Lelystad Rap

Trainingslocatie:
Circuit en parkeer locatie:
Midland circuit
Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Aanwezig zijn:
Tussen 8:30 en 8:45 uur verwachten we jullie bij de RACE-KIDS minitruck om de outfit uit te delen, motor toe te kennen en uitleg te geven over de invulling voor die dag. Onze groep start om 9:30 uur (daarom staan we 9:25 uur klaar bij de motor en staan we bij de ingang van het raceparcours)! Onze begeleiders lopen mee en assisteren zodat alles veilig en op tijd gebeurt.

Parkeren en Toegang (niet voor publiek):
Laat je auto staan op het onverharde deel van de paddock (voor het 2e hek), dat is na het 1e hek (de poort waar de controle op toegang is).
Je naam wordt doorgegeven en zal door de bewaker ook worden afgevinkt. Dit is ivm Corona preventieve maatregelen.
In verband met de Corona opmars is er een maximum aan aantal toegestane personen. Dat betekend dat we per deelnemer (rijder) maximaal 2 personen kunnen doorlaten aan de poort.  Er staat een bewaker bij de poort die de namenlijst van ons ontvangt en alle deelnemers inlusief de begeleiders op de lijst afvinkt, Sta je er niet op, dan kom je er dus niet in!

Tijdschema:
In de tijdsplanning die RAP-Holland opstelt en via de link hieronder inzichtelijk is, worden de RACE-KIDS deelnemers 4 keer 14 minuten rijtijd toebedeeld.
Daarin kunnen we 15-18 kinderen tegelijk zelfstandig laten kennismaken met motorsport.
Alle kinderen die 7 jaar of ouder zijn en niet ouder dan 14 jaar kunnen inschrijven. Kinderen die nog nooit hebben gereden of rijders die maximaal 4 keer eerder hebben gereden dit jaar kunnen inschrijven via de aanmelden-link hieronder. Vol is wel VOL! EN zoals gebruikelijk kan je motor en outfit huren als je zelf nog niets bezit.

Met eigen racemotor parkeren:
Kom je met een eigen motor (geldt voor de instructeurs) dan meldt je ook bij de poort en wordt je naam afgevinkt.
Je kunt dan met je auto en motorspullen doorrijden tot bij de RACE-KIDS minitruck die ergens op het verharde paddock deel staat.
In de paddock zijn allemaal parkeervakken gemaakt conform Corona voorschriften, daarin kan je je auto en motor stallen.

Kantine:
De kantine is open en alles is verkrijgbaar, ook het toilet buiten is open. Er gelden wel Corona voorschriften. Neem misschien voor de zekerheid een mondkapje mee in de auto

Samenwerking RAP en RACE-KIDS:
Op 3 oktober is de organisatie van deze sportdag in handen van de race organisatie RAP-Holland. RACE-KIDS is te gast. Dat wil zeggen dat RACE-KIDS uitgenodigd is om opstap te organiseren op de pocketbike, waar zij zelf dat voor pitbike en ohvale zullen verzorgen.

Heb je nog vragen, bel of App met ons (zie de contact pagina).

Tijdschema Lay-out Aanmelden

BaCo info Protocol Begeleidingsteam