Assen 21-9

Tijdens het British Super Bike (BSB) weekeinde is de aanrij en parkeer optie anders!

Je neemt 1 hek eerder dan de ‘normale junior track ingang’. Parkeren kan je in het gras. Dan kan je door het hek achter het Talud in de pitsstraat komen. Daar staat ook de RACE-KIDS mini truck. Je eigen motor kan je daar ook bij opstellen. Je auto niet, die blijft op het gras achter het Talud!
Tijdens het BSB is op de Junior Track paddock een BSB camping. Je kunt vanaf het circuit door het hek heen om gebruik te maken van de sanitair voorzieningen! Mocht je vanaf afrit 31A komen, niet P-6 op laten sturen, melden dat je naar RACE-KIDS Junior Track wilt, dan laten ze je door. Hou rekening met de kans op wat vertraging omdat er meer aanvoer is richting het TT circuit zelf (BSB bezoekers).

Locatie adres
Junior Track Assen ligt naast het TT (MotoGP-)circuit. Links aan de TT-Tunnelweg. Ingang is echter via de weg ‘De Haar’.
Net voorbij de kruising TT-tunnelweg x  De Haar, ligt de doorgang voor het junior track, circa 300 meter verder.

Aanvang
We starten vermoedelijk om 11 uur. Dat geven we aan in het tijdschema. We laten dat per WhatsApp nog weten 1-2  dagen voorafgaande. Probeer altijd op tijd aanwezig te zijn. Als je op tijd (of vroeg) arriveert stellen we het op prijs als je even meehelpt met de voorbereidingen. Motoren uitladen en gebruiksklaar opstellen en de Baan lay-out in orde maken en andere kleine dingen.

Indeling rijders meerdere niveau groepen:
We delen altijd de rijders in veilige groepen in.
Voor de pocketbike rijders in de volgende niveaugroepen;
1. opstapper (0-4 keer deelgenomen / stoffen overall)
2. beginner (2-10 keer deelgenomen / leren overall)
3. geoefende rijders
Zo ook voor de lichte categorie schakelmotoren blijft het veilig met vaak 2 groepen; opstapper en geoefende rijders.
De groepsindeling kan tijdens het event aangepast worden, in overleg met rijder/ouder/trainer. Dat doen we als dit de veiligheid en het plezier op een hoger plan brengt. NIET op eigen initiatief en zonder overleg/toestemming van groep of motor veranderen!!

Tijdschema
Zorg dat je 45 minuten voor de 1e groep sessie aanwezig bent, melden bij de RACE-KIDS minitruck in de pitsstraat. Het tijdschema vind je via de link onderaan de pagina.

Baan lay-out
De basis lay-out kun je hieronder vinden, per dag kan er een specifieke lay-out gereden worden.

Overnachting
Als je zou willen overnachten kan je een aanvraag sturen naar RACE-KIDS. We kijken dan wat er te regelen is.
In basis is er geen sanitair en 230volt voorzieningen voor handen tijdens de overnachting. Tenzij anders aangegeven.

Basis Lay-out TT-Junior Track Assen

Begeleidingsteam

BaCo info

aanmelden