Juvaincourt

Intro

Juvaincourt, ligt in het Noord-Oosten van Frankrijk. Het kartcircuit van circa 1200 meter lengte is uitdagend en snel. Het is daarom vooral geschikt voor rijders op een NSF/125 schakelmotor en geoefende rijders op de pocketbike. RACE-KIDS verzorgt er begeleiding en zal voor een beperkt aantal rijders een motor kunnen voorzien. Rijders die een motor huren en aantoonbaar rijvaardigheden hebben kunnen deelnemen in het Juvaincourt RACE-KIDS team naast rijders met een eigen motor. 2RACE België is de organisator, waar wij als RACE-KIDS te gast zijn en onze rijders ‘verzorgen’.

Kosten

De inschrijving bij organisatie 2RACE bedragen €40,- per dag. Er moet eenmalig een ledenpas bij het circuit gekocht worden van €5,-.

Vervoer

Dankzij de inzet van een professioneel truck chauffeur kan RACE-KIDS vervoer in een gesloten trailer organiseren zodat jouw eigen NSF/ 125 en pocketbike mee kan terwijl je trekhaak beschikbaar blijft voor bijvoorbeeld een vouwwagen of caravan om te overnachten op de paddock van het circuit.
Motoren verzamelen is op dinsdag 6 augustus bij Vos Truck Parts in Hedel (Noord-Brabant).  De vervoerskosten worden begroot op circa 75 euro (gebaseerd op minimaal 10 ‘reisgenoten’). Bijkomend voordeel is dat er extra opslag (bij slecht weer) mogelijk is in de trailer.

Als je interesse hebt voor vervoer van je motor, geef dat aan tijdens de voorinschrijving via AANMELDEN!

Adres

Piste de Karting & Supermotard Freekart 88
240, Rue de Champagne
Aeropole Sud Lorraine
88500 JUVAINCOURT
Frankrijk

Downloads

Baan lay-out Juvaincourt 2019

Tijdschema 2018

aanmelden