Nijverdal

Bijzondere huisregel in Nijverdal

In verband met het rubber wat onder de schoenen blijft kleven, en als strepen op de plavuizen in de gangen en kantine achterblijft, is het voor iedereen die vanuit de hal de plavuizen betreedt VERPLICHT om de gratis ‘overtrek schoenen’ aan te trekken. Pas daarmee kan rijder, ouder of toeschouwer de kantine of toilet ruimte betreden. Bewaar die schoenen of doe ze weer terug in de bak die daarvoor staat. We hergebruiken ze die dag zoveel mogelijk. Tevens is het verzoek gekomen om toe te zien dat de kinderen die niet trainen niet zonder toezicht zijn en zich te ‘vrij’ gedragen en zoals bleek, wordt er dan met de plantenbakken ‘gerommeld’. Laten we er samen voor zorgen dat we gebruik kunnen blijven maken van deze prettige training locatie in de winterperiodes. Alvast dank voor de medewerking.

Locatie gegevens
Kartplaza Nijverdal
Energiestraat 6 Nijverdal

Aanvang
Om 8:10 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck. Als je er dan ook bent, mag je helpen met wat logistieke activiteiten, (motoren en curbs etc. naar binnen brengen). Het rijden zelf start op klokslag 9:00 uur. Alle deelnemers worden in 3 niveau-rijdersgroepen ingedeeld. Om 12:00 uur zijn we klaar met rijden, samen even opruimen en uiterlijk 12:20 uur is alles weer opgeruimd en vrij beschikbaar zodat de karting voorbereid kan worden. Er kan aansluitend ook gebruikt gemaakt worden van de bowlingbaan.

Indeling rijders in groepen (afhankelijk van inschrijvingen kan dit aangepast worden):
Groep A = Rijders die aanvangen met motorrijden (deze groep zal een eigen tijdslot krijgen bij voldoende aanmeldingen)
Groep B  = Rijders met (beperkte) ervaring
Groep C  = Ervaren en/of competitie rijders

Als een rijder qua niveau teveel afwijkt van de andere rijders in diezelfde groep, zullen we in het belang van alle rijders en de veiligheidsbeleving, die rijder indelen in een andere groep. Dat doen we in overleg met de rijder, ouder en de groepstrainer/instructeur.
Als een rijder zelf in een andere groep wil, kan dat in overleg met de groepsleider, de trainer of instructeur vooraf worden besproken en wellicht ook veilig geregeld. Dus niet zelf en zonder overleg veranderen!

RACE-Café en karting of bowlen
In het RACE-Café kan koffie, thee en frisdrank worden gekocht evenals tosti’s. Geen frites en dergelijke. Zelf koffie of eten meebrengen wordt niet gewaardeerd. Dat zou namelijk betekenen dat de volgende keer het café niet open gaat.
Toiletgebruik is in de hal. Houd dat netjes, zoals je thuis ook zou doen.  RACE-KIDS draagt de eindverantwoording van het evenement. Laten we ons met respect voor anderen en andermans zaken gedragen, zodat we ook de andere geplande data weer gebruik mogen maken van de faciliteiten die ons beschikbaar worden gesteld. Aansluitend is er gelegenheid tot bowlen, karten en lunchen.

Tijdschema Lay-out Aanmelden

BaCo info Protocol Begeleidingsteam