Nijverdal

Locatie
Kartplaza Nijverdal
Energiestraat 6 Nijverdal

Aanvang
Om 8:20 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck. Als je er dan ook bent, mag je helpen met wat logistieke activiteiten, (motoren en curbs etc. naar binnen brengen en opstellen). Het rijden zelf start met groep C (de ervaren rijders) op klokslag 9:00 uur. Alle rijders dienen vooraf aangemeld te zijn. Alle deelnemers worden in 3 niveau-rijdersgroepen ingedeeld. Om 12:00 uur zijn we klaar met rijden, samen even opruimen en uiterlijk 12:30 uur is alles schoon en vrij zodat de karting voorbereid kan worden, die vangen aan vanaf 13:00 uur.

Indeling rijders in groepen:
Groep A  = Opstappers & Beginners
Groep B  = Rijders met (beperkte) ervaring
Groep C  = Ervaren en competitie rijders

Als een rijder qua niveau teveel afwijkt van de andere rijders in diezelfde groep, zullen we in het belang van alle rijders en de veiligheidsbeleving, die rijder indelen in een andere groep. Dat doen we in overleg met de rijder, ouder en de trainer/instructeur.
Als een rijder zelf in een andere groep wil, kan dat in overleg met de groepsleider, de trainer of instructeur worden besproken en wellicht ook geregeld. Dus niet zelf en zonder overleg van groep (of van motor) veranderen!

RACE-Café
In het RACE-Café kan koffie, thee en frisdrank worden gekocht evenals een tosti’s. Geen frites en dergelijke. Zelf koffie of eten meebrengen wordt niet gewaardeerd. Dat zou namelijk betekenen dat de volgende keer het café niet open gaat.
Toiletgebruik is in de hal. Houd dat netjes, zoal je thuis ook zou doen.  Deze 3e november is een try-out. RACE-KIDS draagt de verantwoordelijkheid van het evenement. Laten we ons verantwoordelijk en met respect gedragen zodat we ook de andere geplande data weer gebruik mogen maken van de faciliteiten die ons beschikbaar worden gesteld.

Voor ervaren “gast” rijders
Bij vooraf aanmelden is er ook voor ervaren rijders (die normaliter niet bij RACE-KIDS meetrainen) de mogelijkheid om ingedeeld te worden. Aanmelden vooraf verplicht!

Tijdschema Circuit lay-out

BaCo info Begeleidingsteam aanmelden