RACE-KIDS is weer begonnen en heeft mooie racedagen gepland

We zijn als RACE-KIDS heel blij dat we kunnen melden dat we weer sportdagen mogen organiseren! Uiteraard met aangepaste regels. RACE-KIDS gaat in mei en begin juni naar Assen, Amsterdam, Nieuw-Vennep, Lelystad en Staphorst. Afgelopen zondag zijn we weer begonnen in Nieuw-Vennep; onder de omstandigheden een geslaagde start van het buitenseizoen!

Waar rijden de RACE-KIDS in mei en begin juni
Nadat we zondag 3 mei gestart zijn in Nieuw-Vennep gaan we komende zondag (10 mei) naar de TT Junior Track in Assen en een week later zijn we in Amsterdam. Er zijn al twee evenementen in Staphorst gepland, met Pinksteren zijn we in Nieuw-Vennep en woensdag 10 juni trainen we dan weer voor het eerst op het technische Midland Circuit in Lelystad. Alle locaties zijn uniek en leerzaam voor de jonge coureurs.

Uiteraard nemen we de maatregelen en aangepaste regelgeving rond het coronavirus zeer serieus. We hebben dan ook aangepaste regels opgesteld. We willen dan ook vragen om minimaal 3 dagen voor een evenement je aan te melden, zodat wij daar met onze aangepaste voorbereiding rekening mee kunnen houden. Meer over onze aangepaste regels lees je op deze pagina: RACE-KIDS protocol. Heb je vragen rond de regelgeving, aarzel niet om ons te contacten via info@race-kids.nl.

De RACE-KIDS organisatie kijkt erg uit naar deze evenementen. Wij hopen jij ook! We hopen je te zien op één van onderstaande racedagen ? Aanmelden kan via: www.race-kids.nl/agenda

Geslaagde start in Nieuw-Vennep
Zondag 3 mei kwamen de RACE-KIDS weer voor het eerst in actie. 15 rijders van beginner tot gevorderd hebben met veel plezier weer mogen motorsporten op een prachtig terrein in Nieuw-Vennep. Ook met het hanteren van de nieuwe regels ging het erg goed, dus we zijn erg tevreden over deze geslaagde start van het buitenseizoen en natuurlijk erg blij dat we weer racedagen mogen organiseren. Ook dank aan de verhuurders in Nieuw-Vennep; het terrein lag er prachtig bij!

Nog geen duidelijkheid over de zomerkampen
Vorig najaar konden wij maar liefst 3 zomerkampen presenteren voor 2020; TT Junior Track Assen, Spa Francorchamps (België) en Juvaincourt (Frankrijk). Het eerste zomerkamp staat op de planning voor half juli. Op dit moment is er nog geen duidelijkheid over het doorgaan van de zomerkampen. Wanneer we hier meer informatie over hebben, zullen wij dat zo snel mogelijk laten weten.

Foto’s en video’s ontvangen we graag!
We vinden het als RACE-KIDS organisatie altijd erg leuk om foto’s en video’s te ontvangen, die wij mogen gebruiken voor onze social media, website en nieuwsbrieven. Heb jij toffe foto’s of video’s gemaakt tijdens één van onze racedagen en wil je deze met ons delen, zou je ze dan willen sturen naar pr@race-kids.nl? Alvast bedankt!

We gaan er met zijn allen weer mooie racedagen van maken tijdens het buitenseizoen 2020! ?

Met sportieve groet,
Henk Schotman namens de gehele RACE-KIDS organisatie

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl