Bij RACE-KIDS stappen kinderen voor de eerste keer op een motor

RACE-KIDS biedt kinderen vanaf 7 jaar de mogelijkheid om te leren motorrijden op een pocketbike! Naast een ervaren begeleidingsteam zorgt RACE-KIDS tevens voor de kleding en motor, waardoor de kosten voor een opstapper laag zijn. Nu (1 t/m 12 augustus) loopt er een actie waarbij je een gratis opstapdag kan winnen, kijk daarvoor op RACE-KIDS Facebook

RACE-KIDS is al jarenlang actief om kinderen vanaf zeven jaar te leren motorrijden. Het is geen probleem als je zelf geen motor hebt of nog nooit op een motor gereden hebt. Vanaf de eerste dag leert de RACE-KIDS organisatie de kinderen zelfstandig te laten rijden in een veilige en plezierige omgeving. In het pakket van RACE-KIDS zit tevens de huur van de kindvriendelijke motor, beschermende kleiding inclusief ondersteuning van ervaren begeleiders.

Wanneer je voor de eerste keer komt rijden bij RACE-KIDS, dan ben je een ‘opstapper’. We beginnen heel eenvoudig, want tijdens de eerste sessie loopt de ouder met het kind mee. Stel dat het kind valt of te hard gaat, dan kan de ouder de motor uitzetten door middel van het looptouw. Vervolgens proberen we er langzaam naar toe te werken dat het kind zelfstandig kan gaan rijden. In het kort kan je de volgende dingen verwachten tijdens je eerste dag bij RACE-KIDS:

1: Je meldt je aan bij de RACE-KIDS organisatie waar je een motor en outfit toegewezen krijgen.
2: Je trekt je beschermende kleding aan.
3: Je krijgt uitleg over het gebruik van de motor en het parcours.
4: Je rijdt je eerste sessie terwijl je als vader of moeder met je kind meeloopt.
5: Je kan nog een tweede, derde en vierde sessie rijden. De ouder werkt daarbij samen met de RACE-KIDS begeleiders. Zo leert je kind het snelst zelfstandig rijden.
6: Na afloop van de rijsessie(s) is er overleg met daarin de aandachtspunten voor verbeteringen.

RACE-KIDS organiseert kennismakingsdagen door het hele land. Het aanmelden voor een evenement is heel eenvoudig en dat kan via www.race-kids.nl/agenda. Op de website is tevens alle informatie te vinden over de mogelijkheden bij RACE-KIDS. Zo is er ook een speciale pagina gericht op opstappers. Deze pagina is direct te bereiken via: https://www.race-kids.nl/rookie/motorrijden/opstapper/

ACTIE: WIN EEN GRATIS OPSTAPDAG BIJ RACE-KIDS!
Op de Facebookpagina van RACE-KIDS loopt er nu een actie van 1 t/m 12 augustus waarbij je een gratis opstapdag kan winnen! Meedoen aan de actie is heel eenvoudig. Lees het vastgezette bericht bovenaan op de pagina van www.facebook.com/RACEKIDSNL en doorloop de simpele stappen in dit bericht om mee te dingen naar deze mooie prijs! Dinsdag 13 augustus maakt RACE-KIDS de winnaar bekend.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl