• Voor opstapper & beginners

  Voor opstapper & beginners

  Kennismaken en leren motorrijden!

Volgende evenementen

Staphorst

za 6 jul 2019

12:00 - 16:00

Dordrecht

zo 7 jul 2019

12:00 - 16:00

naar agenda

Dé basisschool voor motorrijdende jeugd

Veilig en met plezier kan jouw kind bij RACE-KIDS motorrijden! En zelf een eigen motor of outfit hoef je daarvoor niet mee te brengen, dat is te huren en in ons complete aanbod inbegrepen. Je kind mag een paar keer meedoen om uit te proberen of het motorrijden leuk vindt. Zo kunnen jullie beoordelen of je er voor langere tijd mee wilt doorgaan. Wij leren elk kind zelfstandig rijden op de 1e dag. De dagen erna benadrukken we vooral het plezier en nut van samen rijden en leren trainen. Het RACE-KIDS team zorgt voor ervaren begeleiders, een veilig parcours en alles wat er nodig is voor een dag sportief motorplezier. Voor en tijdens elk evenement beoordelen we alle rijders zodat we meerdere rijdersgroepen veilig en sportief kunnen indelen. We organiseren ook voor oudere jeugd en ouders van deelnemers mogelijkheden. Check daarvoor de RACE-KIDS senior pagina.

Door het hele land organiseert RACE-KIDS sportevenementen waaraan zowel leden als nieuwkomers kunnen deelnemen. Aanmelden is eenvoudig; selecteer in de agenda de dagen die je kind wil deelnemen en vul eenmalig de gevraagde gegevens compleet in. Alleen dan kunnen we een plek reserveren en alle materialen en vrijwilligers plannen. Je ontvangt een bericht van aanmelding.

Wil je eerst wat meer informatie over onze werkwijze, de kosten en jullie mogelijkheden, klik dan op de foto’s hieronder. Krijg beleving met de introductie film of lees meer over het opstappen of de extra mogelijkheden als je lid wordt van de Rookies club.

naar agenda

Introfilm

Introfilm

Opstappen

Opstappen

Rookies Lid

Rookies Lid

Partners

 • GH Logo 2016 CMYK
 • Motoport
 • Vroam
 • RACE KIDS Partners Macna
 • RACE KIDS Partners HJC Helmets
 • Logo Rai Vereniging RGB
 • NOC NSF Wereld Wijd Web
 • RACE KIDS Partners NLcoach

We vonden het top geregeld! Met een zeer goede uitleg en begeleiding. Ik ben zelf een totale leek wat betreft racesport en mijn zoon kent het eigenlijk alleen van TV en één TT Assen. Het is een droom voor hem om nu zelf ook te kunnen motorrijden op een circuit!