Nieuw Vennep 2022

Sportdagen in 2022 in Nieuw-Vennep
Zondag 10 juli (vanaf 10:30 uur)
Zondag 11 september (vanaf 10:30 uur)

Bijzonderheden
Omdat het terrein direct bij een woonwijk ligt, kunnen we geen lawaai produceren op de zondagen. Daarom zijn we beperkt in het kunnen toelaten van motoren. RACE-KIDS stelt rijders met een eigen straatmotor die stil is (<80 dB geluid) in de gelegenheid om op een afgesloten parcours te leren wat sportief motorrijden inhoud. We mikken als doelgroep vooral op ouders van kinderen die al aan RACE-KIDS sportdagen hebben deelgenomen. Ouders die enthousiast zijn, een eigen motor hebben, en wel eens willen weten hoe ‘plat’ je ermee door een bocht kunt, hoe hard je er mee kunt remmen en vooral hoeveel plezier je er aan kunt beleven door in een kleine groep samen te leren onder leiding van ervaring instructeurs en sportieve coureurs. LET OP: Je motor moet zo stil zijn als een ‘straat-auto’. Dus fluisterstil zeg maar. MEt veel toeren maakt die dan nog best wel veel geluid namelijk. Met je ‘race-klank-motor’ kan je deelnemen op andere dagen op circuit Assen Junior Track bijvoorbeeld!

Voor wie is de sportdag bedoeld
(Jong) Volwassen rijders die willen ‘opstappen’ of ervaren wat je met je eigen motor nog meer kunt dan toeren. Een rijbewijs is niet verplicht, Ervaring wel. Bij voorkeur zien we deelnemers met de lichte categorie motoren, want met een 600 of hoger is het moelijker de oefeningen te doen. Heb je een A1 of A2 straat versie motor, dan zijn die wel het meest geschikt voor de meest sportieve beleving, Zwaarder mag wel. Bel ons als je interesse hebt maar wellicht ook de nodige vragen. We proberen deze dag dus we moeten zelf ook nog ervaren welke opties die wij bieden, bij jouw wensen passen.

aanmelden

Locatie adres
Zuiderdreef 2, Nieuw-Vennep (ijsbaan ietwat verscholen achter een hoge heg)

Tijdschema
Vanaf 10:30 uur ben je welkom. De eerste groep start rond 11:30 uur. We zullen afhankelijk van het aantal deelnemers, tot circa 15:00 uur rijden.

Tijdschema volgt nog

Baan lay-out

Lay-out

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl