Motoren en leveranciers

RACE-KIDS organiseert sportdagen voor jeugd en volwassenen. Daarvoor beschikken we over motoren en voor de jeugd ook over de outfit. We brengen voor de deelnemers en opstappers een pakket mee naar de diverse sportlocaties. Voordat je zelf alles aanschaft kan je eerst een paar keer proberen of deze sport wat voor je is. Probeer diverse opties uit, outfit en motoren, en besluit dan tot aankoop over te gaan als je deze sport wilt blijven uitoefenen. Informeer ook bij de andere deelnemers en leer van hun ervaringen.
Als we de kans krijgen brengen we graag vraag en aanbod bij elkaar. Mogelijk heeft een contact uit onze achterban een motor te koop. Wie weet vind jij zonder veel zoekwerk jouw wensenpakket.

De kleinste motoren: Pocketbike 

RACE-KIDS adviseert rijders die na de opstap periode een eigen motor willen aanschaffen, te investeren in een goede motor. Een motor die veilig is voor de rijder wat betreft vermogen (eerder iets te weinig dan te veel vermogen). RACE-KIDS zal vanaf maart 2023 zelf elektrische pocketbikes verkopen en verhuren. Je kunt natuurlijk ook een brandstof aangedreven motor kopen, maar het kan zijn dat je daarmee niet aan alle sportdagen bij RACE-KIDS kunt deelnemen in verband met de geluidsoverlast voor de omgeving van de sport locatie.

Contact RACE-KIDS

RACE-KIDS partners voor lichte categorie schakelmotor:

RACE-KIDS kan een rol spelen in bemiddeling tussen vraag en aanbod. Zoek je een NSF-100 of 125cc circuitmotor, laat het ons weten. Wij houden zoveel mogelijk bij wie waarop nog actief rijdt en mogelijk een motor of race-overall te koop heeft die voor jou geschikt is. Soms complete race uitrustingen.


NSF100 (gewicht 85 kg / 8 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

KTM 125cc (gewicht 135 kg / 13 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

Yamaha125cc (gewicht 135 kg / 13 pk / 5 versnellingen) prijsindicatie gebruikte versie € 2.750,- *

We adviseren op basis van persoonlijke ervaring onderstaande servicepartners (met ook de mogelijkheid tot levering van de motoren en onderdelen):
NSF 100 cc circuitmotor: Arie Molenaar motoren in IJsselstein.
KTM 125cc circuitmotor: VOSS motoren in OSS
Yamaha 125cc circuitmotor: Alle Yamaha merkdealers

Contact RACE-KIDS

 

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl