Nieuwe locatie voor RACE-KIDS in regio Amsterdam

RACE-KIDS is blij om te kunnen melden dat er een geschikt trainingsterrein is gevonden in de regio van Amsterdam! De locatie is vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar en is daarom een mooie kans om meer kinderen de gelegenheid te bieden om kennis te maken met motorrijden en beginnend racen.

RACE-KIDS organiseert al jaren evenementen in praktisch alle regio’s van het land. Daar heeft de organisatie nu een mooi terrein in de regio van Amsterdam aan kunnen toevoegen. De locatie is vlakbij de Amsterdam Arena in Amsterdam Zuidoost aan de Passage 100. Het terrein is interessant omdat er qua vorm veel mogelijkheden zijn voor verschillende trainingsvormen. Onlangs hebben Kas Beekmans en Mandy Schotman getest op dit parcours en de grip bleek goed te zijn. Het terrein is voornamelijk zeer geschikt voor opstap- en beginnende rijders.

RACE-KIDS biedt kinderen van de basisschool en hun gezin een laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met motorrijden met de focus op plezier en veiligheid. De kinderen worden door een ervaren team begeleidt tijdens het beoefenen van de motorsport. Na de opstapfase is er bij RACE-KIDS de mogelijkheid om te leren racen. Hierna kunnen kinderen eventueel verder doorgroeien naar de grote circuits binnen de Dutch Racing Academy.

Het nieuwe terrein in Amsterdam wordt in het huidige seizoen nog drie keer aangedaan op de volgende momenten; zondag 26 augustus, zaterdag 22 september en zaterdag 6 oktober. Wanneer jij je kind wilt inschrijven voor één van de evenementen dan kan dat via: http://www.race-kids.nl/wpgforms/aanmelden/.

Henk Schotman, voorzitter Stichting RACE-KIDS: ‘We zijn zeer tevreden dat we zo’n mooi locatie in de regio Amsterdam aan onze kalender kunnen toevoegen. Dat we hier kunnen rijden wordt mede mogelijk gemaakt door Joe Park, specialist in evenementen parkeren en verkeersregeling. Ik weet zeker dat dit terrein voor de opstap- en beginnende rijders veel uitdaging gaat bieden. We hopen dan ook op een goede opkomst tijdens de evenementen in augustus, september en oktober. Ik zou dus zeggen; schrijf je snel in via www.race-kids.nl!’

Naast de toevoeging van dit terrein aan de kalender blijft RACE-KIDS graag in contact komen met mogelijke nieuwe locatiehouders. We willen ons aanbod van terreinen blijven uitbreiden, wat de sport en belevenis van het motorrijden ten goede komt. Ben jij een mogelijke nieuwe locatiehouder, dan komen we graag met je in contact! Je kunt dan mailen of bellen naar Henk Schotman via info@race-kids.nl of 06- 472 508 10.

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl