Laatste maand binnenseizoen en RACE-KIDS mogelijkheden tijdens raceweekenden

In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van RACE-KIDS met daarin; de kalender voor maart en tevens de laatste maand van het binnen seizoen. Verder de uitslag van de enquête over jullie voorkeur voor een dagdeel van een evenement. Verder gaan we rijders die dit seizoen races willen rijden ook de mogelijkheid geven om motoren en kleding bij RACE-KIDS te huren.

1: Laatste maand binnenseizoen
Het is begin maart en dat betekent dat het binnen seizoen ten einde loopt. In deze maand hebben we nog evenementen op het programma staan in Meppen (twee keer) en in Poeldijk. Dit laatste evenement is een speciaal evenement, want het betreft een endurance estafette over twee uur. Wil je alles lezen over deze endurance wedstrijd bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk, bekijk dan deze pagina: https://www.race-kids.nl/estafette/

2: Uitslag enquête
Afgelopen maand hebben we via onze Facebook en Instagram pagina een enquête houden over op welke dag en dagdeel in het weekend jullie het liefste een RACE-KIDS evenement zouden willen hebben. Qua stemmingen zaten de verschillen dicht bij elkaar, maar de meeste mensen stemden voor zondag een hele dag. Vervolgens gingen evenveel stemmen uit naar de zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Voor de opties zaterdagochtend en zaterdag hele dag werd het minst gestemd.

3: Motor en kleding huren voor een racedag bij RACE-KIDS
Ben je van plan om met een wildcard deel te nemen aan één of meerdere dagen in een competitie bij de KNMV competitie in de pocketbike klassen A of B junioren of bij de Rookies bij de RAP-Holland, of misschien in België bij de organisatie 2Race, maar je hebt nog geen motor, dan is het mogelijk om bij RACE-KIDS een motor en bijbehorende kleding te huren. Heb je daarin interesse en wil je materiaal huren voor een training- of wedstrijddag, neem dan contact op met Henk Schotman via 06- 472 508 10 of info@race-kids.nl.

Ook zal het RACE-KIDS begeleidingsteam met een service technicus en rijderscoach/trainer aanwezig zijn bij diverse race- en trainingsdagen om rijder en begeleiders van de nodige ondersteuning te voorzien.

4: Zaterdag 14 maart opstapdag bij Goedhart Motoren
Goedhart Motoren in Bodegraven organiseert zaterdag 14 maart hun jaarlijkse RACE-KIDS opstapdag. Het is dan voor gezinnen een feest om alles te komen bekijken aan motornieuws waarbij de kinderen dan zelf ook 5 minuten op de motor mogen rijden. Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar zijn er beveiligde motoren zodat ze veilig en gratis op één van de minibikes kunnen stappen en de eerste rondjes zelf rijden. Een hele toffe manier om laagdrempelig te kijken of wellicht motorrijden iets voor jouw kind is. We zijn daar aanwezig van 10:00 tot 16:00 uur. “Zeg het voort!”

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl