Junior-track Assen

Locatie adres
De Haar kruising TT-Junior Track (geef maar TT-circuit Assen in als navigatie adres). Als je dan bij de TT-tunnelweg kruising De Haar bent, ligt de (hek)doorgang voor het junior track 300 meter verder. Op het gras in de paddock kan je parkeren, om het Education center heen lopen, en door het hek kom je op de baan.

Aanvang
We starten om 11:00 uur. Dus probeer er uiterlijk 10:30 uur te zijn. Wij arriveren rond 9:45 uur en plaatsen de RACE-KIDS minitruck dan in de pits-straat (aan het circuit).
Als je vroeg arriveert stellen we het op prijs als je even meehelpt met de voorbereidingen. Motoren uitladen en gebruiksklaar opstellen en de Baan lay-out in orde maken en andere kleine dingen.

Indeling rijders in groepen:
Groep P1  = Opstappers op Pocketbike motor
Groep P2  = Rijders met (beperkte) ervaring op Pocketbike motor
Groep S1 = Rijders op lichte schakelmotoren (A1-A2 motoren)

Op basis van vaardigheden delen we soms rijders opnieuw in zodat er een nieuwe groepen indeling gevormd kan worden met extra mogelijkheden (extra rijtijd, andere baan-lay-out, gebruik andere motoren etc.)
Dat doen we in overleg gedaan met de trainers, instructeurs en de rijders/ouders. Dus niet zelfstandig veranderen van groep of motor!!

Tijdschema
Zorg dat je 45 minuten van te voren aanwezig bent, melden bij de RACE-KIDS minitruck in de pitsstraat. Het tijdschema vind je onderaan de pagina.

Baan lay-out
De basis lay-out kun je hieronder vinden, per dag kan er een specifieke gekozen worden.

Overnachting
Als je zou willen overnachten kan je een aanvraag sturen naar RACE-KIDS. We kijken dan wat te regelen is.
Het kan zijn dat er geen sanitair en 230volt voorzieningen voor handen zijn tijdens de overnachting.

Basis Lay-out TT-Junior Track Assen

Begeleidingsteam

BaCo info

aanmelden

Contact

RACE-KIDS Rookies
Henk Schotman
+31 (0)6 47 250 810
info@race-kids.nl