RACE-KIDS maakt zich op voor het indoorseizoen

Eind oktober staat ons eerste indoorevenement op het programma. In totaal kent de RACE-KIDS kalender deze winter vijf prachtige indoorlocaties; Poeldijk, Meppen (D), Swalmen, Roosendaal en Nijverdal. Het wordt nu ook mogelijk voor niet RACE-KIDS leden om deel te nemen aan onze indoorevenementen.

Nieuw op de kaart; Kartplaza in Nijverdal
RACE-KIDS is blij met de nieuwe trainingslocatie bij Kartplaza in Nijverdal. Hierdoor kunnen er dit jaar op vijf verschillende locaties indoorevenementen georganiseerd worden. Dankzij deze extra locatie in Overijssel kan RACE-KIDS weer een nieuwe regio bedienen. In Nijverdal is in de periode van november t/m maart op vijf zondagen een evenement gepland. Op deze ochtenden is er ruimte voor drie rijders categorieën; opstappers, beginners en geoefende (NK) rijders.

Meld je ruim van te voren aan voor onze indoorevenementen
Plezier en veiligheid staan centraal tijdens onze opstap- en trainingsevenementen. Om dit te kunnen blijven garanderen willen we graag ruim van te voren weten welke deelnemers we tijdens een evenement mogen ontvangen. Dan kunnen we daarop de groepsgrootte en niveau samenstelling afstemmen. Deelname aan één van onze indoorevenementen betekent vooral op tijd aanmelden. Kijk op www.race-kids.nl/agenda voor onze volledige indoorkalender. Daarop vind je ook meer informatie met onder andere het tijdschema, de baan lay-out en andere nuttige informatie.

Geen RACE-KIDS lid en toch willen deelnemen, dat kan!
Over het hele jaar verspreidt creëren we veel regionale trainingstijd tijdens als onze evenementen. Buiten het NK seizoen bieden we ook veel trainingstijd aan tijdens evenementen op binnen banen in indoor kartcircuits. Uniek aan het indoor trainen is dat coureurs zeer effectief samen kunnen trainen en bijleren onder toezicht van onze instructeurs. RACE-KIDS is bekend om de kindvriendelijke werkwijze en de veiligheid die het plezier goed doet.

Kinderen die (nog) geen lid zijn bij RACE-KIDS en in de leeftijdscategorie van 7 tot 14 jaar vallen, kunnen zich inschrijven voor de beginners of ervaren rijdersgroepen. Komende winter kan je als niet lid dus deelnemen aan onze indoor evenementen in Poeldijk, Roosendaal, Meppen (D), Nijverdal en Swalmen. Deze ‘vrij trainers rijdersgroep’ beschikt zelf over race-outfit, pocketbikemotor en doet zelf de service aan hun motor. Meer informatie is te lezen op https://www.race-kids.nl/rookie/motorrijden/deelnemen-als-niet-lid/.

De start van het indoorseizoen is op zondag 27 oktober in Poeldijk (Den Haag). Kijk op www.race-kids.nl voor alle informatie en schrijf je snel in, want vol is vol!

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl