Junior-track Assen

Locatie adres
De Haar kruising TT-Junior Track (geef maar TT-circuit Assen in als navigatie adres). Als je dan bij de TT-tunnelweg kruising De Haar bent, ligt de (hek)doorgang voor het junior track 300 meter verder. Op het gras in de paddock kan je parkeren, om het Education center heen lopen, en door het hek kom je op de baan.

Aanvang
Om 10 uur arriveren we met onze RACE-KIDS minitruck. Als je er dan ook bent, mag je helpen de baan lay-out in orde maken. We starten zondags altijd met de 1e sessie rijden (geluid mogen maken) om 11 uur.

Indeling rijders in groepen:
Groep A  = Beginners
Groep B  = Rijders met ervaring
Groep C  = Meest ervaren (NK) coureurs
Groep S1 = Meest ervaren (NK) NSF100/125 coureurs
Groep S2 = Beginners en minder ervaren NSF/125 rijders
Groep S3 = Ouders als opstappers opeen A1/A2 schakelmotor

Op basis van vaardigheden delen we soms rijders opnieuw in zodat er een nieuwe groepen indeling gevormd kan worden met extra mogelijkheden (extra rijtijd, andere baan-lay-out, gebruik andere motoren etc.)
Dat wordt altijd in overleg gedaan met de trainers, instructeurs en de rijders/ouders en tijdens een briefing toegelicht.

Tijdschema
Zorg dat je 45 tot 60 minuten van te voren aanwezig bent, melden bij de RACE-KIDS minitruck in de pitsstraat.

Baan lay-out
Lange baan en korte baan versie zie hieronder, per dag kan er een specifieke gekozen worden.

Overnachting
Is niet zeker of dat op het JT paddock kan, maar vaak kan het op het grote paddock zeker als er de dag erna een trackday organisatie actief is.
Tijdens het zomerkamp is er de dag ervoor en de nacht van de laatste dag en tijdens het kamp mogelijk om te overnachten op het paddock inclusief elektriciteit (230volt) en sanitair voorzieningen.

Lay-out 26-5-2019 gesplitst
Lay-out 26-5-2019 lang

Basis Lay-out TT-Junior Track Assen

Tijdschema

Begeleidingsteam

aanmelden