RACE-KIDS brengt de laatste nieuwtjes over het winterseizoen

RACE-KIDS heeft een geslaagde start van het winterseizoen. In deze nieuwsbrief hebben diverse nieuwtjes en updates over onze winterevenementen, waar ook niet leden van harte welkom zijn!

1: Vijf mooie binnenbanen; waar zien we jou?
RACE-KIDS heeft voor deze winterperiode vijf mooie indoor accommodaties geregeld. Met deze verschillende indoorbanen kunnen wij alle regio’s van het land bedienen. Daarnaast zijn de banen ook totaal verschillend qua layout en bieden deze accommodaties elk hun eigen uitdagingen voor de rijders. We hebben in het westen: Grootebroek voor het noorden, Poeldijk (Den Haag) voor het midden en Roosendaal voor het zuid-westen. Aan de oostzijde van Nederland hebben we Meppen in het noord-oosten en Nijverdal in het midden-zuiden. We hebben gedurende de winter diverse evenementen op de planning staan voor alle locaties. De evenementen zijn over het algemeen in het weekend en worden in de ochtend georganiseerd, waardoor je ook nog wat hebt aan de rest van je dag. Verder is het natuurlijk altijd lekker droog en zijn er op de locaties ook kantines aanwezig, zodat je tussendoor even wat kan drinken en bijpraten. Kijk op www.race-kids.nl voor meer informatie en hopelijk zien we jou terug tijdens een van onze evenementen.

2: Niet leden ook van harte welkom!
Over het hele winterseizoen bieden wij veel trainingstijd tijdens onze indoor evenementen. Naast onze leden is het ook voor niet RACE-KIDS leden mogelijk om je daarvoor in te schrijven. Rijders in deze ‘vrije trainers groep’ zorgen zelf voor een race-outfit, pocketbikemotor en verzorgen daaraan zelf de service. Meer informatie over het deelnemen aan onze evenementen met je eigen motor als niet lid vind je op: https://www.race-kids.nl/rookie/motorrijden/deelnemen-als-niet-lid/.

3: RACE-KIDS is gestart met de Winter Academy
De winterperiode wordt tevens gebruikt om nieuwe instructeurs op te leiden, waardoor we hen ook kunnen inzetten om de jonge en nieuwe rijders persoonlijk te begeleiden. Het kost tijd om een waardevolle begeleider te worden en we trekken hier zo’n twee tot drie jaar voor uit. RACE-KIDS heeft inmiddels al een mooie pool met ervaren instructeurs. Denk aan Robert en Mandy Schotman, Wes Kleinfeld, Kas Beekmans en Jorel Boerboom. We zijn ook meerdere rijders aan het opleiden tot instructeur waaronder Jorke Erwig, Jaiden Blokzijl, Julian van Kalkeren, Milan van der Veen, Rens Miedema en Birgit Scheffer. We waarderen het als RACE-KIDS organisatie enorm dat deze rijders de moeite nemen om zich te laten opleiden tot instructeur. Hierdoor kunnen we in de toekomst meer rijders blijven opleiden, waardoor het RACE-KIDS concept perfect tot zijn recht komt.

4: Het programma tot eind 2019

Bekijk in de afbeelding hieronder het volledige programma tot het einde van het jaar. Via www.race-kids.nl/agenda kan jij je direct aanmelden en op deze pagina kan je ook doorlinken naar een informatiepagina per evenement waar zaken en mogelijkheden uitgelegd worden.

5: De seizoensafsluiter! Endurance Estafette in Poeldijk op maandag 30 december

Maandag 30 december organiseert RACE-KIDS de jaarlijkse Estafette Endurance bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk (Den Haag). Alle deelnemers worden verdeeld in teams van drie rijders. Deze teamindeling van maximaal zestien equipes wordt gemaakt door de organisatie. Elke deelnemer rijdt met een transponder. Iedereen krijgt ook een prijs, maar de top-drie eindigt op het podium. De start wordt gedaan met de bijzondere Le Mans start, waarbij de rijders rennend over de baan naar hun motoren gaan, vervolgens op de motor springen en wegrijden. De race duurt maar liefst 2 uur!

Wij als RACE-KIDS zien dit evenement als prachtige afsluiting van het jaar, waarbij we naast de Endurance Estafette er een gezellige en vrije dag van maken. Aansluitend na het racen is er ook de mogelijkheid om gezamenlijk te gaan karten, lasergamen of glow in the dark midgetgolfen. In de namiddag zullen wij de prijsuitreiking verzorgen en vervolgens het jaar afsluiten met een gezamenlijk etentje, waarbij we alvast onze mooie plannen voor 2020 gaan inluiden! We zouden het geweldig vinden als jij er ook bij bent op maandag 30 december in Poeldijk. Aanmelden kan tot 22 december via www.race-kids.nl/agenda en meer informatie over het evenement is te vinden via www.race-kids.nl/estafette

 

6: Winter uitverkoop

Wil je een leuk Sinterklaas of kerstcadeau schenken, wat denk je van deze bijzondere aanbiedingen uit de ‘zak van RACE-KIDS!:

RACE-trolley à € 150,00 (winkelwaarde € 279,00)
Een dag op stap, motorracen met je kind en alles bij je hebben!
Daarvoor is deze stevig en ruime trolley tas bedoeld.
De complete race-outfit past er prima in:
Denk aan je helm, vizieren, race-pak, onderpak, handschoenen, motorlaarzen of pocketbike schoenen en je rugprotector. Dan past de reistas nog fatsoenlijk dicht en rolt die uiterst gemakkelijk.
En volledig vol blijft deze rechtop staan, in de hoek of je zet hem in een schap of onder bed. Dus wil je niets meer vergeten als je gaat motorrijden, dan is dit een heel praktisch cadeau!

 

 

Leren Overall vanaf € 150,00

Wil je jouw kind een eigen motorpak geven die superveilig en comfortabel is. Kies dan voor een Macna kinderoverall. RACE-KIDS heeft voor kinderen met een lichaamslengte vanaf 115 tot 170 een pak op voorraad, zowel nieuw als 2e hands (vanwege onze inruil opties voor leden). Vanaf 150 euro heb je een goede gebruikte, vanaf 400 euro een nieuwe. Prijzen inclusief 21% BTW.

 

 

 

HJC Kinderhelm à 65 euro

HJC staat voor kwaliteit en pascomfort. We gebruiken als jaren deze helmen in onze opleiding waar ze wel eens een stootje te verduren krijgen. Deze maand de maten 52-53en 53-54 in de aanbieding. Dus is je kind toe aan een (nieuwe) helm. De maat die je nodig hebt meet je eenvoudig en snel zelf.

De actieperiode loopt van 1 december tot 21 december 2019 én zolang de voorraad strekt.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl