NIEUW: RACE-KIDS Senior start 26 mei op de TT Junior Track

RACE-KIDS start met een nieuw concept onder de naam RACE-KIDS Senior. Ouders van RACE-KIDS Rookies krijgen op deze manier de kans om samen met hun kinderen maar wel in een eigen tijdslot te gaan motorrijden. Daarnaast biedt RACE-KIDS Senior ook de mogelijkheid om jeugd vanaf 16 jaar en volwassenen om op een pocketbike of A1 schakelmotor te stappen. Het eerste RACE-KIDS Senior evenement is zondag 26 mei op de TT Junior Track in Assen.

Worden je ouders een RACE-KIDS Senior?
RACE-KIDS Rookies is inmiddels een bekend begrip geworden in de motorsport, waarbij kinderen vanaf 7 jaar de kans krijgen om te leren motorrijden en beginnend racen. Veel ouders van de jonge rijders helpen tijdens de evenementen langs de baan, maar wat is er nou mooier om ook zelf te kunnen rijden met je kind? RACE-KIDS ziet haar evenementen als een uitje voor het hele gezin en daarom starten ze met het RACE-KIDS Senior concept. Ouders krijgen de kans om aan een aantal RACE-KIDS evenementen deel te nemen.

De motor is te huren via RACE-KIDS. Het enige wat je zelf hoeft te doen is motorkleding meenemen. De RACE-KIDS Senior sessies worden gecombineerd met een Rookies evenement, waardoor je voortaan als ouder en kind een prachtig (motor)dagje uit kan beleven! Het eerste RACE-KIDS Senior evenement is zondag 26 mei op de TT Junior Track in Assen. Maar ook staan er later dit jaar RACE-KIDS Senior evenementen gepland op Zandvoort (3 juni) en Mettet (14 juni). Wil je meer weten over ons nieuwe concept of direct aanmelden voor één van de RACE-KIDS Senior evenementen, dan kan dat via: https://www.race-kids.nl/senior/

Zondag 26 mei; een prachtige dag met bomvol programma in Assen
RACE-KIDS heeft voor zondag 26 mei een mooi en vol programma samengesteld. In de ochtend gaan de RACE-KIDS nieuwkomers en rookies trainen in verschillende groepen. In de middag komen de meer ervaren rookies in de baan samen met de coureurs van de RACE-KIDS Academy onder begeleiding van NK, EK en WK coureurs. Ook zal in de middag het nieuwe concept RACE-KIDS Senior officieel van start gaan, waarbij de vaders en moeders hun ronden kunnen gaan maken op de TT Junior Track. De RACE-KIDS organisatie verwacht dat dit een prachtige dag gaat worden, dus mis dit evenement niet! Schrijf je kind en/of jezelf in voor het evenement via: https://www.race-kids.nl/agenda/

Het zomerprogramma gaat beginnen voor RACE-KIDS
In mei en juni zijn de omstandigheden over het algemeen goed om met de RACE-KIDS motoren het circuit op te gaan. RACE-KIDS zet hier dan ook vol op in met een volle kalender voor de komende periode. Bekijk hieronder het programma voor de komende maand. We hopen je uiteraard te zien op één van onze evenementen. Vragen beantwoorden we graag! Dat kan via: info@race-kids.nl of via +316 472 508 10.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl