Nieuwkomer

Als je kind tussen de 7 en 13 jaar is en een lichaamslengte heeft tussen de 116 en 164 centimeter, mag het deelnemen bij RACE-KIDS en zelf motor rijden. Ervaren hoe het is om zelf de motor te besturen. Voor die 1e kennismaking delen we nieuwkomers in een eigen rijdersgroep in. Die opstap groep krijgt 4 tijdsloten gedurende het trainingsevenement. Tijdens de 4 rij-sessies is er begeleiding van een ervaren trainer.

Deelname als ‘nieuwkomer’ kan al vanaf 60 euro per dag all in (excl. schade*) en is inclusief:
– Beschermende kleding pakket ‘Stof’
– Begeleidingsteam
– Huur 2takt motor
– Bijdrage kosten trainingslocatie

Deelname kan na aanmelding via de website, waarbij je die informatie aan Stichting RACE-KIDS verstrekt die nodig is voor het maken van een rijders planning, groepsindeling, toewijzing van motoren en het verstrekken van de outfit. Je ontvangt per email een bevestiging van de aanmelding. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging dat je kind is ingepland. Kunnen we het niet goedkeuren dat krijg je een bericht met opgave van reden.
Extra veiligheid door een leren overall of raceschoen geef je bij het aanmelden in.
Wil je kind met eigen outfit meedoen, dan kan dat in overleg. Met eigen motor kan niet. Dat is bespreekbaar voor in een vervolgtraject, maar is pas zinvol als het kind voldoende basis vaardigheden aangeleerd heeft.

Betaling is contant op locatie en op de dag van deelname zelf. Je hoeft dus niet vooruit te betalen.