Motoren

De organisatie RACE-KIDS biedt motoren aan voor race gebruik. Deze motoren zijn dus niet te gebruiken in de openbare ruimtes (parkeerterreinen of openbare weg). Op privé en afgesloten terreinen of circuits zijn de motoren wel te gebruiken, onder toezicht.  De kleinere motoren worden beperkt in vermogen geleverd, maar kunnen naarmate de vaardigheden van de rijder hoger liggen, opnieuw en op meer vermogensafgifte afgeregeld worden. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze eerste prioriteit.

We hebben met technici van de universiteit een elektrische krachtbron ontwikkeld waardoor deze in de pocketbike motoren voor kinderen vanaf 7 tot 17 jaar veilig toepasbaar worden. Voordeel is dat er met een simpele ingreep, in slechts enkele seconden, een geheel ander karakter in het rijgedrag gerealiseerd kan worden. Dus je kunt jaren dezelfde complete motor gebruiken doordat de programmering aan te passen en je kunt genieten van het nieuwe rijdkarakter. We zijn nog in de testfase en testen de betrouwbaarheid. Want we willen zeker zijn dat alles veilig is én blijft, ook na verloop van jaren. Waar we ook nog tegen aan lopen is dat er nog geen organisatie is die elektrisch aangedreven motoren toestaan in competities. Iets wat we wel willen bereiken voor de coureurs op deze motoren.

Motoren te koop:

Pocketbike (3 – 10 pk) vanaf € 1.000,- *

RACE-KIDS is begaan met de veiligheid en het plezier van motorrijden en racen. We zullen altijd eerst de vaardigheden beoordelen en daarbij een advies doen welke motor(vermogen) geschikt is voor je kind. We verkopen indien beschikbaar 2takt en 4takt motoren. Als je interesse hebt in betrouwbare en betaalbare motoren waarop je kind goed kan trainen, neem dan met ons contact op om te vernemen wat we beschikbaar hebben en tegen welke prijs.

 

 

 

 

 

Minibike 5 versnellingen (7 – 12 pk) vanaf € 2.000,- *

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie A1 met 5/6 versnellingen (10 – 15 pk) vanaf € 4.000,- *

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie A2 met 5/6 versnellingen (30 – 50 pk) vanaf € 4.000,- *

 

 

 

 

 

 

 

* Wil je onze actuele beschikbaarheid en prijs weten? Bel ons op gsm 0647 250 810.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl