Juvaincourt

Intro

Juvaincourt, ligt in het Noord-Oosten van Frankrijk. Het kartcircuit van circa 1200 meter lengte is snel en uitdagend. Er zijn Academy rijders uitgenodigd en een aantal enthousiast vakantiegangers die 2 daagjes willen profiteren van een uitje circuit. RACE-KIDS is te gast bij de organisator uit België 2 Race.

Kosten

De inschrijving bij organisatie 2RACE bedragen €40,- per dag. Er moet een daglicentie worden aangeschaft. €40,- voor 4 dagen of €15,- per dag.
Voor deelnemers aan de RACE-KIDS Academy of zij die outfit en motor huren gelden aanvullend de normale RACE-KIDS tarieven daar boven op.

Faciliteiten

Op de paddock van het circuit zijn toiletten en douches en een circuit camping met 230volt voorziening en een kantine. Aan het begin van het zomerkamp kan aangegeven worden of je wilt warm eten in het restaurant van de kantine. Neem verlengsnoer en verdeelstekers mee. Het zijn Franse aansluitingen, dat wil zeggen met een pen-aarde. We stellen voor om bij elkaar te staan op het ‘paddock op het oude vliegveldterrein’.

Adres

Piste de Karting & Supermotard Freekart 88
240, Rue de Champagne
Aeropole Sud Lorraine
88500 JUVAINCOURT
Frankrijk

Route tip (zeker als je hoog reist zoals met bus, caravan of camper) neem de N57 en de D55, is 10 km ‘om’ en volgens Google zonder tol.
Tanken is met name voordeling in Luxemburg (rondom de stad zelf zijn diverse tankstations aan de snelweg, die mogelijk wel druk bezocht worden) verder is Euro tanken in de buitenlanden zowiezo voordeliger dan in Nederland

Downloads

Lay-out Juvaincourt

Tijdschema

Paddock Jouvaincourt

aanmelden

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl