiepartner racesport.nl.

De groep vormt samen het opleidingstraject die te vergelijken is met een schoolse vorm:  primair (basis), voorgezet en beroepsvormend (HBO/Universitair) onderwijs.

We werken met vrijwilligers die zowel de beginnende als de geoefende coureurs stimuleren plezier te beleven en te werken aan hun sportambities. Wil je meer weten? Bel of stuur een bericht naar onderstaande contactpersoon.

Bij RACE-KIDS kunt u ook terecht voor de aanschaf van een veilige motorrace outfit. Nieuw & gebruikt!

Contact

Stichting RACE-KIDS
Van Eesterenplein 279
3315 KX Dordrecht

Henk Schotman
+31 (0) 647 250 810
info@race-kids.nl