Den Haag Dec Estafette

Op zaterdagochtend 10 december 2022 staat de Estafette-endurance-pocketbike-race van RACE-KIDS gepland.

Om te bekijken en onthouden (informatie van vorige versie, actualisatie volgt aanvang dec 2022)

Tijdschema Estafette

Motor opstelling in Paddock

Teams

Spel activiteiten

Buffet party gangers


Hieronder informatie om door te lezen

Locatie estafette en feestelijke activiteiten
De locatie waar we sporten en eten is de indoor karting locatie “Van der Ende Racing Inn” in Poeldijk (Den Haag). Adres: Nieuweweg 57K Poeldijk (den Haag west). Zowel het ochtend als het middag programma zijn indoor. We hebben dus geen hinder van weersinvloeden op onze activiteiten. Lees op de website van Van der Ende over de horeca en spel faciliteiten. Publiek is toegestaan mits men zich houdt aan de richtlijnen. Alles over de locatie en de horeca faciliteiten vind je op deze site www.vanderende.com

Aankomsttijd en paddock inrichting
We verwachten alle deelnemers aanwezig tussen 8-9 uur in de (vroege) ochtend. De overhead deur die toegang biedt tot de hal is dan geopend. Horeca deur boven, mogelijk iets later. Inruimen van de paddock doen we volgens het reglement (sleutelen is aparte ruimte van motor opstelling) en per groep benutten we een ‘rijbaan’. Zoals op de indeling aangegeven wordt (zie rode knop).

Motor opstelling in Paddock

Strak tijdschema en aanwijzingen van de Team Captain
We hanteren een strak tijdschema. vanaf 8:30 uur inrichten paddock, 9:30 uur de briefing, aansluitend 1e trainingssessies, weer een briefing met uitleg van de startprocedure en dan de start van de 2 uurs estafette race. Om 13 uur de finish van de race.
Rol van de Team Captain is om de veiligheid en de sfeer in het team en tussen teams onderling te optimaliseren. Vanuit de organisatie zijn er dan maar een beperkt aantal mensen die we hoeven aanspreken of aanhoren als er zich incidenten zouden voordoen. Het geeft rust! In de praktijk kost het nagenoeg geen extra moeite of tijd.
We verwachten dat de Team Captain op de hoogte is van de Estafette spelregels en zorgt dat elk team een BaCo rol vervult per sessie. Met bijna 20 rijders tegelijk en in strijd op het parcours is het noodzakelijk om de BaCo posten te bemensen zoals aangegeven op het Estafette parcours!

Parcours en BaCo posten

Reglement Estafette

Tijdschema Estafette

Afrekenen bij RACE-KIDS voor de race en bij de Bar voor drank, eten en middag activiteiten
De RACE-KIDS vergoeding voor de Estafette deelname voldoe je bij aankomst, maar uiterlijk voor 9:30 uur die ochtend
Horeca, drank, eten en de spel activiteiten, reken je af aan de Bar boven. Doe dat uiterlijk voor 10:30 uur die ochtend.

Vanaf 13 uur ‘verhuizen’ we vanuit de BAR ruimte naar de Monaco zaal (boven langs de bar lopen naar achter in het pand). Daar kunnen we napraten, drinken en de prijzen uitreiken. Vanaf circa 14:30 uur is daar ook het buffet. We volgen de aanwijzingen op van het horeca personeel om corona veilig te genieten van hun service en het eten en samen zijn. Het eten wordt uit geserveerd door het horeca personeel.

prijzen spel en horeca