Updates over het binnen- en buitenseizoen

In februari en maart heeft RACE-KIDS nog volop indoor-evenementen op het programma staan. We sluiten ons indoorseizoen 21 maart af met een mooie endurance estafette in Poeldijk. Ook zijn we al volop bezig met de voorbereiding op het zomerseizoen, waar we in deze nieuwsbrief ook aandacht aan besteden.

1: De evenementen in februari op een rij
Ondertussen zit ons eerste evenement in februari er al weer op. Zondag 9 februari hadden we opnieuw een geslaagd evenement bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal. Dit is het eerste seizoen dat we van deze locatie in het oosten gebruik maken, maar deze kartbaan blijkt uitermate goed geschikt voor RACE-KIDS. De kartbaan heeft zowel langzame als vloeiende bochten. In februari komen we niet meer in Nijverdal, maar we starten de maand maart (1 maart) in Nijverdal!

Deze maand gaat RACE-KIDS nog naar Poeldijk, Meppen en Roosendaal. Ook willen we jullie graag attenderen op de spectaculaire 2uurs endurance estafette die op 21 maart wordt georganiseerd bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Meer informatie over onze evenementen kan je vinden via www.race-kids.nl/agenda

2: Heb jij al geboekt voor deelname aan de zomerkampen 2020?
Dit seizoen hebben we maar liefst drie zomerkampen op het programma staan. In een eerdere nieuwsbrief hebben wij hier ook al aandacht aan besteed. We organiseren zomerkampen in Assen (Nederlands), Spa Francorchamps (België) en Juvaincourt (Frankrijk). We willen graag weer een groot succes maken van deze drie zomerkampen. We willen je wel vragen om je zo snel mogelijk aan te melden, zodat wij des te beter voor iedere deelnemer zijn deelname kunnen reserveren en voorbereiden. Al bekende informatie over de zomerkampen via deze link www.race-kids.nl/agenda

Data zomerkampen 2020:
17 t/m 19 juli – Spa Francorchamps (België)
4 t/m 6 augustus – TT Junior Track Assen
13 t/m 16 augustus – Juvaincourt (Noord Frankrijk)

3: Lokale pers bestoken met informatie over RACE-KIDS
In de komende maanden gaan wij de lokale pers in een omtrek van zo’n 30 kilometer rond onze binnen en buiten locaties een persbericht sturen over de evenementen van RACE-KIDS. In dit persbericht gaan we uitleggen wat RACE-KIDS is en doet in combinatie met de mogelijkheden van onze locatie in de desbetreffende regio. We hopen door deze oproep nieuwe opstappers te interesseren voor deelname aan onze opstap- en trainingsevenementen en duurzaam te blijven motor rijden.

We willen de RACE-KIDS leden ook vragen om hierover mee te denken. Het is natuurlijk altijd al super wanneer je berichten plaatst via social media over de RACE-KIDS evenementen. Heb je daarnaast contact met de lokale media of weet jij een manier om nieuwe opstappers te vinden, dan horen we dat graag! Ideeën en suggesties mogen gemaild worden naar pr@race-kids.nl.

4: Mogelijkheid om in de zomer op te stappen op een lichte schakelmotor
Ook zijn we al bezig met de voorbereidingen op ons buitenseizoen. In de nieuwsbrief doen we een oproep voor kinderen die interesse hebben om op te stappen op een schakelmotor. Dit is mogelijk voor kinderen vanaf 11 jaar met ervaring of vanaf 14 jaar zonder ervaring. We hebben NSF100 en KTM 125cc motoren ter beschikking. Heb jij komende zomer interesse om te gaan rijden op een schakelmotor? Neem dan contact op met Henk Schotman via info@race-kids.nl of 06 47 25 08 10.

5: RACE-KIDS ook op LinkedIn
Om in contact te komen en blijven met de zakelijke markt (sponsoren en partners) en natuurlijk met de ouders van onze rijders, is RACE-KIDS sinds kort ook actief op LinkedIn. We kunnen nog wel wat volgers gebruiken. Je kan ons volgen via; https://www.linkedin.com/company/10159384/admin/

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl