Het driedaagse Racekamp in Assen komt eraan! Ben jij erbij?

Tijdens de zomervakantie organiseert RACE-KIDS samen met de KNMV het jaarlijkse zomerkamp in Assen. Dit evenement staat in het teken van drie dagen lekker motorrijden en veel plezier met elkaar beleven. Dit jaar is het zomerkamp van 13 t/m 15 augustus. Je kan zowel één losse dag als de volledige drie dagen boeken. We hebben nog ruimte op de deelnemerslijst, dus ben jij er ook bij tijdens Racekamp Assen?

Het Racekamp in Assen is een gezellig en leerzaam evenement. Op de motor proberen de RACE-KIDS instructeurs je met aanwijzingen en tips beter te laten motorrijden. Om de sessies heen is er volop gezelligheid met onder andere een BBQ op dinsdagavond. Het driedaagse Racekamp Assen 2019 start dinsdag 13 augustus en we sluiten af op donderdag 15 augustus.

Je kan één dag komen rijden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het volledige Racekamp met ons te beleven, inclusief overnachting op de paddock bij de TT Junior Track. RACE-KIDS kan zowel de motoren als veilige kleding voor je regelen op huurbasis, maar het is ook mogelijk om met je eigen motor en motorkleding deel te nemen aan het Racekamp.

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor het Racekamp in Assen. Ben je niet in het buitenland op vakantie en wil je een gaaf evenement meemaken tijdens je zomervakantie, schrijf je dan in via: www.race-kids.nl/agenda

Alle informatie over het Racekamp Assen is te vinden via: https://www.race-kids.nl/racekamp/. Mocht je nog na het lezen van de pagina vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag via info@race-kids.nl

Wie weet tot ziens op het Racekamp in Assen van 13 t/m 15 augustus!

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl