Bekende en nieuwe locaties en update over nieuwe raceklasse

Het buitenseizoen staat op punt van beginnen. Komende zondag (9 april) is RACE-KIDS op de TT Junior Track in Assen. In deze nieuwsbrief een update over het buitenseizoen, over onze nieuwe opstaplocatie in Zoetermeer en over de nieuwe elektrische pocketbike raceklasse.

[1] RACE-KIDS buitenseizoen gaat van start
Zondag 9 april trappen we het buitenseizoen af op het TT Junior Track in Assen. We komen er dit jaar nog een paar keer in Assen, dus mogelijk even in je agenda noteren. Het jaarlijkse zomerkamp wordt een speciale editie, omdat we gaan samenwerken met The Race Factory en de supermoto rijders van Laps.nu. Laat het hun weten als je wilt deelnemen.

[2] Bekijk de kalender voor meer sportdagen
Er is meer te doen. Zo kan jeugd kennismaken met zelf leren rijden op een kleine pocketbike (automaat) of de kindvriendelijke schakelmotor (Honda NSF) en het plezier van motorrijden ervaren. Daarvoor rijden we op Assen maar ook op diverse andere locaties. In onze agenda pagina zijn alle locaties en data te vinden: www.race-kids.nl/agenda

[3] Nieuwe opstaplocatie in Zoetermeer
We hebben een nieuwe opstaplocatie in Zoetermeer. We zijn daar afgelopen weekend wezen testen en 30 april staat er de eerste sportdag gepland. In Zoetermeer gaan we rijden met pocketbikes, niet met schakelmotoren. Deze locatie heeft alles wat het voor kennismaking (opstap) en geoefende beginners interessant maakt. Er is een ruimte binnen in het bedrijf om van kleding te wisselen. Teven is er een kantine om tips te bespreken en wat te drinken.

[4] Schrijf je in voor de nieuwe elektrische pocketbike klasse
Deze maand verwachten we de elektrische pocketbikes uit Spanje. Daarmee gaan we dit jaar op meer nieuwe locaties kunnen opstappen en trainen omdat we meer mogelijkheden krijgen,omdat uitlaat geluid en gassen tot het verleden behoren. Binnen de KNMV Junior Moto Racing dagen zullen we kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar meehelpen deel te nemen aan de Junior-E klasse. Die wordt vergelijkbaar met de Molenaar NSF 100 klasse; alle rijders op een zelfde motor en ondersteuning van een gecertificeerde KNMV trainer tijdens de racedagen en ook de trainingsdagen op Assen.

Wil je deelnemen in deze klasse of heb je interesse om zelf deze Spaanse competitiemotor aan te schaffen? Laat het ons weten. Zie het als een diepte investering; 10 jaar lang tegen minimale onderhoudskosten 50 dagen kunnen motorrijden, ook in de winter. Neem gerust contact met ons op via info@race-kids.nl of 06-47250810.

[5] Maak je sport compleet
Want je race-overall en helm vergeet je niet zo snel mee te nemen, maar misschien wel je gewassen racesokken of onderpak. Of wat te denken van je racelaarzen en handschoenen die je even hebt laten opdrogen en luchten. Berg alles overzichtelijk op in de weerbestendige en RUIME Macna roller bag. Met zijn inhoud passen daar je droge kleren en je complete motorsport uitrusting in, ook als je straks een volwassen persoon bent. Tot 15 april 2023 te bestellen voor de paasactie prijs van 140 euro. Interesse? Contact ons via info@race-kids.nl of 06-47250810.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl