Junior-track Assen

Locatie adres
De Haar kruising TT-Junior Track (geef maar TT-circuit Assen in als navigatie adres). Als je dan bij de TT-tunnelweg kruising De Haar bent, ligt de (hek)doorgang voor het junior track 300 meter verder. Op het gras in de paddock kan je parkeren, om het Education center heen lopen, en door het hek kom je op de baan.

Aanvang
Zondags mag er vanaf 11:00 uur geluid worden gemaakt. Dan start ook de 1e sessie. Zie tijdschema welke groep aanvangt, zorg dat je op tijd klaarstaat met outfit en motor!
Wij arriveren als organisatie veelal rond 9:30 uur en plaatsen de RACE-KIDS minitruck dan in de pits-straat (aan het circuit).
Als je vroeg arriveert stellen we het op prijs als je even meehelpt met de voorbereidingen. Koffie zetten, outfit klaarleggen, inschrijven, motor uitladen en gebruiksklaar opstellen en de Baan lay-out in orde maken.

Indeling rijders in groepen:
Groep A1 & A2  = Opstappers op Pocketbike motor
Groep B1 & B2  = Rijders met beperkte ervaring op Pocketbike motor
Groep C  = Rijders met veel ervaring (NK-coureurs) op Pocketbike motor
Groep S1 & S2 & S3 = Rijders op lichte schakelmotoren (A1-A2 motoren)

Op basis van vaardigheden delen we soms rijders opnieuw in zodat er een nieuwe groepen indeling gevormd kan worden met extra mogelijkheden (extra rijtijd, andere baan-lay-out, gebruik andere motoren etc.)
Dat wordt altijd in overleg gedaan met de trainers, instructeurs en de rijders/ouders en tijdens een briefing toegelicht.

Tijdschema
Zorg dat je 45 tot 60 minuten van te voren aanwezig bent, melden bij de RACE-KIDS minitruck in de pitsstraat. Het tijdschema vind je onderaan de pagina.

Baan lay-out
Lange baan en korte baan versie zie hieronder, per dag kan er een specifieke gekozen worden.

Overnachting
Als je zou willen overnachten kan je een aanvraag sturen naar RACE-KIDS. Als er een Marshall aanwezig is en in overleg met het circuit de paddock toegankelijk mag maken, kan je overnachten op het paddock van het Junior Track. Soms kan je ook op het paddock van het grote circuit en als je met camper komt, vaak ook op de parking bij de TT-Hal staan.
Het kan zijn dat sanitair en 230volt niet voor handen is tijdens de overnachting.
Zomerkamp 2019 > in de middag ervoor en de ochtend na de laatste zomerkamp-3-daagse zijn sanitair, stroom en overnachtingsvoorzieningen beschikbaar.

Tijdschema RACE-KIDS

Basis Lay-out TT-Junior Track Assen

Begeleidingsteam

BaCo info

aanmelden