#7 Ambassadeur

 

 

 

Lenthe van Halen, 07-05-2010. Ik ben inmiddels bijna 14 jaar oud en race al vanaf m’n 6e en dat doe ik met heel veel plezier. Het liefst rij ik elke dag. Als ik niet kan rijden, voel ik me erg druk en onrustig. Wanneer ik aan het rijden ben, voel ik me rustiger.

Mijn leukste sportherinneringen

Dit jaar heb ik wedstrijden gereden met de elektrische pocketbikes. Op de 2e race dag in Veldhoven heb ik voor het eerst pole position (eerste plek) gereden vanaf de start en een race gewonnen. Dat zijn mijn favoriete sport herinneringen. En ik geniet altijd heel erg van de zomerkampen waar we meerdere dagen rijden met z’n allen. 

Mijn motorsporthistorie

Toen ik 6 was zijn wij uitgenodigd door Robert om een keer te komen rijden bij de RACE-KIDS. 

De eerste keer was echt direct al leuk en daarna zijn we steeds vaker komen rijden. De prestatie waar ik het meest trots op ben is dat ik in 2024 mee mag doen aan de Molenaar Cup op een Honda NSF100. Ik ben ook heel trots op m’n eigen Honda NSF100 die heel mooi gespoten is en goed bij mij past. Ik ben ook heel erg trots op m’n deelname aan het pocketbike kampioenschap in 2023.

Mijn relatie met RACE-KIDS

Wij rijden best vaak bij de RACE-KIDS, in Assen en in de winter in Poeldijk. Bij de RACE-KIDS is het allemaal begonnen en daar kan ik al 7 jaar samen met m’n vriendjes en vriendinnetjes racen.

Mijn social media:

Je kan mij volgen via Instagram: vanhalenracing

Mijn herinnering aan RACE-KIDS die ik met jou, wegracesport enthousiasteling, wil delen?

Het is altijd supergezellig en je rijdt nooit alleen. Je verveelt je nooit want er zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes en er is genoeg te leren.

Mijn fitheidsprogramma

Ik sport heel veel op school en in het nieuwe jaar ga ik weer turnen.

Mijn tip als jij wil starten met motorrijden of sportief racen

Het beste wat je kan doen is beginnen bij de RACE-KIDS. Daar kan je heel veel leren en word je overal mee geholpen. En uiteraard nooit opgeven!

Info 1e inschrijving