Dordrecht

Aankomende sportdagen in 2023 in Dordrecht

Zondag 15 oktober (vanaf 10:30 uur programma start pocketbikes vanaf 13 uur schakelmotoren)

Wij verwachten jou aanwezig:
Pocketbike deelnemers (groep P1-P2) graag tussen uiterlijk 10:00 aanwezig zijn. Dan zijn we rond 13:00 uur klaar en ronden we af.
Ingang FC Dordrecht Parking Reeweg Oost
Navigatie adres: (Woning aan de overzijde van de parking) Reeweg Oost 206 – 3312 LL te Dordrecht

NSF deelnemers (groep S1-S2-S3) graag tussen 12:00 en uiterlijk 12:30 uur aanwezig zijn. Dan zijn we rond 16:00 uur klaar en ronden we af. Even samen parcours opruimen en je kunt naar huis.
Ingang FC Dordrecht Parking Krommedijk
Navigatie adres: Krommedijk 210, 3312 LH te Dordrecht

Tijdschema 15 okt

Lay-out

Parkeren
Ochtendgroep: Vanaf Reeweg-Oost door toegangshek rijdt je over de parkeerplaats en parkeer je er achter
Middaggroep: Vanaf de Krommedijk steek je de eerste parkeerplaats over, rijdt je rechtdoor tussen de voetbalvelden en het ‘FC Dordrecht spelers home/stadium aan de linkerzijde over het pad en daarvoorbij kan je linksaf met de bocht mee en daar parkeren, Dan sta je achter onze parkeerplaats waarop we motorrijden.

Sanitair: Er is een toilet met daarbij ook een water tappunt.
Wij hebben beperkte zitplekken, dus neem gerust een eigen ‘zetel’ mee. De auto staat tenslotte maar op een paar meter afstand. Wij voorzien zitplekken primair voor de nabesprekingen met de rijders. Helaas is er geen koffie corner dus ons advies: breng zelf wat te eten en drinken mee.

Doelstelling RACE-KIDS sportdag
Alle rijders een veilige en gezellige motorsportdag aanbieden op een compact maar leerzaam parcours dat we zelf uitleggen. Vooral voor opstap en beginners is deze middag interessant. We gaan vooral bochten kijken en snel omgooien op onze ‘eigen parcoursen’ oefenen.
Alle rijders, van opstap tot geoefende rijders worden in een ‘eigen veilige groep’ ingedeeld. Elke groep heeft begeleiding van een trainer/coach/instructeur. Als in een rijdersgroep de onderlinge vaardigheden te veel verschillen wat ten koste gaat van de veiligheids- en plezierbeleving, is de kans groot wat we wat rijders overplaatsen in een groep waarin ze ‘beter passen’.
Dat kan al bij aanvang van de dag, de 1e sessie, maar ook gedurende de sportdag. We overleggen dat altijd met de rijder en begeleider. Niet ZONDER overleg met je RACE-KIDS begeleider zelf van motor of groep veranderen. 

Begeleidingsteam

Dag organisatie
Stichting RACE-KIDS Motosport Rookies. We zijn te gast op het FC Dordrecht Parkeer terrein.

Aanmelden is mogelijk voor
Opstappers, beginners en leden die nog niet over een eigen motor (of race-outfit) beschikken (RACE-KIDS brengt dat mee).

Geoefende rijders en leden die eigen motor hebben maar niet te snel zijn geworden om deel te kunnen nemen in de ‘snelste groep die dag’. Het aantal groepen en de samenstelling daarvan wordt bepaald door de organisatie afhankelijk van alle aanmeldingen
Wil je voor het eerst meedoen aan een RACE-KIDS sportdag, lees dan ook de meer uitgewerkt informatie onder de knop “Nieuwkomer”.
Inschrijven voor alle sportdagen kan via de rode knop “Aanmelden”. 

Nieuwkomer info Aanmelden

Toegestane modellen (max uitlaat geluid 92dB!)
1. Pocketbike (6,5″) (” is het formaat wielen in inch maat)
2. NSF-100 (12″)

Voorwaarde tot deelname
Elke rijder is voor de sportdag aangemeld via de RACE-KIDS website en heeft een schriftelijke bevestiging tot deelname ontvangen via App.
Er kan voor meerdere data tegelijk worden aangemeld! Tot uiterlijk 3 dagen voor de sportdag kan je kosteloos afmelden.

Parcours lay-out
Indien beschikbaar is het parcours voor deze sportdag (circuit lay-out) te bekijken via de rode knop hieronder. De baan-lay-out kan afwijken en op de dag ook worden aangepast. Lees het A4-tje BaCo en pas de spelregels en de gebruikte vlaggen toe voor veilig sporten en begeleiden. 

Lay-out Aanmelden BaCo info

De met plezier doorlopen sportdagen in 2023
Zondag 7 mei (12:00 tot 16:30 uur)
Zaterdag 15 juli (11:00 tot 15:30 uur)
Zondag 20 augustus (12:00 tot 16:30 uur)
Zondag 17 september

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl