Waarvoor kan je wel en niet terecht in de komende periode bij RACE-KIDS

RACE-KIDS volgt logischerwijs de maatregelen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent geen groepsevenementen in april en mei. Wel zijn de RACE-KIDS trainers beschikbaar voor individuele coaching op afstand en technische ondersteuning voor de motoren. Meer hierover lees je in de onderstaande nieuwsbrief.

[1] Geen groepsevenementen in april en mei
Vanwege de maatregelen van de overheid is het tot eind mei niet mogelijk om groepsevenementen te organiseren. RACE-KIDS heeft haar evenementen voor april en mei dan ook afgelast. Op de kalender, zie www.race-kids.nl/agenda, kan jij je wel alvast inschrijven voor evenementen in juni en later in het jaar. Wanneer wij zeker weten dat deze evenementen door kunnen gaan, zullen wij uiteraard met een nieuwe update komen!

[2] Individuele coaching en technische ondersteuning
In deze periode kan RACE-KIDS wel andere services blijven aanbieden. Denk daarbij aan individuele coaching en begeleiding door onze trainers. Deze periode is een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld trainingen te evalueren. Ook is RACE-KIDS bereikbaar voor technische ondersteuning en revisie aan motoren. Wij kunnen een voedingsadvies opstellen en schema’s hiervoor opstellen. Bij interesse of meer informatie kan je terecht bij Henk Schotman via info@race-kids.nl en +31(0)6 647 258 10.

[3] Plannen om door te groeien in de wegrace?
Zijn jullie als coureur in combinatie met het gezin voornemens om door te groeien in de wegrace, dan worden zaken als communicatie, marketing en sponsorbudget steeds belangrijker. Wil je kans maken om in de toekomst ook te racen op internationaal niveau, dan kan je niet vroeg genoeg met deze punten beginnen. RACE-KIDS heeft een samenwerkingsverband met Asse Klein van Dutch Motorsport Media. Asse kan je helpen bij het opzetten van de communicatie, maar kan ook meedenken en helpen bij het uitwerken van plannen om een netwerk te creëren rond jullie (toekomstige) coureur. Voor meer informatie betreft deze onderwerpen kan je contact opnemen met info@dutchmotorsport.nl.

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief! RACE-KIDS wenst een ieder veel succes en sterkte in deze lastige periode. Let goed op elkaar en blijf bovenal gezond!

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl