RACE-KIDS is op zoek naar uitbreiding voor het begeleidingsteam

RACE-KIDS is actief en succesvol in het werven van nieuwe jeugdrijders op de motor. Om ons groeiende aantal rijders tijdens de evenementen optimaal te kunnen blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar nieuwe mensen voor ons begeleidingsteam. Klinkt dat interessant? Lees dan gerust even verder!

RACE-KIDS is actief in alle regio’s van het land met opstapdagen om kinderen de mogelijkheid te bieden om te leren motorrijden. We willen de jeugd en ouders ook graag een vervolg gaan bieden na deze opstartfase, waar de RACE-KIDS Academy een eerste aanzet voor is. Binnenkort zullen we daar meer nieuws over naar buiten brengen.

We zijn momenteel op zoek naar ouders die interesse hebben om opgeleid te worden tot bijvoorbeeld instructeur, assistent trainer of technisch begeleider tijdens de RACE-KIDS evenementen. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om ons team te komen versterken. Voor ex-coureurs kan het een mooie kans zijn om in contact te blijven met de sport en zo als instructeur aan de slag te gaan op de kleine, middelgrote of supersport motor. RACE-KIDS heeft trainingsmateriaal met onder andere eigen motoren.

Heb je interesse en zie jij jezelf wel een aantal jaar de groep ondersteunen, dan komen we graag met jou in contact! Je kan mij contacten via 06-472 508 10. Uit ervaring kan ik zeggen; ‘Dit is leuk, heel leuk om te doen!’

Met sportieve groet,
Henk Schotman namens het begeleidingsteam van RACE-KIDS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl